Modessty -> RE: Postupak otvaranja trudničkog bolovanja (21.7.2009 14:44:35)
|
IZVORNA PORUKA: Skoki Ja sam u prvoj trudnoci radila do poslednjeg dana 12.03. sam otisla na bolovanje 12.04. se porodila. Otprilike nameravam tako i sada da uradim. U DZ sam otisla svega 2x, jednom cisto da se prijavim kada sam bila 7 mesec, kako bi imala kome da se obratim ukoliko se nesto desi. Naravno sedela sam i cekala dobrih 2-3 sata da bi doktor sav nad... poceo da mi drzi predavanje sta sam do sada radila. Otisla sam 11.03. po papire za porodiljsko i nisam se vise pojavila. Tako cu i ovaj put da uradim, ako sve bude u redu. Inace Zvoncice, stvarno ne znam kako si mogla da dobijes otkaz, osim ako nisi bila na ugovoru na odredjeno vreme, ili firma nije propala. Koliko sam ja shvatila zakon, ne mogu da te otpuste, pogotovo kada si vec bila na porodiljskom!?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sve je to lepo kad je sve ok i bez problema. Ipak mi niko sutra neće reči hvala što sam radila do poslednjeg dana! Kad sam izgubila bebu zbog trčanja uz i niz stepenice i pešačenja po gradu da bi završila poslove za firmu ni tada mi niko nije rekao evo pomićećmo ti. Kad sam dvadesetak dana posle spontanog otišla do posla šef me nije pitao kako si, nego kad ćeš da počneš da radiš!!!![sm=smiley7.gif]
|
|
|
|