Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 0:04:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 8:27:25
|
|
|
|
pandina
|
Gae, mala je preslatka!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 8:52:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Za Zabu
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 8:59:46
|
|
|
|
minavb
|
Mišonjo, tako je i Vanjoslav vazda bio ubljuvan iza ušiju. Lepa deca sunce im poljubim.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 9:49:12
|
|
|
|
Ivence
|
Jao, Misu, takav trik izvodi i moja Mica Gae, bebac je vrh... ona naljuljasci prva, joj je preslatka!!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 10:03:19
|
|
|
|
Ivence
|
Evo nas, ludujemo u kolima :)
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 13:55:08
|
|
|
|
dejana007
|
evo i nas sa godinu i par dana :D
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 13:58:53
|
|
|
|
branki*
|
kako je leeep
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:00:34
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: branki kako je leeep hvala :****
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:00:41
|
|
|
|
magnetic
|
Ma svi su cakani.Sto bi rekla mina sunce im poljubim
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:03:57
|
|
|
|
dejana007
|
svi vala do jednog
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:04:46
|
|
|
|
cockic
|
misu pa veliki mi deckonja,sad ne znam da li si mislila da je visok ili da je vec kako on kaze bata.dosta je ozbiljan za svoj uzrast to su nam i juce u radnji rekli. a i visok je na tatu.barem nesto na njega gae za zabu.da li zaba lici na tatu ili se meni to cini
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:07:27
|
|
|
|
cockic
|
gae vrh je ona slicica u torbi slatkis medeni
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 14:29:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala svima. Sva deca su nam ki upisana!!! Cockic, grešiš: KLIK
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 7.5.2012 15:22:44
|
|
|
|
Anoniman
|
odusevljena sam, predivna su sva decica!!! GG, zabica je bas porasla!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 8:18:07
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Hvala svima. Sva deca su nam ki upisana!!! Cockic, grešiš: KLIK Hej, mislim ja sam mama, i svoje dete cu najvise na svetu uvek da volim, i uvek ce mi biti najlepsa, ali moram da kazem.. KAKVA TI JE BEBA!!! PU PU PU
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 8:36:09
|
|
|
|
bulka
|
Prelepi su svi gae_gr divne fotografije!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 11:57:06
|
|
|
|
jelena038
|
Prelepa su vam deca, mame!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 13:12:26
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Prelepa su vam deca, mame! Hvala, tvoje takodje, videla sam vas u bazenu, jedva cekam mi da idemo, ali malo cu pricekati za to :)))
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 13:24:51
|
|
|
|
jelena038
|
Zasto, postoji plivanje za bebe, mislim u Gradskom centru za fizičku kulturu (stari DIF), pošto vidim da si iz Bg. Pogledaj KLIK
< Poruku je uredio jelena038 -- 8.5.2012 13:25:18 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 13:35:13
|
|
|
|
Ognjenka
|
Gae, Zabica je hit, ali svaka cast i na fotkama, narocito ona u ljuljasci i sa prsticem. Ko god da je fotograf ima mnooogo talenta i ako se ne bavi time profi, onda je promasio-la profesiju.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 13:47:42
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Zasto, postoji plivanje za bebe, mislim u Gradskom centru za fizičku kulturu (stari DIF), pošto vidim da si iz Bg. Pogledaj KLIK Heh, hvala, nisam to znala... mogle bismo da probamo :)
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 16:49:29
|
|
|
|
madre
|
gae, sad pogledah one slike u te mi na koga lici vase dete... covece, pa ona je ista ti "ocu i ja tako
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 8.5.2012 21:21:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Fala, fala, trudili smo se! Videćemo kako će nam drugo ispasti... Ognjenka, na ljulji je fotkala zaova mi a sa prstićem ja... Još je ta sa prstićem opaljena idiotom... Čekam da se skupe neke pare sa strane da kupim valjani preparat...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?