Torbica
|
Zemunka, kad dostigne pun obrok, taj podoj se ukida. Znaaaam, i meni je to tesko padalo..... ne pitaj. Ali, poenta uvodjenja cvrste hrane je upravo u tome, bebe rastu i treba da jedu.. E sad, ja sam prestala da nudim siku posle voca juce, jer je gospodin pojeo 200 gr..A prethodnih dana kad bi dosisao, bljuckao bi.... I tako juce ne ponudih i suuuper. Inace do juce je dosisavao i posle voca i posle povrca/meso. A danas, tako neka luda satnica ispala, spavao je poprilicno tokom dana i pomerio rucak oko 16 za 18.. Podoj ujutro u 6 i 30, voce u 10, podoj u 14, povrce/meso u 18... i kontala sam, ako dosisa na to, kako ce sisati pre spavanja.. I pojeo je 130 gr i nisam mu dala da dosisa, a grudi prepuneee... Uglavnom, sikio je uredno u 20h, tako da cu se truditi da odrzim ovo - dva nemlecna obroka i tri podoja, za koji dan smo 8 punih meseci. I necu zuriti sa zitaricama, neka ga ovako jedno vreme.. da mi se grudi naviknu na tri podoja. Huh, prepune, prepune... i jako lepo izvuce u ta tri podoja, samo nadolazi vise jer je dosisavao do pre dva dana i voce i povrce. inace sam sa prvo dvoje jako dobro prosla, jedan po jedan podoj je zamenila hrana, i bivalo je ovako samo dan/dva dok grudi skontaju da treba manje, nikad nisam izmlazala... Tako da, trebalo bi nakon punog obroka, sika da izostane. Adulence , i ja svog pedijatra postujem i slusam . Sreca pa smo na istoj talasnoj duzini. Pozz