Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 10.6.2012 21:23:03
|
|
|
|
maslackic
|
mi smo tek sada sa dve rupice (na avent silikonskoj cucli ) presli na 4 rupice tu flasicu koristimo za mleko, a za vodu i dalje sa dve...iako sam kupila onaj nastavak (pisak za flasicu) kao za vezbanje za casu ali ona to ne zna da koristi...
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 10.6.2012 21:26:16
|
|
|
|
cockic
|
maslackic posla sam ti pp
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 10.6.2012 21:28:04
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Mi imamo za vodu chicco staklenu flasicu sa silikonskom cuclom i 1 rupica... i to tako sporo ide da mene nervira a kamoli nju koliko treba da vuce... pogledacu sutra da uzmem sa 2ili3 rupice kakva vec bude imala, Cockic i ja je samo dojim ali iskreno guram joj vodu ovih dana zbog vrucine
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 10.6.2012 21:30:24
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: cockic maslackic posla sam ti pp nije mi stiglo nista
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 10.6.2012 21:32:06
|
|
|
|
cockic
|
ne znam sesilija meni deluje da je od kauckuka cucla mnogo meksa.silikon mi deluje tvrdje da li si probala kaucuk?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 10.6.2012 21:33:41
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Nisam,kupicu i od kaucuka pa cu da probam.. ruzno mi izgleda ali vise lici na prirodnu dudu
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 10.6.2012 21:36:49
|
|
|
|
maslackic
|
sigurna sam da ima tema o flasicama i cuclama... moja recimo lazu hoce samo od kaucuka a na flasici moze i silikon, alavusa samod amoze da jede...
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 10.6.2012 21:40:47
|
|
|
|
minavb
|
Cuclice i flasice
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 12.6.2012 9:51:47
|
|
|
|
IRJ82
|
IZVORNA PORUKA: maslackic moja recimo lazu hoce samo od kaucuka a na flasici moze i silikon, alavusa samo da moze da jede... isto
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 12.6.2012 11:53:57
|
|
|
|
Azra_
|
Mi polako krećemo da jedemo voćke. Zanima me jedno, imamo 5 meseci i 10dana, da li samo voćna kašica može da bude kompletan obrok? Na Hipp kašici piše da se daje kao dezert ili međuobrok. I koliko toga treba da pojede da bi bio kompletan obrok? Jedemo na 4 sata.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 12.6.2012 11:57:59
|
|
|
|
minavb
|
Bebe nemaju dezert, imaju glavne obroke i užine. Voće je odgovarajuća užina, a u kombinaciji sa žitaricama, može biti i doručak.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 12.6.2012 12:16:14
|
|
|
|
Azra_
|
Hvala. Ne bi meni ni palo na pamet to, nego pročitah na kašici. A koliko voća treba da pojede za obrok? Orjentaciono, neću mu meriti u gram, ali da znam da li da kupujem velike ili male kašice.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 12.6.2012 12:20:16
|
|
|
|
minavb
|
Kupi malu teglicu, sasvim je dovoljna.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 12.6.2012 12:21:05
|
|
|
|
Azra_
|
JUče je pojeo jednu malu, ali je plakao nakon što je smazao. Da li to znači da hoće još?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 12.6.2012 12:23:38
|
|
|
|
minavb
|
Verovatno, Onda uzmi veću slobodno.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 12.6.2012 13:30:23
|
|
|
|
Azra_
|
Ok. Hvala na pomoći...
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 13.6.2012 11:52:41
|
|
|
|
Azra_
|
Evo mene sa novim pitanjem. Počeli smo pre par dana sa voćem. Jeli smo barenu jabuku i bananu. Naravno,. mnogo više mu se sviđa od povrća. Htela sam da mu dam kajsiju i breskvu. Da li se na početku kajsija i breskva termički obrađuju ili idu sirove? I da li im ljuštite kožicu?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 13.6.2012 11:56:13
|
|
|
|
minavb
|
Glasam za presno oljušteno.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 13.6.2012 12:10:44
|
|
|
|
maslackic
|
pitanjce, kupila sam Juvitana kasicu od sargarepe, i htela da joj dam ali vidim da ima nesto soka od limuna , predpostavljam da je zbog konzerviranja ili tako nesto, smem li a joj dam to? mislim i tako nece jesti ald a probam.. e i jos , dr nam je rekla da joj ne dajemo caj nikako, ako nece obicnu vodu da je bolje i sok nego caj...istina ili?
< Poruku je uredio maslackic -- 13.6.2012 12:22:03 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 13.6.2012 12:20:36
|
|
|
|
minavb
|
Vanja je jeo par puta tu juvitaninu, ali sam uglavnom kuvala. Jel baš slabo jede? Kako izgleda kad neće da jede?
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 13.6.2012 12:29:32
|
|
|
|
maslackic
|
mina, pa malo se unervozi kad joj je vreme klope, i stavim je u stolicu i ona kad vidi da nosim cinijicu smiri se,a li cim krenem kasicicom ka ustima stisne ih i nema sileda uguram nesto..onda je malo nasmejem ili zezam da zine i ubacim malo i onda pocne da placei pl,june sve.. pomislial sam da joj se cinija ne svidja ili kasika, pa menjala..ne znam... inace joj sve spremam, kuvam,,,ovu kasicu Juvitana sam kupila jer mi treba teglica
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 13.6.2012 12:32:06
|
|
|
|
minavb
|
Jel se to u poslednje vreme tako dešava, ili je tako od početka? Ako je od skoro, zub će da nikne, ako je uvek takva, to je zbog GERa.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 13.6.2012 12:37:40
|
|
|
|
Azra_
|
Maslačkić, mi smo limun pijuckali sa tri meseca. Kašičica-dve ceđenog limuna na 50ml vode. Tako nam rekla patronažna zbog stomačića. Znam još nekoliko bebica koje su to praktikovali i sve je bilo ok, pa valjda to malo sokića u kašici ne bi trebalo da bude problem. Što se klopanja tiče, i mi smo problematični. Voli šargarepu, bundevu, tikvicu i svo voće koje je probao, ali ostalo...strašno. Otvori usta da jede, gladan, a čim oseti ukus nečeg što mu se ne dopada, dranje. Onda se zagrcne sa tako punim ustima, a ja ludim. Kada mu kašicu od povrća koja mu se ne sviđa pomešam sa pahuljicama, onda jede.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 13.6.2012 12:44:13
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: minavb Jel se to u poslednje vreme tako dešava, ili je tako od početka? Ako je od skoro, zub će da nikne, ako je uvek takva, to je zbog GERa. od skoro je takva...mozda ima nedelju dana i mozda koji dan vise... uh, nadam se da jezub, jer zna i da cvili nocu, kao da je boli nesto.. kada smo pocinjali sa uvodjenjem klope klopala je kao sasava...sa osmehom...a sada... nadam se da si upravu i da je zub...evo je sa dpored mene raspolozena igra se sa cuclom
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 13.6.2012 12:51:49
|
|
|
|
minavb
|
Onda je zubalo. Proći će brzo i biće opet ona stara.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
odmormatiSta vise volite?letovanje (
97%)
zimovanje (
3%)
Ukupan broj glasova: 62Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!