Lilla -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo (27.4.2012 13:16:51)
|
Nesto novo. H nece ispasiranu bananu. Kupovne kasice sa bananom hoce, ali ovu domacu nece. Gadi mu se, valjda jer je pomalo ljigava. Malo sam rovila po netu juce, posto ovdje ne dobih odgovor po pitanju plazme, i nasla da je keks ok ako se vec pomalo uveo gluten, i probali smo je juce u vocnoj kasici. Svidja mu se, ali je ubrzo poslije povratio. Ne znam da li je zbog nje ili zato jer je malo pretjerao sa formulom prije toga, pa cu veceras probati opet, uglavnom nisam primjetila nikakvu reakciju osim tog povracanja. Da zakljucim, palenta i domaca kasica od banane uopste nisu favorit, nece ih. Jabuka+ mrkva= jupi! Piletina i grasak, njam! Danas sam mu napravila kasicu od govedine pa cu kombinovati sa graskom, krompirom i kukuruzom. Sve domace, i vidjet cu da li ce mu se dopasti. Cini mi se da sam vec pisala o tome, ali za mame cije bebe odbijaju povrce, probajte im sa povrcem mijesati malo pirincane kasice, dok se ne naviknu, pa posle im dajte samo povrce. Kod nas je upalilo tako [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|