Mariya -> RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo (1.5.2012 23:42:36)
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Mini uopste ne prihvata cvrstu hranu[sm=smiley13.gif] Ujutru jos i hoce da pojede pahuljice ali daleko je to od 6-7 kasika. I za veceru hoce, ali kad je vreme za rucak ona je poprilicno razdrazljiva. Zacementira usta i pocne da rezi[sm=zmeden.gif] Ja je ne teram naravno nego dam siku. Gospode, koja je to sreca! Eve, ja bih ti dobronamerno savetovala da se ne brineš, koliko znam vi ste tek nedavno počeli da jedete čvrstu hranu, nemoj da se brineš što ona ne pojede koliko piše u knjigama i ne upoređuj je sa drugim bebama, normalno je da neće jesti isto kao i beba koja već nekoliko meseci jede čvrstu hranu. Probaj da joj postepeno povećavaš količinu kašice, znači svaki 2-3 dan joj daš kašiku više i kad posle kašice neće da siki znači da je to njoj porcija. (Lu je isto takva, doručak i večera joj odgovaraju, sve ponjupa ali ručak... Uh..muka sa njom. tek sad je počela malo bolje da jede, posle 2,5 meseca). Mislim da nema potrebe da je požuruješ, ješće ceo život, pusti je da siki dok može, kad već tako voli[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|