Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 9:02:47
|
|
|
|
Anoniman
|
dejana
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 11:02:35
|
|
|
|
Ivence
|
Ovo je Milicin cuveni preteci pogled
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 11:05:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako sam opasnaaa!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 11:08:43
|
|
|
|
NadaR
|
Mica opasnica moje prase
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 11:12:28
|
|
|
|
Ivence
|
Pa opasna, kada je mama terorise slikanjem na svake dve sekunde :)) Jao kakavo je prase..
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 11:33:00
|
|
|
|
Ognjenka
|
Gae, kad odlucis, vikni ako ti treba savet od fotografa Dobra fotografija ne zaviso od aparata, nego od oka i trenutka.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 11:52:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka Gae, kad odlucis, vikni ako ti treba savet od fotografa Dobra fotografija ne zaviso od aparata, nego od oka i trenutka. oko kao imam, i strpljenje da sačeka i uhvatim pravi trenutak. Al mi treba i dobar aparat da boje budu jasne i da mogu malo da se igram. Od kako smo zašli u digitalnu eru i moja Practica se penzionisala samo škljocam idiotom i malo mi dojadilo. Svakako sam zainteresovana za sve što mogu da naučim od nekog ko je profi!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 17:56:39
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrea pozira
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 18:21:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Figaro, Andrea izgleda isto kao što sam ja zamišljala tebe! Mnooogooo je slatka!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 19:22:57
|
|
|
|
nakins
|
moj najsladji andjelak
< Poruku je uredio nakins -- 9.5.2012 19:36:10 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 21:18:51
|
|
|
|
Anoniman
|
sad mu ne smeta da se slika tu jagodicu na knjizici je juce lizao, samo da bude siguran da nje dobila neki ukus
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 21:22:56
|
|
|
|
bulka
|
BlackBetty divan je!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 21:57:41
|
|
|
|
Anoniman
|
'fala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 9.5.2012 22:33:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Grašak je savršen!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 0:12:44
|
|
|
|
Anoniman
|
i mi volimo da se falimo tako, pa ga onda popljujemo za svaki slucaj (pu-pu-pu!)
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 8:28:40
|
|
|
|
Ivence
|
BlackBetty, bas je mali secer.. pu pu pu :))))
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 9:05:17
|
|
|
|
Ognjenka
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr oko kao imam, i strpljenje da sačeka i uhvatim pravi trenutak. Al mi treba i dobar aparat da boje budu jasne i da mogu malo da se igram. Od kako smo zašli u digitalnu eru i moja Practica se penzionisala samo škljocam idiotom i malo mi dojadilo. Svakako sam zainteresovana za sve što mogu da naučim od nekog ko je profi! Samo vikni kad bude doslo vreme, delim savete i drzim kurs, a naplacujem u slatku od belih tresanja
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 10:20:35
|
|
|
|
Figaro88
|
Ivence Milica je jedan medic,Gae slike tvoje devojcice su me odusevile,pogotovo ona u torbi BB,Nedja,Nakins deca su vam seceri
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 10:21:38
|
|
|
|
Jole84
|
Jaoooj Figaro,ja sam se oduševila tvojom maleckom,došlo mi je da je stavim na desktop Šeeećer mali
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 10:25:40
|
|
|
|
nakins
|
Hvala Figaro. Andrea je preslatka
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 10:27:30
|
|
|
|
Jole84
|
Juu Naki i vi ste slikani,srcika mala
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 10:30:15
|
|
|
|
Figaro88
|
Hvala vam Nakins tako i ova moja smizla uzme novine ili neku knjigu i sva se uozbilji kao cita Blesavi su...
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 10:39:42
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Ivence Milica je jedan medic Hvalllllla, Andrea je mnooogo slatka :))))
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 11:23:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka IZVORNA PORUKA: gae_gr oko kao imam, i strpljenje da sačeka i uhvatim pravi trenutak. Al mi treba i dobar aparat da boje budu jasne i da mogu malo da se igram. Od kako smo zašli u digitalnu eru i moja Practica se penzionisala samo škljocam idiotom i malo mi dojadilo. Svakako sam zainteresovana za sve što mogu da naučim od nekog ko je profi! Samo vikni kad bude doslo vreme, delim savete i drzim kurs, a naplacujem u slatku od belih tresanja Dogovoreto!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 10.5.2012 11:24:42
|
|
|
|
Lilla
|
BB, on je pravi mali secerko
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?