Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 13:56:29
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: Mama 78 A gde bi bili Viki i Bea nego tamo gde se klopa.Grlimo vas devojke i momke:) i mi vas
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 13:58:02
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka danas sam prvi put u tikvice, sargarepu i pirinac dodala mrvicu pavlake.. I mi smo ovo danas ručali
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 14:38:50
|
|
|
|
peca
|
Bea za mog zeta Meni nije dobro kad pomislim na uvodjenje bilo cega.... Ovako je lakse, odmeris zamutis i turis.... Ali kako se borimo sa flasicom u zadnje vreme, zanima me kako ce ta borba izgledati sa kasikom, pola bensendina meni, pola njoj i polako A tek sto sam se pogubila citajuci ovu temu to je tek posebna prica... Mi cemo odma da predjemo na pizzu A sve kao izbegavam ovu temu u fazonu, ma ne mogu sad da se opterecujem sa tim, imam vremena da razmisljam o tome, a vreme nema mislosti, vec smo 3,5 meseca pregurali, dok se okrenem bice 4... itd.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 14:41:25
|
|
|
|
bea83
|
Bogami posle muke sa flašicom nama je kašika došla ko bensedin Možda će i kod vas tako da bude jes da dečko više voli da njupa slatko nego slano, al uvalim mu igračke,pevam,smejem se,pustim crtaće, animacija 100% i ne primeti da jede tikvicu umesto kajsije
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 14:47:15
|
|
|
|
peca
|
Jovanu igracke uopste ne interesuju Bas cu u skorije vreme napraviti neki experiment sa kasikom A to da se pevam i smejem, to malo teze Ja sam jedna neurticna nazovi majka
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 14:50:54
|
|
|
|
bea83
|
Ima da propevaš ako bude trebalo A imam i fazon da mu uvalim plastičnu kašiku u ruke i on se tripuje da će kao sam da ubaci zalogaj pa centrira i otvara usta a ja za to vreme ubacim kašiku sa hranom i onda mu ništa ne bude jasno ali idalje pokušava isto ja sam mama prevarant
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 15:27:52
|
|
|
|
maslackic
|
treba mi savet, kako se sprema breskva? kuva li se? ljusti li se?
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 15:30:31
|
|
|
|
bea83
|
Ja je oljuštim i kratko kuvam, možda tri minuta, bocnem viljuškom da vidim jel skroz mekana i to je to, ne dodajem onu vodu u kojoj se kuvala jer onda bude mnogo retko A kajsiju kuvam sa koricom(kožicom kako li se kaže) jer se raspadne ako je oljuštim pre, i isto kratko kuvam i posle oljuštim
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 15:33:53
|
|
|
|
cockic
|
da znate da su zdravije susene kajsije od svezih imaju vise vitamina A koliko me secanje sluzi
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 15:35:30
|
|
|
|
bea83
|
ne znam za to, al sušene može da jede cele godine a sveže samo ovih par nedelja Kad bebe smeju dinju,zna li neko?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 15:43:55
|
|
|
|
cockic
|
pa zato ti i kazem za kasnije da moze i susene da jedu samo se prokuvaju isto kao i sveze i bude super. mada kajsije kao sto rekoh isto farbaju facu bude dete narandzasto kako sam se ja isprepadala kad mi je petar bio narandzast od kajsije i sargarepe i onda sam samo malo proredila davanje toga i izgubio je to rumenilo
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 15:45:58
|
|
|
|
bea83
|
Ja samo čekam kad će ovaj moj da bude ko djubretarac narandzast jer svaki dan jede ili šargarepu ili kajsiju ili bundevu a nekad i sve to zajedno Od sutra uvodimo karfiol pa sledeće nedelje brokoli da malo razbijemo narandzastu boju
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 15:46:58
|
|
|
|
cockic
|
bari nam se jabuka da vidimo kako ce je ruckati.peka mi nije voleo moju jabuku kad obarim ali teglicu je hteo.mada sad obozava sveze jabuke.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 15:49:34
|
|
|
|
bea83
|
zato što u teglici ima šećera Viktor nije bio oduševljen prvi put, ali već sutradan je smazao celu,samo je fazon da kupim što zlatni delišes i to da bude što žuća tj sladja
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 18:58:00
|
|
|
|
Mama 78
|
Evo da dodam pošto ga stvarno obožava pšenicni griz:)
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 22:12:33
|
|
|
|
cockic
|
jabukicu nije za sad sa odusevljenjem prihvatila malo se mrstila jer upoznaje ukus,bas mi je bila smesna kakvu facu napravi ja cu joj u te jabuke kasnije ubaciti i malo onih pirincanih pahuljica sa mlekom nego nisam htela odmah ako navikne na takvu jabuku nece posle obicnu da jede.opasni su oni.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.6.2012 22:29:13
|
|
|
|
maslackic
|
tako ja radim, prvo jabuku samu , jedan dan, pa jabuku sa pirincanim, pa jabuku sa sargarepom, da joj ne dosadi a da uradimo po savetu dr a tri dana po novoj namernici..
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.6.2012 12:15:32
|
|
|
|
Azra_
|
Ja ludim od ovog mog baksuza. On bi jeo samo šargarepu, bundevu i bananu, eventualno neku jabuku ali da je jako slatka. Ne vidim efekat hranjenja voćem i povrćem ako u sve moram da mu ubacim pahulje i to ove sa mlekom, jer one nemlečne neće. Kad mu ubacim bar malo mlečnih pahuljica, sve je pod kontrolom.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.6.2012 14:15:32
|
|
|
|
Anoniman
|
kad nece bez pahulja a ti ih stavi, samo sa svakim obrokom smanjuj po malo dok ih ne izbacis. mi smo tako, sad ih stavljam samo malicak i to samo sa karfiolom
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.6.2012 14:36:28
|
|
|
|
maslackic
|
ja moram reci da kod nas sve ide..pu pu pu ...samo recimo do malo pre nije bilo struje, pa sam morala da joj dam Milupinžu kasicu ,krompir spanac i odvratna je..miris gadan, previsae cvrsta..jedva je pojela nesto malo...a inace smate celu malu teglicu...i da nevoli tikvicu i shvatam je :D
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.6.2012 14:42:23
|
|
|
|
bea83
|
Mi smo doručkovali jabuku i krušku, a ručali brokoli,šargarepu i tikvicu, slatko i dalje ide lakše, a i ujutru je odmornij a popodne se unervozi što mora da jede kašiku po kašiku,on bi da želudac bude napunjen odmah a ne da on mora da se trudi Maslackic ja Milupine kašice razredjujem sa malo vode, nema šanse da ih pojede tako guste. Azra dodaj pahuljice pa smanjuj polako
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.6.2012 17:58:34
|
|
|
|
cockic
|
mi oko 11 ruckali jabuku koju ja pravim a ne voli je nesto posebno treci dan se mrsti,a za rucak sargarepa i krompir sto joj se izgleda bas dopada na prvo ruckanje tatu smo poslali u nabavku kasica i bebelaca do tempa .nisam mogla sa njom po ovom paklu. sutra joj dodajem i tikvicu da vidimo kako ce nju prihvatiti.mada ona po meni je bezukusna kad se obari.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.6.2012 15:18:58
|
|
|
|
maslackic
|
azra, ja sam imala problem da nije htela vodu, samo caj, pa sam joj u vou stavljala sve manje caja i sad pije vodu, naravno , caj uvek oce u neeogranicenim kolicinama? e sad, hocu da zamrznem spanac, i znam da treba da se "blansira" ali ja ne znam sta mu to dodje.. i koliko moze spanac da stoji zamrznut? mm kupio mnoogooo i sad ne znam sta cu sa njim.. sta znam , ali da ga imam i kad mu ne bude sezona...
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.6.2012 15:26:33
|
|
|
|
vonavoj
|
ja sam juce blitvu blansirala,u kljucalu vodu stavila blitvu,kuvala 1min,izvadila,i odmah u hladnu vodu i zamrzivac ..tako sam nasla na forumu
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.6.2012 15:32:20
|
|
|
|
maslackic
|
fala lepo koliko moze da bude smrznuto? mesec dana? manje vise?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
kada?mara31Kada ste saopstili porodici - svojoj i njegovoj, da ste trudni? odmah, cim ste uradili test (
70%)
posle mesec dana (
30%)
Ukupan broj glasova: 176Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!