Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 0:04:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 8:27:25
|
|
|
|
pandina
|
Gae, mala je preslatka!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 8:52:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Za Zabu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 8:59:46
|
|
|
|
minavb
|
Mišonjo, tako je i Vanjoslav vazda bio ubljuvan iza ušiju. Lepa deca sunce im poljubim.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 9:49:12
|
|
|
|
Ivence
|
Jao, Misu, takav trik izvodi i moja Mica Gae, bebac je vrh... ona naljuljasci prva, joj je preslatka!!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 10:03:19
|
|
|
|
Ivence
|
Evo nas, ludujemo u kolima :)
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 13:55:08
|
|
|
|
dejana007
|
evo i nas sa godinu i par dana :D
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 13:58:53
|
|
|
|
branki*
|
kako je leeep
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:00:34
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: branki kako je leeep hvala :****
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:00:41
|
|
|
|
magnetic
|
Ma svi su cakani.Sto bi rekla mina sunce im poljubim
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:03:57
|
|
|
|
dejana007
|
svi vala do jednog
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:04:46
|
|
|
|
cockic
|
misu pa veliki mi deckonja,sad ne znam da li si mislila da je visok ili da je vec kako on kaze bata.dosta je ozbiljan za svoj uzrast to su nam i juce u radnji rekli. a i visok je na tatu.barem nesto na njega gae za zabu.da li zaba lici na tatu ili se meni to cini
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:07:27
|
|
|
|
cockic
|
gae vrh je ona slicica u torbi slatkis medeni
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:29:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala svima. Sva deca su nam ki upisana!!! Cockic, grešiš: KLIK
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 15:22:44
|
|
|
|
Anoniman
|
odusevljena sam, predivna su sva decica!!! GG, zabica je bas porasla!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 8:18:07
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Hvala svima. Sva deca su nam ki upisana!!! Cockic, grešiš: KLIK Hej, mislim ja sam mama, i svoje dete cu najvise na svetu uvek da volim, i uvek ce mi biti najlepsa, ali moram da kazem.. KAKVA TI JE BEBA!!! PU PU PU
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 8:36:09
|
|
|
|
bulka
|
Prelepi su svi gae_gr divne fotografije!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 11:57:06
|
|
|
|
jelena038
|
Prelepa su vam deca, mame!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 13:12:26
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Prelepa su vam deca, mame! Hvala, tvoje takodje, videla sam vas u bazenu, jedva cekam mi da idemo, ali malo cu pricekati za to :)))
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 13:24:51
|
|
|
|
jelena038
|
Zasto, postoji plivanje za bebe, mislim u Gradskom centru za fizičku kulturu (stari DIF), pošto vidim da si iz Bg. Pogledaj KLIK
< Poruku je uredio jelena038 -- 8.5.2012 13:25:18 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 13:35:13
|
|
|
|
Ognjenka
|
Gae, Zabica je hit, ali svaka cast i na fotkama, narocito ona u ljuljasci i sa prsticem. Ko god da je fotograf ima mnooogo talenta i ako se ne bavi time profi, onda je promasio-la profesiju.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 13:47:42
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Zasto, postoji plivanje za bebe, mislim u Gradskom centru za fizičku kulturu (stari DIF), pošto vidim da si iz Bg. Pogledaj KLIK Heh, hvala, nisam to znala... mogle bismo da probamo :)
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 16:49:29
|
|
|
|
madre
|
gae, sad pogledah one slike u te mi na koga lici vase dete... covece, pa ona je ista ti "ocu i ja tako
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 21:21:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Fala, fala, trudili smo se! Videćemo kako će nam drugo ispasti... Ognjenka, na ljulji je fotkala zaova mi a sa prstićem ja... Još je ta sa prstićem opaljena idiotom... Čekam da se skupe neke pare sa strane da kupim valjani preparat...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
bebaaKoje ime vam se sviđa od ponuđenih?Isidora (
34%)
Aleksandra (
17%)
Ivana (
12%)
Milica (
37%)
Ukupan broj glasova: 163Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!