|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
24.12.2011 22:41:13   
LillyT
Jao Anita, ja pojma nisam imala da se sve to događa kod tebe....user posted image

Ne znam šta bih ti rekla.....

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 476
24.12.2011 22:42:46   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: LillyT

Jao Anita, ja pojma nisam imala da se sve to događa kod tebe....user posted image

Ne znam šta bih ti rekla.....

Ma ništa draga...imam utisak da sam oguglala na većinu stvari i mislim da malo šta može sada da me iznenadi.
Najviše bih se šokirala kad bi mm počeo da plaća alimentaciju.Odmah bi morali da me vode u hitnu pomoć user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 477
24.12.2011 22:48:19   
LillyT
Neka, nije ni u hitnoj tako loše  user posted image

Ja sam mislila da se sve sredilo i da ste ok (a ja slabo boravim na forumu ovih meseci)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 478
24.12.2011 22:53:57   
Anitaaa
i ja sam slabo ovde,ali eto želim da iznesem do kraja celu stvar ...možda nekad nekome pomogne...
MA bila je OTI u pravu...al eto morala sam da pokušam,jest da nije ispalo kako sam tada htela ali bar nikad neću da se okrenem i zapitam šta bi bilo da sam...

Jedino mi krivo što se mangupira toliko...mogli smo sporazumno sve da rešimo da je hteo da bude normalan a ne sada da bacam pare na advokata...samo 100 evra sm morala da platim to što će da napiše protiv tužbu plus konsultacije dosadašnje su izašle dodatnih 50e a po ročištu će da uzima izmedju 50 i 100e...Za te pare sam malom mogla da kupim svašta...

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 479
24.12.2011 23:01:25   
bubulence
posto sam nedavno sa mojom kumom prosla kroz razvod znam neka pravila...
alimentaciju ce morati da ti plati, cak i zaostalu ali to bas moze da se razvuce... npr, oni kada su se razveli dogovor je bio da daje 8000din, toliko je kuma trazila, a posto nije placao morala je ponovo da ga tuzi (privatno), pa je tek posle 5 meseci dobila poziv za sud, on se nije pojavio... pa sledeci za mesec ipo... uglavno presuda je doneta, on nece da placa a vise nije ni prijavljen tako da od toga nema nista, mada kazu da ce sada po novom zakonu drzava da ispalcuje zenama a onda da tereti muzeve... sto bi bilo super...
dete moze da ti uzme samo ako dokaze da si psihicki bolesnik, narkoman, alkoholicar, i ako imas primanja u porodici koja su sva zajedno manja od minimalne zarade...  tako je bar kod nje bila situacija a mislim da je svuda isto...

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 480
24.12.2011 23:07:06   
minavb
Boze kakav bolid! user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 481
24.12.2011 23:08:15   
Anitaaa
da,alimentaciju će morati da plati...zaostatke i sve.Ja imam olakšavajuću okolnost što mi imamo taj plac...Moj advokat će tražiti da se u stavi član koi će mene zaštititi u slučaju da prestane da plaća alimentaciju a to je da se stavi plac na prodaju da bi se isplatilo ono što mi duguje a pošto on radi na tom placu moraće da mi plati.Neka,ja sam sad naoštrena za borbu i kad već izmišlja i laje o meni daću mu sav potreban materijal.Sad će stvarno da proklinje dan i kad me je upoznao i oženio...Ja sam sad 100 puta ječa nego do sada...plus imam masu dragih ljudi koji me podržavaju...može samo da mi se sagne izvinjavam se na rečniku...nešto sam se unela user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 482
24.12.2011 23:11:21   
minavb
Ja ne razmem ta si ti njemu uradila da je on akav. Koliko se seam, on je tebe varano i pravio gluposti. Ne vidim odakle toliki bes u njemu sto si otisla, kad je bas on kriv za razlaz. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 483
24.12.2011 23:13:32   
bubulence
anita ja ti zelim da ostanes jaka ili budes jos jaca, kako god, nije lako proci kroz razvod... ali zivot je tek pred tobom

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 484
24.12.2011 23:15:13   
Anitaaa
Pa u tome i jeste poenta...Otišla sam umesto da trpim kao njegova majka,sestra...ostale žene iz okruženja iz kog potiče.Kod njih je too normalno.Ja zaista nikad ne bih mogla tako.
Nije ni meni jasno.On je sada u vezi sa tom devojkom sa kojom me je varao...verovatno nisu ni prekidali,ne znam nije ni bitno.Ne znam koji ga user posted image boli za mene mimo deteta.Plus još jedan veliki razlog je što tražim svoj deo imovine a on želi da ga se odreknem u njegovu korist.A on je čovek koji sve gleda kroz novac pa i sopstveno dete...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 485
24.12.2011 23:21:21   
minavb
Stvarno me smaraju ovakve price. Kako se ljudi u koje smo se zaljubile pretvore u skotove? Moju koleginicu je bivsi muz pratio neko vreme posle razvoda. AKo bi sa nekim izasla, on bi ih pratio i fizicki napadao. Ma uzas.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 486
24.12.2011 23:27:20   
Anoniman
Baš sam se nadala da se ne javljaš jer je sve okuser posted image Gledaj to sa vedrije strane, zamisli da si ostala, zamisli da nisi saznala, kako god okreneš ne gubiš jer si otišla na vremeuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 487
24.12.2011 23:39:09   
choopa choops
Hej Anita...Go for it girl!user posted image Ne daj se! Drzim fige da prodjes sto bolje i ti i tvoj malisan i da uskoro nadjete nekoga ko ce vas cjeniti i voljeti oboje! user posted image Bravo za tebe sto si se makla od takvog 'stvora'. Fino mu objasni da ces na sudu 'pomenuti' koliko on stvarno zaradjuje i ako zatreba dovesti inspekciju da to istrazi, ukoliko ne bude htio da plati alimentaciju koliko trazis. (trazi mu min 200e user posted image ). Srecno!!!user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 488
24.12.2011 23:39:20   
Didy
Anita, nadam se da će sve proći što bezbolnije po tebe i dete.user posted image Život je pred tobom, iskoristi ga!

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 489
26.12.2011 21:53:37   
Anitaaa
Hvala drage moje...mene više niko ne može da povredi sem da krene nešto preko deteta...onda ubijam.
Nadam se da će se uskoro rešiti dvr...sutra imamo zajednički razgovor sa socijalnim radnikom...tresem se a ne znam zašto kad nemam čega da se plašim...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 490
26.12.2011 23:00:04   
Tea2
Pomislite li ponekad da vise ne volite svog muza i da li biste se zbog toga razvele?Ili za razvod treba da postoje ,,jači"razlozi?

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 491
26.12.2011 23:02:43   
isidora88
meni se desi da to pomislim,obicno kad smo dugo razdvojeni pa nekad i zaboravim kako je kad je tu,bliskost nam se malo izgubila jer je dosla beba i slabo se vidjamo zbog njegovog posla,ali kad treba da dodje sa terena opet se vrate osecanja ili kad uradi nesto lepo za meneuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 492
26.12.2011 23:24:14   
Tea2
Isi,vas dvoje ste dve godine u braku,a zajedno ste koliko?
Moj muz i ja smo dosta toga preturili preko glave.Deset godina je proslo,a ja se ovih dana nesto pitam...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 493
26.12.2011 23:28:03   
isidora88
zajedno smo 4 godineuser posted image
tea sigurno je faza,dodje do prezasicenja pa otud verovatno i ta sumnja u ljubav,ali sigurno ona jos postoji samo je treba ponovo probuditiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 494
26.12.2011 23:31:23   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: Tea2

Pomislite li ponekad da vise ne volite svog muza i da li biste se zbog toga razvele?Ili za razvod treba da postoje ,,jači"razlozi?

Teice, o cemu razmisljas?user posted image

Naravno da postoje takvi trenuci. Danas mi je upravo bio, to su oni momenti kad ti mozak stane jer se osjecas na neki nacin sama i onda se upitas da li uopste ista vise osjecas? Meni se desilo veceras da se pitam zasto ne zelim da vodim ljubav s njim? Umor ili sta? Doduse, puno se promijenilo otkad se beba rodila jer sam njemu 100% posvecena i cesto jedva cekam da legnem i zaspem. I primijetim i dozu neke ljubomore ali sta da radim.
Za razvod trebaju mnogo veci i krupniji razlozi, bar ja tako mislim. user posted image

Anitaa, zelim ti puno srece i snage. Bori se za sebe i Mateju. On je idiot koji tek sad uvidja koga je izgubio. A mozda ima jos osjecanja za tebe i sad je pun bijesa i prkosa zato?! Uglavnom, imas pravo na imovinu, alimentaciju za dijete a mislim da mozes traziti i za sebe, bez obzira da li radis ili ne. Makar u Evropi je kao sto Bubi napisa da drzava placa pa poslije ganja tm.
Jacq, svaka ti cas_t zeno! Bravo!

< Poruku je uredio mikica sa -- 26.12.2011 23:33:43 >

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 495
26.12.2011 23:34:44   
Tea2
Mikice,verovatno si u pravu...Ja sam genije koji voli da pravi problem i tamo gde ga nema.

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 496
26.12.2011 23:41:10   
mikica sa
Uh, znam to kako je.
I ja sam takva, vjeruj. Dovoljno ti je da ti kazem da sam ja otvorila temu Bracni problemi i bice ti sve jasno.Sta znam, nekad nas hormoni izlude totalno. I ne vjerujem vise ono kad kazu hormoni u trudnoci, pa postporodjajni.Ni slucajno, ja ih imam i sad i kad je PMS itd.
Draga, drzi se i ako je lakse istresi dusu. Zato i jesmo ovdje user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 497
26.12.2011 23:53:34   
Tea2
user posted image

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 498
17.1.2012 0:18:31   
vagaovan
Zaljubljivanje preko fejsa,ima li neko iskustva sa tim? Sa muzem sam u braku 9 god.imamo sincica a on se zaljubio u devojku sa fb,poceli vezu vidjali se i ...saznam i ostavim ga.Nudila mu sansu da JA preko svega predjem a on njie mogao da prelomi...i tada je puklo sve,otisla sam.A sada on PLACE za nama i vratio bi nas nazad.Menjaju li se ljudi,da li se zaista kaje sta raditi dalje,moze li neko nesto pametno da mi kaze na ovu temu?

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 499
17.1.2012 2:28:45   
bratzz
Pametno ne mogu nista da ti kazem ali mogu da kazem sta bi ja uradila. Kad bime muz prevario ostavila bi ga i ne bi se vise mirila sa njim, ljudi se menjaju iskljucivo zarad sebe zbog drugihljudi vrlo retko. Mozda gresim ali moje iskustvo je takvo.

(odgovor članu vagaovan)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here