Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 17:42:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj skolarac i neopredeljena
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 17:51:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Rizibizi, školarac je lep na mamu! Neopredeljena je moj idol! Ni jedno dete me ne razveseli kao ona (osim Žabe ). I mi imamo istu kućicu, samo još nismo provalili da može da posluže za bekstvo iz zatvora...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 17:53:59
|
|
|
|
Anoniman
|
A nije joj ona potrebna , ona samo daje povod Hvala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 18:13:13
|
|
|
|
Daca88
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 18:14:17
|
|
|
|
cockic
|
mene zanima da li vasa deca guraju ruke usta u ovom uzrastu,ja verujem da ga zezeju te petice ali on ih ne vadi iz usta.ume cak da gurne celu saku sve cetri mu izlaze po ceo dan su mu ustima laze nije koristio to je definitivno manje zlo nego da gura celu ruku usta.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 18:15:36
|
|
|
|
cockic
|
mada sad sam skoro videla da noktice na rukama uopste nema izgleda da ga je ta navika zbog zubica naucila da ih gricka
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 18:24:23
|
|
|
|
cockic
|
ovo je petar kad je prvi put ustao sa tacno sedam meseci
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 18:27:46
|
|
|
|
cockic
|
ja sam lose napisala za noktice nije da ih ne dao bog nema uopste nego mu je sve do koze izgrickano. a i tema nema veze izvinjavam se moderatorima
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 18:33:35
|
|
|
|
minavb
|
Ribizli, jel to Petra lebdi?
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 18:56:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Levitira!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 20:08:03
|
|
|
|
Anoniman
|
eto s kim ja imam posla
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 20:09:15
|
|
|
|
minavb
|
Sila je jaka u njojzi.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 20:11:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Andrej ponekad kaci kasike na nju da vidi ima li slucajno magnete , i to se ocekuje al tamo oko skole
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 20:13:20
|
|
|
|
minavb
|
Kad krenu da ti lete viljuske po kuci, vreme je da joj promenis ime u Keri.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 20:14:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislis Skeri
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 20:15:02
|
|
|
|
minavb
|
veri skeri
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 20:15:58
|
|
|
|
Anoniman
|
I find your lack of faith disturbing.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 20:19:00
|
|
|
|
minavb
|
I find your lack of faith disturbing. Ti nemoj da davis ljude ovde Izvinjavamo se na off-u i odlazimo.
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 20:20:09
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 21:21:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Probudio se sav mokar i izgužvan i rekao blja
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.5.2012 21:22:16 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 21:27:58
|
|
|
|
Ana RR
|
I jedna koja mi nije u fokusu ali vidi se faca, ovako se kezi po čitav dan
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 21:29:58
|
|
|
|
isidora88
|
evo i mog sportiste
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 21:29:58
|
|
|
|
Anoniman
|
QAna on sve više liči na tebe!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 21:56:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Misliš? I dalje uglavnom govore da je isti mm, ponekad neko kaže da je sada naša mešavina.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 13.5.2012 21:57:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Ribizla, Petra je genijalna a školarac je šmekerica Daco, cockic, divni ste
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?