|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
3.2.2012 13:56:03   
Anoniman
Snjeska, ja tebe ne razumem. Stvarno te ne razumem. Da se ja nalazim pred takvom prekretnicom u zivotu sigurno ne bi sedela ispred kompjutera i ocekivala da mi gomila neznanaca (koje realno boli uvo za tebe) govori ono sto moze da ti kaze komsijsko dete na ulici: razmisli malo to je krupan korak; jel sigurno ne moze nista da se uradi?; jao, pa to je strasno; bas mi je zao itd. Idi razgovaraj sa nekim ko te zaista voli i kome je stalo do tebe, sa osobom od krvi i mesa, ne sa virtuelnim mozgovima iza kojih mozda stoje zene u tri puta goroj bracnoj situaciji od tebe. Ako si vec razgovarala, razgovaraj opet i opet i opet. Brak se ne raskida sa svakom jutarnjom kafom. Ovde odgovore neces naci, veruj mi. Za takve stvari ne. Ja znam da ce sad mnogi da se drce i ljute, mozda i ti sa njima, ali sta me briga. I onako sam poslala adminu poruku da mi brise nalog, jer sam se ovde svacega nacitala. Ovu poruku smatram poslednjim dobrim delom za one koji zele da slusaju glas razuma-ne resavajte svoje privatne probleme na forumu. Nikuda vas to nece odvesti. Ostavite namenu foruma za ono sto jeste-bracna neplodnost, zdravlje, vaspitanje dece, odrastanje i sl. Razvodite se u sudnici, a gace ne perite pred kompjuterom. Moj savet!
Snjeska, srecno.

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 526
3.2.2012 14:07:14   
snješka
Obzirom da ja nisam neko ko ide okolo i priča o svojim problemima, a ne želim ni da opterećujem one koji me vole i koje ja volim lakše mi se istresti ovdje gdje me nikad niko očima nije vidio. Ja ne tražim da mi neko rješava probleme, jer svoje probleme ja sama rješavam. Samo sam iznijela ono što osjećam. A sad sjedim ispred kompjutera, jer sam na poslu, a nemam ništa drugo da radim, sve sam obaveze završila. I lakše mi je sad tako, jer ne mogu više da mislim trezveno, želim samo na trenutak da zaboravim pa ću kad dođem kući da pričam dok mi jezik ne otupi.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 527
3.2.2012 14:09:43   
Anoniman
Svako radi onako kako mu je lakše i kako misli da mu je bolje. Ako ti je lakše da podeliš problem sa strancima, nisi jedina, i ne vidim zašto bi to nekom drugom predstavljalo problem. Ko hoće i može, daće ti savet ili te makar virtuelno zagrliti, ko neće, ne mora. Imamo mi svakavih tema na rr, a za ovakve nikad ne bih rekla da su suvišne.

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 528
3.2.2012 14:12:38   
snješka
Nedjo, svačije mišljenje i iskustvo je dobrodošlo. Jako dobro se nosim sa kritikama.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 529
3.2.2012 18:01:18   
branki*
ja,kad neko ima problem,obratim mu se i posavetujem onako kako bih i najbolju drugaricu.malo je teze,jer ne poznajem celokupnu situaciju,pa ne mogu bas da formiram pravu sliku,ali na teme i postove za koje me boli d ni ne dajem komentar niti me interesuje.andromeda,meni je zanimljivo da procitam tvoje postove,jer ti imas malo "direktniji"stav,uvek je dobro cuti i oprecna misljenja.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 530
3.2.2012 18:25:48   
Verus
Da li su se odnosi promenili od kada imate decu?  Mala deca su veoma "teska" za vezu i brak, sve je podrdjeno njima i ima malo vrmeena za partnere.  Ako je promena od tada: odlozi sve to, stvari ce se popraviti kad deca malo odrastu.  Ne dajte da izgubite jedno drugo...
IZVORNA PORUKA: snješka

Mm i ja smo odlučili da se raziđemo. On ne može da podnese da živi samnom, jer sam mu rekla da ga ne volim kao prije, jer su stalne svađe uticale na to da se ljubav počne polao gasiti. Mada bi možda pokušao da se stanje popravi, ali ja više ne vjerujem da se za 10-ak dana neće sve vratiti na staro.
Kako ću mu djecu odvesti ni sama ne znam, jer pretpostavljam kako će mu biti samom bez nas. user posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 531
3.2.2012 18:37:23   
lanajelena
Potpuno se slazem sa Verus,jako je tesko kad su deca mala jos ako ih je vise kao u tvom slucaju,ja i mm smo se pomalo udaljili ali tako je bilo i dok je L bila mala cim je malo odrasla stvari su se vratile na svoje,sad smo opet pomalo na distanci ali ce i to doci na svoje jos malo

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 532
3.2.2012 18:49:46   
jelena038
Heh.. Koliko bi zena umrlo od dosade, da nema ovakvih tema. Secam se i nekih koji su trazili savete ovde, pa kad su iste dobili, ljutili su se sto im se mesamo u zivot i brak. I opet natrcavamo na njih, sa istom pricom.. Jednom je jedna forumasica na temi o prevari, mislim, pricala o teskim bracnim problemima, prevarama i ostavljanju, i kada smo joj, iz najbolje namere, rekle par saveta, misljenja, i prakticnih stvari, o recimo, deljenju imovine u slucaju, i malo se i nasalile da je oraspolozimo, ona je ucveljeno poturila drugu briznu forumasicu da kaze u njeno ime kako je neumesno sto njene privatne probleme koristimo za teranje cirkusa, ili vec nesto slicno. Ne precutah tada da je neumesno koristiti nase vreme i dobru volju da joj pomognemo, a onda na sve to pljunuti i napraviti se (vazda) zrtvom. Svakako, jos je tu i radi iste stvari. Ja nisam neko kome je dovoljno sazaljenje, kao ni neko ko ce svoju brigu svesti na "jadna ti, svaka ti cast, kako izdrzavas". Ali sam neko ko je vremenom naucio da mnogi ljudi, u stvari, samo trebaju vase sazaljenje, i ceo zivot zive od kukanja i gnjavljenja drugih svojim problemima, bez trunke volje da bilo sta u svom zivotu promene, a kamoli da resi svoj problem. Stavise, nespremni su i da im vi resite problem, posto vam svima nekad dodje lakse da i to uradite, samo da ih ne slusate. Ali, o cemu bi, onda, oni pricali? Eto, to vam je, ukratko, moj stav o svemu ovome. Zato vise ne gubim vreme savetujuci ljude, pre nego mi otvoreno kazu "pomozi mi". Ali, isto tako, ne gubim vreme ni slusajuci ih. Bar ne dok ne rese da malo i delaju, a ne samo pripovedaju.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 533
3.2.2012 18:51:29   
snješka
Ja se stvarno slažem s vama, preispitala sam ja sve opcije. Mislim da nama bi život io mnogo lakši kada bismo otišli odavde. Ja jednostavno ne mogu više da podnesem ništa. Kad sam mu to pomenula rekao je da on ne može da ostavi svoju kuću. E pa ne moraš, a kao stalo ti do nas. A ja sam ta koja treba da podnese baš sve!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 534
3.2.2012 18:53:11   
snješka
IZVORNA PORUKA: jelena038

Heh.. Koliko bi zena umrlo od dosade, da nema ovakvih tema. Secam se i nekih koji su trazili savete ovde, pa kad su iste dobili, ljutili su se sto im se mesamo u zivot i brak. I opet natrcavamo na njih, sa istom pricom.. Jednom je jedna forumasica na temi o prevari, mislim, pricala o teskim bracnim problemima, prevarama i ostavljanju, i kada smo joj, iz najbolje namere, rekle par saveta, misljenja, i prakticnih stvari, o recimo, deljenju imovine u slucaju, i malo se i nasalile da je oraspolozimo, ona je ucveljeno poturila drugu briznu forumasicu da kaze u njeno ime kako je neumesno sto njene privatne probleme koristimo za teranje cirkusa, ili vec nesto slicno. Ne precutah tada da je neumesno koristiti nase vreme i dobru volju da joj pomognemo, a onda na sve to pljunuti i napraviti se (vazda) zrtvom. Svakako, jos je tu i radi iste stvari. Ja nisam neko kome je dovoljno sazaljenje, kao ni neko ko ce svoju brigu svesti na "jadna ti, svaka ti cas_t, kako izdrzavas". Ali sam neko ko je vremenom naucio da mnogi ljudi, u stvari, samo trebaju vase sazaljenje, i ceo zivot zive od kukanja i gnjavljenja drugih svojim problemima, bez trunke volje da bilo sta u svom zivotu promene, a kamoli da resi svoj problem. Stavise, nespremni su i da im vi resite problem, posto vam svima nekad dodje lakse da i to uradite, samo da ih ne slusate. Ali, o cemu bi, onda, oni pricali? Eto, to vam je, ukratko, moj stav o svemu ovome. Zato vise ne gubim vreme savetujuci ljude, pre nego mi otvoreno kazu "pomozi mi". Ali, isto tako, ne gubim vreme ni slusajuci ih. Bar ne dok ne rese da malo i delaju, a ne samo pripovedaju.

user posted image user posted image Jelena draga, ja ne tražim ni savjet nedaj Bože sažaljenje. Samo sam podijelila s nekim ko nije subjektivan, jer ne zna ni mene, a ni mm. Na kraju ćemo ipak nas dovje odlučiti šta ćemo bez obzira šta ko kaže, ja sam dovoljno zrela i stabilna da mogu donositi i teške i značajne odluke u životu, ali i meni treba neko kome bih iznijela svoje misli, strahove,....a da to nije mm, mada sam i njemu sve ovo isto rekla.

< Poruku je uredio snješka -- 3.2.2012 18:56:38 >

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 535
3.2.2012 19:01:33   
jelena038

IZVORNA PORUKA: jelena038

Heh.. Koliko bi zena umrlo od dosade, da nema ovakvih tema. Secam se i nekih koji su trazili savete ovde, pa kad su iste dobili, ljutili su se sto im se mesamo u zivot i brak. I opet natrcavamo na njih, sa istom pricom.. Jednom je jedna forumasica na temi o prevari, mislim, pricala o teskim bracnim problemima, prevarama i ostavljanju, i kada smo joj, iz najbolje namere, rekle par saveta, misljenja, i prakticnih stvari, o recimo, deljenju imovine u slucaju, i malo se i nasalile da je oraspolozimo, ona je ucveljeno poturila drugu briznu forumasicu da kaze u njeno ime kako je neumesno sto njene privatne probleme koristimo za teranje cirkusa, ili vec nesto slicno. Ne precutah tada da je neumesno koristiti nase vreme i dobru volju da joj pomognemo, a onda na sve to pljunuti i napraviti se (vazda) zrtvom. Svakako, jos je tu i radi iste stvari. Ja nisam neko kome je dovoljno sazaljenje, kao ni neko ko ce svoju brigu svesti na "jadna ti, svaka ti cas_t, kako izdrzavas". Ali sam neko ko je vremenom naucio da mnogi ljudi, u stvari, samo trebaju vase sazaljenje, i ceo zivot zive od kukanja i gnjavljenja drugih svojim problemima, bez trunke volje da bilo sta u svom zivotu promene, a kamoli da resi svoj problem. Stavise, nespremni su i da im vi resite problem, posto vam svima nekad dodje lakse da i to uradite, samo da ih ne slusate. Ali, o cemu bi, onda, oni pricali? Eto, to vam je, ukratko, moj stav o svemu ovome. Zato vise ne gubim vreme savetujuci ljude, pre nego mi otvoreno kazu "pomozi mi". Ali, isto tako, ne gubim vreme ni slusajuci ih. Bar ne dok ne rese da malo i delaju, a ne samo pripovedaju.

user posted image user posted image Jelena draga, ja ne tražim ni savjet nedaj Bože sažaljenje. Samo sam podijelila s nekim ko nije subjektivan, jer ne zna ni mene, a ni mm. Na kraju ćemo ipak nas dovje odlučiti šta ćemo bez obzira šta ko kaže, ja sam dovoljno zrela i stabilna da mogu donositi i teške i značajne odluke u životu, ali i meni treba neko kome bih iznijela svoje misli, strahove,....a da to nije mm, mada sam i njemu sve ovo isto rekla.

draga, poslala sam ti poruku, al evo i ovde, moj post se nije odnosio na tebe, nego natrcah na doticnu osobu u voj temi jednom, pa mi od tad ostala zelja da iskazem svoju ogorcenost na taj tip ljudi. nikako ne mislim da si ti medju njima, stavise, tvoj problem i ne znam, nisam puno citala ove stranice. nerviram se, pomogla bih, a to ovde tako ne ide, pa mi lakse da ne citam. eto, ovo je najiskrenije sto umem. al imas pp, pa da ne zacatavamo ovde.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 536
3.2.2012 19:08:50   
lanajelena
Jelo ja se sad nadjoh prozvana (jer sam poslednja komentarisala)user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 537
3.2.2012 19:13:46   
jelena038

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Jelo ja se sad nadjoh prozvana (jer sam poslednja komentarisala)user posted image

niko nije prozvan, a ti i verka ste u ovoj drugoj, mojoj grupi ljudi, koja neumorno pokusava da pomogne, a uvek izvuce deblji kraj user posted image moja prica je samo podsecanje da nekad uzalud trosimo energiju i da je mozda pametno postaviti predpitanje: je l ti svarno hoces pomoc, ili ti je samo da se iskukas? zao mi prosutog truda, nekad mi se place kad vidim koliko se zene iskidaju da pomognu, za dzabe.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 538
3.2.2012 19:40:45   
Brana
Snjeska draga,zao mi je jako sto to cujemuser posted image ...Uradi kako mislis da ce biti najbolje i najbezbolnijeuser posted image .Mozda bi bilo bolje ako ste vec odlucili da se razvedete,da prvo pokusate da zivite razdvojeno neko vreme,i time vidite kako ce to ici,nego da se odmah razvedete...Pazite i na to kako ce deca sve prihvatiti,mozda i da zivite zajedno zbog njih,dok oni malo ne porastu da shvate situaciju,a da vas odnos bude poslovan,jer sto kaze Verus tesko je sa dvoje male dece odrzavati brak kao ranije,ali cim oni malo porastu,mislim da ce biti dosta lakse...ne znam...uglavnom zelim ti sve najbolje,i nadam se da ce ipak to sve doci na svoje,i biti kao pre.

< Poruku je uredio Brana -- 3.2.2012 19:47:44 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 539
3.2.2012 20:39:48   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Da li su se odnosi promenili od kada imate decu?  Mala deca su veoma "teska" za vezu i brak, sve je podrdjeno njima i ima malo vrmeena za partnere.  Ako je promena od tada: odlozi sve to, stvari ce se popraviti kad deca malo odrastu.  Ne dajte da izgubite jedno drugo...

Neko jednom rece: "beba - bomba za brak". Ali treba to sve izdrzati, nece doveka biti tako, odrastu oni brzo.

A jel ima sanse da se samo razdvojite na neko vreme, bez pravog razvoda da vidite kako vam funkcionise kad niste zajedno - ovde to zovu "separated"? Ko sto rece Brana.

Ja licno ovaj forum vidim kao mesto razmene misljenja a ne resavanja svojih i tudjih problema (osim ako je nesto vezano za neka uputstva vezana za decu). Nek svako pise sta mu se pise do god postuje druge u obracanju. A to da ce moje ili bilo cije reci nekog izleciti, problem mu resiti, cisto sumnjam.

Meni se cini da Sneska ovde pre pise sama sebi, da joj lakse da se ovako nepoznatima olaksa. A posto smo sve zene razlicite, uvek cemo i imati razlicite poglede na istu stvar a to retko cemo naci kod drugarica jer obicno se trudimo da drugaricama povladjujemo i da ih u svemu podrzavamo (vecina bar).

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 540
3.2.2012 21:30:45   
Kookai
Ocekujemo neki clanak sa neta.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 541
3.2.2012 22:25:45   
snješka

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Mm i ja smo odlučili da se raziđemo. On ne može da podnese da živi samnom, jer sam mu rekla da ga ne volim kao prije, jer su stalne svađe uticale na to da se ljubav počne polao gasiti. Mada bi možda pokušao da se stanje popravi, ali ja više ne vjerujem da se za 10-ak dana neće sve vratiti na staro.
Kako ću mu djecu odvesti ni sama ne znam, jer pretpostavljam kako će mu biti samom bez nas. user posted image

Verus, sad kad sagledam trezveno, otvorenih očiju naša veza je oduvijek bila malo patološka, samo što sam ja na sve to žmirila i mislila da je sve dbro samo da smo zajedno. To tako ne ide, nažalost. E sad, veliki problem mi je život tu gdje jesam, u kući na spratu kao da smo svi zajedno, bar se oni tako ponašaju. Možda, kažem možda bi sve moglo biti ok kad bi on htio otići samnom, ali nema šanse. Tako da bih voljela da skupim neku nadljudsku snagu da odem pa ako hoće da ide s nama ok, ako neće onda šta ću ja, ali je činjenica da sam ja ovdje jako nesrećna.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 542
3.2.2012 22:35:37   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Kookai

Mislis od mene? user posted image

(odgovor članu Kookai)
Direktna veza do poruke: 543
3.2.2012 22:42:08   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: vukosava

Izvinite, ali ste me obe slatko nasmejale, hvala vam user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 544
3.2.2012 22:42:43   
dunja RR
još se smejem, sorry za off user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 545
3.2.2012 22:54:52   
snješka
Jaoj dunja, ti i tvoje pile user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 546
3.2.2012 23:12:31   
dunja RR
Snješki user posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 547
4.2.2012 12:04:02   
LillyT

IZVORNA PORUKA: vukosava

A statistika user posted image

Sorry za off u ovoj temi, ali baš sam se nasmejala.

Snješka, ne znam šta bih ti rekla, možda je razdvojenost na neko vreme dobro rešenje, ne mora odmah da se ide na razvod. Činjenica da si nesrećna je i više nego dovoljna da se krene ka promeni.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 548
4.2.2012 16:40:27   
vukosava
IZVORNA PORUKA: LillyT

A statistika user posted image

Evo stize:"U prva tri meseca u BiH je sklopljeno je 3.350, a razvedeno 365 brakova. U poređenju s istim periodom 2010. , broj sklopljenih brakova manji je za 0,98 odsto o, a razvedenih veći za čak 42,02 odsto."

Ovde gde sam ja razvode se non stop, svi imaju decu iz prethodnih i sadasnjih brakova, tako da jako puno ljudi ima cetiri roditelja u proseku a ne samo dva. Meni su se bas prosle godine razveli drug i drugarica (nemaju dece a sa nasih su prostora) i bila sam u sred okrsaja ni kriva ni duzna. Bilo je bas gusto mesecima... I bilo je svacega. Nije lako ni gledati sa strane a kamoli ucestvovati u tom procesu.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 549
4.2.2012 16:43:58   
Verus
snjeska: bas kao i u temi o svekrvama...uvek kazem da puuuno problema proizilazi iz toga sto mladi moraju da zive sa roditeljima (obicno muzevim...).  Bas mi bude zao...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here