|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
19.10.2011 11:47:10   
Anitaaa
Samo se zahvaljujem Bogu što mi on svakog dana dokazuje kako mi je najpametnije bilo što nisam ostala u tom braku.
E sad njemu je najvažnija ta imovina...tj taj plac sa tim objektom na sebi.Ni oko deteta ne pregovara samo oko placa,samo za to pita i to je jedino što ga interesuje.
Ja sam njemu rekla da ćemo onda to da rešimo preko suda,da lepo izvedemo sud.veštaka...nek se proceni imovina i nek nam sud podeli to kako smatra da treba budući da on ne pristaje ni na kakve dogovore.On se složio i tvrdio da ja ništa neću dobiti,bla bla bla...
2 dana kasnije se javio i ponudio mi je onako jednu malo značajniju sumu za moj deo...ali budući da je rešio da ide tužbom uopšte nisam htela ništa da mu komentarišem.

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 426
19.10.2011 11:48:18   
Anoniman
Anita, ja ti želim puno sreće na sudu user posted image
Moja mama ni dinara alimentacije nije nikada dobila,iako je bila određena suma i to za dvoje maloletne dece... A da se tužila više bi potrošila nego što bi dobila user posted image
p.s. ima skotova (izvini na izrazu) koji su samo medicinski biološki očevi, kao što je i moj otac... Ja ga ni danas ne viđam češće do 2-3 puta godišnje i to kad se sretnemo na ulici... Nikad nije mario za nas

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 427
19.10.2011 11:49:07   
bebać
Pa jestel plac i kuću napravili skupa,dok ste bili u braku? Na kome je plac i kuća? Kažem ti, nisam u toku sa tvojim slučajem.

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 428
19.10.2011 11:49:45   
Anitaaa
Ana,hoće on da vidja dete samo navodno nikad nema vremena.Do sad ga je vidjao svake druge nedelje...uzme ga u subotu oko 18h i vrati ga u nedelju oko ručka.Mada se dešavalo da ga ne vidi po tri nedelje i sl.
U ugovoru je stajalo za vidjanje svakog vikenda ...citiraću njegove reči

Ako ikad poželim tako da ga vidjam da ti ne možeš da mi zabraniš

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 429
19.10.2011 11:51:31   
minavb
IZVORNA PORUKA: Anitaaa
Ako ikad poželim tako da ga vidjam da ti ne možeš da mi zabraniš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (Mina pcuje)

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 430
19.10.2011 11:51:45   
Ana RR
"Ako ikada poželim.." Strašno. Ne znam šta da kažem sem da istraješ u svemu. Nadam se da će se brzo sve okončati pa da možeš normalno da živiš i ideš dalje. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 431
19.10.2011 11:52:27   
hanka
Anitaaa ne znam kakva je situacija i o cemu se radi.Znam da za svaki razvod mora da se podnese tuzba, pa cak i za sporazumni razvod.Nije mi jasno kako ga ne zanima deteuser posted image .Srecno,drzi se i nedaj se.Moras sebi i detetu da obezbedis mir i sigurnost u svakom pogledu.Znam i da trecinu ili polovinu plate zakonski mora dati za alimentaciju ali se racunaju samo zvanicni prihodi.Nazalost

< Poruku je uredio hanka -- 19.10.2011 11:53:44 >

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 432
19.10.2011 11:55:32   
minavb
Za sporazumni se ne podnosi tužba, već se predaje zahtev.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 433
19.10.2011 11:59:43   
Anitaaa
Da,za sporazumni mi sastavljamo taj ugovor,sve se privatno dogovorimo i to ide mnogo brže i jednostavnije.
Pa neka mu,ako hoće da se glupira...ja sam izvukla kandže...muka mi je od svega

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 434
19.10.2011 12:00:30   
MarijaBg
Zasto kad dodje do razvoda, uvek jedna strana gleda samo svoje dupuser posted image Pa valjda je dete u celoj prici najbitnije user posted image Poznata mi je ta prica oko alimentacije! Muz u vecini slucajeva misli da ce te pare mama da spiska na sebe a ne dete. Probaj da dogovoris da on placa vrtic plus daje kesh, ne znam sta bih ti drugo pametno rekla user posted image Uh, sto me nerviraju takvi skotuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 435
19.10.2011 12:02:38   
minavb
Moja koleginica koja se razvela kaže ovako:"Kad muškarac prestane da voli ženu, on prestane da voli i decu koju sa njom ima". Ja se nadam da greši, ali u njenom i još nekim slučajevima, pokazalo se da je u pravu. user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 436
19.10.2011 12:06:58   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Zasto kad dodje do razvoda, uvek jedna strana gleda samo svoje dupuser posted image Pa valjda je dete u celoj prici najbitnije user posted image Poznata mi je ta prica oko alimentacije! Muz u vecini slucajeva misli da ce te pare mama da spiska na sebe a ne dete. Probaj da dogovoris da on placa vrtic plus daje kesh, ne znam sta bih ti drugo pametno rekla user posted image Uh, sto me nerviraju takvi skotuser posted image

Vrtić neće da plaća.Dok je mali išao u taj privatni dogovor je bio da samo plaća vrtić pošto je suma bila  18000.Ništa drugo nije davao sa strane niti sam ja to tražila.
A sad  ne daje ništa.
Pod pretnjom da ću mu prijaviti tu radnju,da radi na crno i tako to uspela sam da izvučem da kupi malom za zimu sad odeću pošto sam ja u takvoj groznoj finans.situaciji da ne znam kako bih malom sve obezbedila sve i uz pomoć mojih.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 437
19.10.2011 12:08:57   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: bebać

Pa jestel plac i kuću napravili skupa,dok ste bili u braku? Na kome je plac i kuća? Kažem ti, nisam u toku sa tvojim slučajem.

Tek sad videh ovo.Da sve je stečeno u braku.NA njemu je sve (Zeznuo me je tu,to sam mislila i dok je sve bilo u redu,otišao i potpisao sve bez mene) mada advokat kaže da to nema veze,zakonski smo suvlasnici.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 438
19.10.2011 12:11:20   
minavb
Mislim da je sve stečeno u braku zajednička imovina.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 439
19.10.2011 12:12:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Moja koleginica koja se razvela kaže ovako:"Kad muškarac prestane da voli ženu, on prestane da voli i decu koju sa njom ima". Ja se nadam da greši, ali u njenom i još nekim slučajevima, pokazalo se da je u pravu. user posted image

Moj tata mislim da nikad nije prestao da voli moju mamu (ona više nije mogla da ga trpi), doduše na neki svoj sumanut način, ali mislim da nas nikad nešto nije "mazio"... Ne bih upotrebila drugu reč. Mi smo mu se eto desili, a kao i da nismo

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 440
19.10.2011 12:13:34   
Anitaaa
Pa to...na to sam mislila user posted image
Plus znam da se i svaka vanbračna zajednica nakon 2 godine tretira kao bračna.A mi smo živeli zajedno 2,5 god pre braka,i nakon 4 meseca u braku smo kupili plac.Čak i da nismo bili venčani to bi se tretiralo kao zajednička imovina

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 441
19.10.2011 12:16:14   
Anitaaa
mm stalno ponavlja kako voli malog i kako bi sve uradio za njega a ništa ne radi.Sve su to samo prazne priče.Sa njegove tačke gledišta on će navodno njemu da napravi na tom placu kuću,bla bla i takve neke gluposti.A čim se pojavi neka žena u njegovom životu (mislim da se oženi ponovo i sl.) Mateja će opet da ostane kratkih rukava tu.A u medjuvremenu od oca će imati samo alimentaciju koju uspem da izvučem.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 442
19.10.2011 12:21:39   
bebać
Anitaaa ko se oženio ponovo? Tvoj ex m se ponovo VEĆ oženio? Dali sam ja to dobro shvatila?

p.s. a ne, sad pročitah ponovo,govoriš o potencijalnom futuru, kontam...

a de mi reci, zašto ste se razišli, koji je razlog? Šta se dešavalo loše izmedju vas, nisam u toku.???

< Poruku je uredio bebać -- 19.10.2011 12:23:21 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 443
19.10.2011 12:24:57   
Anitaaa
Ma jok bre...kako da se oženi kad se od mene nije razveo hehe.Kažem KAd se ponovo oženi....

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 444
19.10.2011 12:25:50   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: bebać

Anitaaa ko se oženio ponovo? Tvoj ex m se ponovo VEĆ oženio? Dali sam ja to dobro shvatila?

p.s. a ne, sad pročitah ponovo,govoriš o potencijalnom futuru, kontam...

a de mi reci, zašto ste se razišli, koji je razlog? Šta se dešavalo loše izmedju vas, nisam u toku.???

Au...uh...ima tamo u temi Prevara negde od 10 stranice...ja i moja kuknjava...

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 445
19.10.2011 12:27:48   
Olga75
Anita , samo ti lepo uzmi sve sto ti pripada i jos vise
moja tetka je posle 20 godina braka i ulaganja u kucu i imanje zavrsila u kucerku ( nabijanici user posted image ) na periferiji Sente jer nije htela da ga tuzi nego je uzela sta joj je skot dao user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 446
19.10.2011 12:30:17   
Anitaaa
Ma da sam sama bolelo bi me d... ali imam ovog mog mališana i ne znam šta on može da očekuje od svog oca u budućnosti tako da...ima da uradim sve šta treba bar da mu ja obezbedim sve sad kad mu je najpotrebnije...pa taman morala sa ovim da se ganjam 100 god.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 447
19.10.2011 12:30:43   
Verus
Za ovo si nazalost u pravu...moja majka je to dozivela od oca, da su ona i sestra morale da se bore za polovinu svega sto je bilo od njihove majke-pa zakonski pripalo njima.  NE daj se.  I AKO ti advokat kaze da sigurno imas prava na pola tog placa (ako imate papire kad je kupljeno -i kad si vencana to ti je onda dokaz da je uzeto za vreme braka), guraj i uzimaj pola od svega.  A AKO imas sanse da izgubis-a on ti ponudi neku vecu sumu za to, uzimaj.  Moj drugar se razvodi trenutno-on je Amer a ona "nasa".  Strasno sta mu radi, sramota, on u ovom slucaju vuce debeo kraj, a ona ga ostavila za drugog.  Hoce i kucu da mu uzme, a nije uzeta za vreme braka...strasno.  I ja se slazem da je sramota kako uvek dodje samo do podele novca, a dete se zaboravi, uzas. Podseti ga malo da je to i dalje njegov sin!!
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

mm stalno ponavlja kako voli malog i kako bi sve uradio za njega a ništa ne radi.Sve su to samo prazne priče.Sa njegove tačke gledišta on će navodno njemu da napravi na tom placu kuću,bla bla i takve neke gluposti.A čim se pojavi neka žena u njegovom životu (mislim da se oženi ponovo i sl.) Mateja će opet da ostane kratkih rukava tu.A u medjuvremenu od oca će imati samo alimentaciju koju uspem da izvučem.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 448
19.10.2011 12:31:30   
minavb
Ma i pola televizora bi morao da mi da, naročito da je uradio kao Anitin muž user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 449
19.10.2011 12:33:14   
Olga75
Mnogo cesce muskarci zaborave da imaju dete iz predhodnog braka , moju drugaricu je muz sa dvoje male dece izbacio iz stana u sred zime jer on nije hteo drugo dete user posted image i nikada joj nije ni dinara alimentacije dao , jadan ne radi pa ne moze , posle se stoka ozenila i dobila jos dva deteta user posted image
ja sam joj predlagala , ma koliko surovo zvuci , da mu jednostavno odvede decu na dva meseca bez icega pa kad ih obuce da dodje po njih jer sa nekim ljudima ne moze lepo
nije me poslusala a deca bukvalno od oca nista nisu dobila , nikada user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here