prase -> RE: Postupak otvaranja trudničkog bolovanja (13.7.2009 11:17:22)
|
IZVORNA PORUKA: cicko Hvala za savet, pokusacu danas popodne, verovatno se ne javljaju zbog guzve. Promenili su broj, sada je 4879512 (direktan), jezive su guzve verovatno jer doktori imaju ogranicen broj pacijentkinja koje treba da pregledaju. Danas sam bas pricala sa drugaricom koja je 5 mesec, uspela je da zakaze za pocetaj avgusta. Da li ti imaš otvoren karton i izabranog lekara kod nekog ginekologa u tom DZ? Pitam, jer možeš da odeš u koji god želiš DZ u NS, izabereš ginekologa kod kojeg je najmanja gužva i odeš kod njega da ti otvori bolovanje. To je sve za slučaj da inače hoćeš kod privatnika da vodiš trudnoću, tj. ako ti nije bitno ko je taj državni ginekolog. Ako imaš svog ginekologa koji ti odgovara i koji će ti voditi trudnoću u DZ, onda na šalter sa izjavom "Ja sam trudnica" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No, ne znam koliko će ti to pomoći, ja sam za otvaranje trudničkog (onog obaveznog od 28 dana pred termin) čekala sa stomakom do zuba nekih 2-3 sata... prvo da se pojavi doktorka, pa da se izređaju sve žene što su bile pre mene... nikome nije padalo na pamet da me pusti, ja nisam ni zahtevala, ali ne poenta je - ne računaj na to da će neko da učini nešto za tebe dok to ne tražiš. Na žalost, tako je.
|
|
|
|