Verus
|
Tvoje telo "zna" koliko mleka treba da pravi i imaces dosta ali moras redovno pumpati-ili tu opciju da dojis dve, mama hrani trecu sa prethodno ispumpanim mlekom. Preporucujem ti da kad se rode, dojis na rotacije, jer im tada treba 1 kk kasicica po hranjenju. Kad nadodje mleko, pumpaj posle dojenja, tako ces skupiti za 3 bebu koja sledeci put treba da jede na flasicu. Obavezno iscitaj temu "pohranjivanje majcinskog mleka", i ne brini, zaista ce doci sve na svoje. Upamti samo da jeste tesko, ali samo u pocetu, posle je dojenje zaista super. Ja pumpam na poslu svaka 3 sata: tj. ovo mi je raspored: pumpam u: 6, 9, 12, 15h, pa tek onda oko 21 ili 22h. Nocu ne pumpam, ali Oli sisa 2x na noc, nekad 1x, recimo oko 3 pa tek oko 5 ili 6, i OPET pumpam posle dojenja i pre odlaska na posao. Tako imam za 1 hranjenje dok nisam tu, plus 1 sto sam ispumpala uvece. Na poslu izvucem dosta za 2 hranjnja (sto je total od 4 koliko mu treba dok nisam kuci) Uigraces se sigurno bez problema. I da, iskopaj gde god da kupis medelinu pumpicu, makar ti neko nabavio iz madjarske, ne zamenjiva je i dobro ce ti doci sigurno. Nemoj da zalis pare na to, izaci ce ti puno manje nego AD mleko za tri bebe. IZVORNA PORUKA: Alexis79 Moje su grudi i pre trudnoce bile onako vece ,porasle su i i tek ce da ih ima .Tako da ove "drzece" varijante kod mene nemaju pojma.Bradavice su mi visoko za sad . Ma ja se samo brinem jer moracu 3 bebe nekako da nahranim.To mi je sad misaona imenica.Znam da ce sve jasnije da mi bude kad se nekako uhodamo . Mozda je i rano za ovakva razmisljanja ,ali kontam da ce mi valjda pumpica trebati. Mislim da ipak previse razmisljam P.S.Hvala Vuko
|