Anoniman -> RE: Triple test (5.7.2012 17:51:39)
|
Ovo je još jedna u nizu sramota za subotičku bolnicu. Toliko sam besna da sam poslala upravi bolnice pritužbu preko zvaničnog sajta. Živo me interesuje da li će neko da odreaguje?! HMmm!!! "Vidim da sajt objavljuje isključivo pozitivne komentare i pohvale... Nadam se da se bar negativne uzimaju u razmatranje. Danas je bio užasan dan na odeljenju genetike. Trudnice su čekale satima!!! Neke i po 8 sati! Ne treba naglašavati da se testovi za genetiku vrlo skupo plaćaju, pregledi zakazuju na tačan sat i datum i onda dođete i čekate SATIMA! Neke od nas održavamo trudnoću, moramo da ležimo, a u čekaonici postoje samo užasne drvene klupe, nema klimatizacije, prostor je mali, zagušljiv i pretopao. Danas je osoblje "proslavljalo" nečiji rođendan i to je trajalo dobrih sat vremena... Za to vreme pristizali su pacijenti koji su imali zakazano, pravila se gužva... Stizali su i neki pojedinci posle 12h koji su upadali preko reda, bez obzira što je žena sa otečenim gležnjevima čekala na drvenoj klupi od 7 ujutro i niko je nije prozivao da je puste preko reda. Moj lični slučaj-danas sam posećivala genetičara drugi put zbog promene u beta HCG i rečeno mi je da dođem u podne na 40 stepeni. Kad sam stigla, preko 10 žena je već bilo tamo i čekalo, rođendanska proslava je bila u toku, a kad su me nakon sat vremena prozvali, rekli su da me nikako neće primiti taj dan i da dođem ponovo sutra u isto vreme!!! Ponavljam trudnica sam koja održava trudnoću i koja mora da miruje, a ne da se šetam svaki dan na 40 stepeni, sedim sat vremena u zagušljivoj čekaonici na drvenoj klupi, a potom budem poslata kući bez obavljenog pregleda! I još sam dva puta platila po 3000 din za analize krvi. Zar se tako tretiraju trudne žene?! SRAMOTA" Eto, ovo sam natipkala... Mamu im xzd#&hij"#tlgbv!!!!
|
|
|
|