|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo
15.6.2012 13:56:29   
bea83
IZVORNA PORUKA: Mama 78

A gde bi bili Viki i Bea nego tamo gde se klopa.Grlimo vas devojke i momke:)

user posted image user posted image
i mi vasuser posted image

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 651
15.6.2012 13:58:02   
bea83
IZVORNA PORUKA: mama kukunka

danas sam prvi put u tikvice, sargarepu i pirinac dodala mrvicu pavlake..

I mi smo ovo danas ručaliuser posted image

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 652
15.6.2012 14:38:50   
peca
Bea user posted image user posted image za mog zeta user posted image

Meni nije dobro kad pomislim na uvodjenje bilo cega.... Ovako je lakse, odmeris zamutis i turis.... Ali kako se borimo sa flasicom u zadnje vreme, zanima me kako ce ta borba izgledati sa kasikom, pola bensendina meni, pola njoj i polako user posted image

A tek sto sam se pogubila citajuci ovu temu to je tek posebna prica... Mi cemo odma da predjemo na pizzu user posted image

A sve kao izbegavam ovu temu u fazonu, ma ne mogu sad da se opterecujem sa tim, imam vremena da razmisljam o tome, a vreme nema mislosti, vec smo 3,5 meseca pregurali, dok se okrenem bice 4... itd.

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 653
15.6.2012 14:41:25   
bea83
Bogami posle muke sa flašicom nama je kašika došla ko bensedinuser posted image Možda će i kod vas tako da budeuser posted image jes da dečko više voli da njupa slatko nego slano, al uvalim mu igračke,pevam,smejem se,pustim crtaće, animacija 100% i ne primeti da jede tikvicu umesto kajsijeuser posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 654
15.6.2012 14:47:15   
peca
Jovanu igracke uopste ne interesuju user posted image Bas cu u skorije vreme napraviti neki experiment sa kasikom user posted image A to da se pevam i smejem, to malo teze user posted image Ja sam jedna neurticna nazovi majka user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 655
15.6.2012 14:50:54   
bea83
Ima da propevaš ako bude trebalouser posted image
A imam i fazon da mu uvalim plastičnu kašiku u ruke i on se tripuje da će kao sam da ubaci zalogaj pa centrira i otvara usta a ja za to vreme ubacim kašiku sa hranom i onda mu ništa ne bude jasno ali idalje pokušava istouser posted image ja sam mama prevarantuser posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 656
15.6.2012 15:27:52   
maslackic
treba mi savet, kako se sprema breskva? kuva li se? ljusti li se?

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 657
15.6.2012 15:30:31   
bea83
Ja je oljuštim i kratko kuvam, možda tri minuta, bocnem viljuškom da vidim jel skroz mekana i to je to, ne dodajem onu vodu u kojoj se kuvala jer onda bude mnogo retko
A kajsiju kuvam sa koricom(kožicom kako li se kaže) jer se raspadne ako je oljuštim pre, i isto kratko kuvam i posle oljuštim

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 658
15.6.2012 15:33:53   
cockic
da znate da su zdravije susene kajsije od svezih imaju vise vitamina Auser posted image koliko me secanje sluzi

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 659
15.6.2012 15:35:30   
bea83
ne znam za to, al sušene može da jede cele godine a sveže samo ovih par nedeljauser posted image

Kad bebe smeju dinju,zna li neko?

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 660
15.6.2012 15:43:55   
cockic
pa zato ti i kazem za kasnije da moze i susene da jedu samo se prokuvaju isto kao i sveze i bude super.
mada kajsije kao sto rekoh isto farbaju facu bude dete narandzasto kako sam se ja isprepadala kad mi je petar bio narandzast od kajsije i sargarepe i onda sam samo malo proredila davanje toga i izgubio je to rumenilo user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 661
15.6.2012 15:45:58   
bea83
Ja samo čekam kad će ovaj moj da bude ko djubretarac narandzast jer svaki dan jede ili šargarepu ili kajsiju ili bundevu a nekad i sve to zajednouser posted image Od sutra uvodimo karfiol pa sledeće nedelje brokoli da malo razbijemo narandzastu bojuuser posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 662
15.6.2012 15:46:58   
cockic
bari nam se jabuka user posted image da vidimo kako ce je ruckati.peka mi nije voleo moju jabuku kad obarim ali teglicu je hteo.mada sad obozava sveze jabuke.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 663
15.6.2012 15:49:34   
bea83
zato što u teglici ima šećerauser posted image Viktor nije bio oduševljen prvi put, ali već sutradan je smazao celu,samo je fazon da kupim što zlatni delišes i to da bude što žuća tj sladja

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 664
15.6.2012 18:58:00   
Mama 78
Evo da dodam pošto ga stvarno obožava pšenicni griz:)

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 665
15.6.2012 22:12:33   
cockic
jabukicu nije za sad sa odusevljenjem prihvatila malo se mrstila jer upoznaje ukus,bas mi je bila smesna kakvu facu napravi user posted image ja cu joj u te jabuke kasnije ubaciti i malo onih pirincanih pahuljica sa mlekom nego nisam htela odmah ako navikne na takvu jabuku nece posle obicnu da jede.opasni su oni.

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 666
15.6.2012 22:29:13   
maslackic
tako ja radim, prvo jabuku samu , jedan dan, pa jabuku sa pirincanim, pa jabuku sa sargarepom, da joj ne dosadi a da uradimo po savetu dr a tri dana po novoj namernici..

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 667
17.6.2012 12:15:32   
Azra_
Ja ludim od ovog mog baksuza. On bi jeo samo šargarepu, bundevu i bananu, eventualno neku jabuku ali da je jako slatka. Ne vidim efekat hranjenja voćem i povrćem ako u sve moram da mu ubacim pahulje i to ove sa mlekom, jer one nemlečne neće. Kad mu ubacim bar malo mlečnih pahuljica, sve je pod kontrolom.

Direktna veza do poruke: 668
17.6.2012 14:15:32   
Anoniman
kad nece bez pahulja a ti ih stavi, samo sa svakim obrokom smanjuj po malo dok ih ne izbacis. mi smo tako, sad ih stavljam samo malicak i to samo sa karfiolom

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 669
17.6.2012 14:36:28   
maslackic
ja moram reci da kod nas sve ide..pu pu pu ...samo recimo do malo pre nije bilo struje, pa sam morala da joj dam Milupinžu kasicu ,krompir spanac i odvratna je..miris gadan, previsae cvrsta..jedva je pojela nesto malo...a inace smate celu malu teglicu...i da nevoli tikvicu i shvatam je :D

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 670
17.6.2012 14:42:23   
bea83
Mi smo doručkovali jabuku i krušku, a ručali brokoli,šargarepu i tikvicu, slatko i dalje ide lakše, a i ujutru je odmornij a popodne se unervozi što mora da jede kašiku po kašiku,on bi da želudac bude napunjen odmah a ne da on mora da se trudiuser posted image

Maslackic ja Milupine kašice razredjujem sa malo vode, nema šanse da ih pojede tako guste.
Azra dodaj pahuljice pa smanjuj polako

Direktna veza do poruke: 671
17.6.2012 17:58:34   
cockic
mi oko 11 ruckali jabuku koju ja pravim a ne voli je nesto posebno treci dan se mrsti,a za rucak sargarepa i krompir sto joj se izgleda bas dopada na prvo ruckanje user posted image tatu smo poslali u nabavku kasica i bebelaca do tempa .nisam mogla sa njom po ovom paklu.
sutra joj dodajem i tikvicu da vidimo kako ce nju prihvatiti.mada ona po meni je bezukusna kad se obari.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 672
18.6.2012 15:18:58   
maslackic
azra, ja sam imala problem da nije htela vodu, samo caj, pa sam joj u vou stavljala sve manje caja i sad pije vodu, naravno , caj uvek oce u neeogranicenim kolicinama?

e sad, hocu da zamrznem spanac, i znam da treba da se "blansira" ali ja ne znam sta mu to dodje..user posted image i koliko moze spanac da stoji zamrznut? mm kupio mnoogooo i sad ne znam sta cu sa njim..

sta znam , ali da ga imam i kad mu ne bude sezona...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 673
18.6.2012 15:26:33   
vonavoj
ja sam juce blitvu blansirala,u kljucalu vodu stavila blitvu,kuvala 1min,izvadila,i odmah u hladnu vodu i zamrzivac user posted image ..tako sam nasla na forumuuser posted image

Direktna veza do poruke: 674
18.6.2012 15:32:20   
maslackic
fala lepo user posted image koliko moze da bude smrznuto? mesec dana? manje vise?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

kada?
mara31

Kada ste saopstili porodici - svojoj i njegovoj, da ste trudni?

odmah, cim ste uradili test (70%)

posle mesec dana (30%)

Ukupan broj glasova: 176

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here