|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Postupak otvaranja trudničkog bolovanja
21.7.2009 14:38:34   
Skoki
Ja sam u prvoj trudnoci radila do poslednjeg dana 12.03. sam otisla na bolovanje 12.04. se porodila. Otprilike nameravam tako i sada da uradim. U DZ sam otisla svega 2x, jednom cisto da se prijavim kada sam bila 7 mesec, kako bi imala kome da se obratim ukoliko se nesto desi. Naravno sedela sam i cekala dobrih 2-3 sata da bi doktor sav nad... poceo da mi drzi predavanje sta sam do sada radila. Otisla sam 11.03. po papire za porodiljsko i nisam se vise pojavila. Tako cu i ovaj put da uradim, ako sve bude u redu.
Inace Zvoncice, stvarno ne znam kako si mogla da dobijes otkaz, osim ako nisi bila na ugovoru na odredjeno vreme, ili firma nije propala. Koliko sam ja shvatila zakon, ne mogu da te otpuste, pogotovo kada si vec bila na porodiljskom!?user posted image

(odgovor članu ZVONČICA)
Direktna veza do poruke: 51
21.7.2009 14:39:51   
neica
Dodji primicu te sa zadovoljstvom

(odgovor članu Anastazija)
Direktna veza do poruke: 52
21.7.2009 14:40:35   
Anastazija
IZVORNA PORUKA: neica

Jupiiiiiiiii!!! Stizemo smoki i ja cim nam ukinu vize user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 53
21.7.2009 14:42:17   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Anastazija

Jupiiiiiiiii!!! Stizemo smoki i ja cim nam ukinu vize user posted image user posted image user posted image user posted image

oću i ja!!!!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 54
21.7.2009 14:44:35   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Skoki

Ja sam u prvoj trudnoci radila do poslednjeg dana 12.03. sam otisla na bolovanje 12.04. se porodila. Otprilike nameravam tako i sada da uradim. U DZ sam otisla svega 2x, jednom cisto da se prijavim kada sam bila 7 mesec, kako bi imala kome da se obratim ukoliko se nesto desi. Naravno sedela sam i cekala dobrih 2-3 sata da bi doktor sav nad... poceo da mi drzi predavanje sta sam do sada radila. Otisla sam 11.03. po papire za porodiljsko i nisam se vise pojavila. Tako cu i ovaj put da uradim, ako sve bude u redu.
Inace Zvoncice, stvarno ne znam kako si mogla da dobijes otkaz, osim ako nisi bila na ugovoru na odredjeno vreme, ili firma nije propala. Koliko sam ja shvatila zakon, ne mogu da te otpuste, pogotovo kada si vec bila na porodiljskom!?user posted image

Sve je to lepo kad je sve ok i bez problema.
Ipak mi niko sutra neće reči hvala što sam radila do poslednjeg dana!
Kad sam izgubila bebu zbog trčanja uz i niz stepenice i pešačenja po gradu da bi završila poslove za firmu ni tada mi niko nije rekao evo pomićećmo ti. Kad sam dvadesetak dana posle spontanog otišla do posla šef me nije pitao kako si, nego kad ćeš da počneš da radiš!!!!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Skoki)
Direktna veza do poruke: 55
21.7.2009 14:44:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skoki

12.04. se porodila.

tada sam i ja rođena... user posted image

(odgovor članu Skoki)
  Direktna veza do poruke: 56
21.7.2009 14:45:07   
neica
Ja bar mislim da ce to ubrzo da vam se desi

Direktna veza do poruke: 57
21.7.2009 14:46:53   
gagana83
moja bivsa koleginica dobila otkaz u 4 mesecu trudnoce. i nije im mogla nista. gazda bio neki faktor u opstini.

(odgovor članu Skoki)
Direktna veza do poruke: 58
21.7.2009 14:47:18   
Rivana
Ja sam radila bukvalno do zadnjeg dana, u petak sam radila u subotu u 11 i 15 se porodila user posted image nisam imala problema nikakvih u trudnoci pa mi bilo lepse da radim nego kuci da sedim i mislim na porodjaj user posted image

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 59
21.7.2009 14:49:50   
Rivana
a inace jos mi nije pocela refunadcija bolovanja a porodila sam se u decembru user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 60
21.7.2009 14:50:23   
neica
Zavisi koji posao si radila.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 61
21.7.2009 14:50:37   
Rivana
rekli tek MOZDA krajem iduceg meseca user posted image videcemo

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 62
21.7.2009 14:52:17   
Rivana

Zavisi koji posao si radila.

u kancelariji to je moja mala firma pa mi bilo lako jedino sto lift nije radio tih zadnjih mesec dana pa sam svaki dan morala na 4 sprat peske user posted image

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 63
21.7.2009 14:52:35   
neica
moja bivsa koleginica dobila otkaz u 4 mesecu trudnoce. i nije im mogla nista. gazda bio neki faktor u opstini.

Ovde bi ta izasla na vesti dana pa bi jos taj morao da joj plati i pretrpljen stres zbog otkaza i naravno morao bi ponovo da je vrati na posao.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 64
21.7.2009 14:53:31   
Anastazija

Ovde bi ta izasla na vesti dana pa bi jos taj morao da joj plati i pretrpljen stres zbog otkaza i naravno morao bi ponovo da je vrati na posao.

tako bi trebalo da je u normalnim zemljama... ali ova nasa nije bas normalna..  user posted image

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 65
21.7.2009 14:54:49   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Anastazija

tako bi trebalo da je u normalnim zemljama... ali ova nasa nije bas normalna.. user posted image

njije evo koliko ja cekam refundaciju

Direktna veza do poruke: 66
21.7.2009 14:55:15   
neica
Ne znam ali ovde retko koja zena radi do te 32. nedelje ( po njihovom zakonu max smes dotle ), cak sudije imaju neku beneficiju da imaju 5 godina porodiljsko odsustvo.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 67
21.7.2009 14:56:50   
neica
Stvarno ne znam sta da vam kazem samo da vam pozelim mnogo srece i naravno da se izborite za svoja prava!

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 68
21.7.2009 14:57:22   
Anoniman
jao Neice draga pa ti si u jednoj od najuređenijih država na svijetu user posted image user posted image user posted image user posted image

moje mišljenje da mimo Austrije i Njemačke ne postoje jače uređene države

(odgovor članu neica)
  Direktna veza do poruke: 69
21.7.2009 14:58:21   
Anastazija
a mi cemo, blago nama, kao i pre 20 godina.. pa sta nam Bog da.. user posted image

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 70
21.7.2009 15:00:05   
Anastazija

Stvarno ne znam sta da vam kazem samo da vam pozelim mnogo srece i naravno da se izborite za svoja prava!

a ja dolazim u goste u januaru.. taman da se tamo porodim... user posted image user posted image

(odgovor članu neica)
Direktna veza do poruke: 71
21.7.2009 15:01:53   
neica
jao Neice draga pa ti si u jednoj od najuređenijih država na svijetu  moje mišljenje da mimo Austrije i Njemačke ne postoje jače uređene države

Sto se zakona za zenu i decu jesu za ostale zakone ne znam jer se nisam raspitivala,moja majka bi rekla da je austrija zenska drzava.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 72
21.7.2009 15:03:27   
neica
a ja dolazim u goste u januaru.. taman da se tamo porodim...

I kao stranac i turista porodjaj neces da platis da znas samo.

Direktna veza do poruke: 73
21.7.2009 15:04:42   
mihi
Kako to Ivana, pa ja dobijam svakog meseca kad i moji na poslu primaju platu?

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 74
21.7.2009 15:07:46   
Rivana
ma meni knjigovodja nije predala na vreme pa nesto nije bilo ok pa su vracali sto puta knjigovodju evo juce bila ona u tirsovoj rekli joj mozda iduceg meseca user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here