Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.7.2015 12:01:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Hahaha Rosita a tm jedva dočekao da i on pridoda,isti su svi muškarci
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.7.2015 12:24:28
|
|
|
|
Rosita
|
Hahaha, da te sitne provokacije
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.7.2015 13:07:06
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Meni je moj D juce rekao - Ti si zla maceha. Znam da ne zna znacenje, al ne bese mi milo . Jos ja kazem mm cujes li ti sta on meni kaze, a mm ce - provalilo te i dete , bezobraznici jedni bilo je i kod mene slicnih ispada... a i za Nodija,moj sin je neko vreme u ime zakona zaustavljao na ulici Pravi sou !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.7.2015 13:51:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam se pre neki dan smejala mom najmlađem,jesta da situacija nije bila mnogo smešna.Moj muž se nešto bio rastužio zbog bolesti prijatelja pa je plakao a ja ga tešila,to video S. pa kada je taja izašao napolje a on mi kaže ....zašto ti mama taji cepaš srce,je l ga više nbe voliš? znači u početku sam ostala bez teksta a onda sam mu objasnila da nije tako,i onda sam se smejala
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.7.2015 15:08:05
|
|
|
|
mila83
|
Srce malo
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.7.2015 15:22:32
|
|
|
|
aleksandrici
|
Toliko smesnih situacija a u stvari istinitih,hteli mi to da priznamo ili ne?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.7.2015 15:36:23
|
|
|
|
vikiveki
|
ma deca su mali sunđeri koji sve što čuju upijaju...verovatno je čuo kada mi mm rekao kako mu se srce cepa zbog prijatelja i mali to odmah povezao da sam ja taji srce pocepala i sada on zato plače
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.7.2015 15:00:51
|
|
|
|
mila83
|
Evo malo i najmladjima da se smejemo url=http://www.Slikomat.com/slika/5872501.htm] [/url]
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.7.2015 16:15:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Hihi sjajno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.7.2015 17:31:31
|
|
|
|
vikiveki
|
jao Mila što je simpatična nestrpljiva da proba lubenicu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.7.2015 19:00:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Mila super slika Izgleda da dete bas voli lubenice pa ne moze da ceka
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.7.2015 20:07:49
|
|
|
|
mila83
|
Ma nije je jos ni probala , malo cemo sacekati za lubenicu..ali joj je valjda bila zanimljiva
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.7.2015 20:10:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Lici joj na loptu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.7.2015 20:23:29
|
|
|
|
mila83
|
Da,u pravu si,jurca stalno i za loptama,samo lubenica je bas veeeeelika lopta jos kad bi stala u usta
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.7.2015 20:24:54
|
|
|
|
vikiveki
|
hahaha neka velika lopta ...mogla bi da se proba
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.7.2015 20:42:41
|
|
|
|
aleksandrici
|
Wau,sto je dobra slika,imam slicnu sa mojim sinom.Mnogo su slatki a lubenica veca od nje.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.7.2015 22:13:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja ću pokušati da nađem, imam jednu smešnu sa mlađim sinom,kako jede kobasicu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.7.2015 18:47:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Rucamo danas,muz kaze da sam presolila krompir(a nisam ) a S mu dodaje kecap i kaze:Evo tata stavi kecap,bice ti ljuto,nece vise biti slano!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.7.2015 18:49:47
|
|
|
|
vikiveki
|
hahaha a kečap vam je onaj ljuti pa će tata zato da se zaljuti Kako ona misli na tatu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.7.2015 18:51:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Viki draga,samo ljuti kecap kupujemo i to onaj Polimark,svi drugi su nam bljak Od kako su krenule da ga jedu,jedu ljuti nikada blagi nisam kupila.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.7.2015 18:56:27
|
|
|
|
vikiveki
|
a kod nas je obrnuta situacija,samo blagi konzumiramo,zato sam odmah pomislila da vi jedete ljuti jer inače zašto bi krompir bio ljut
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.7.2015 19:13:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Prilazi mi mlađi sin i pita:Mama jesi li gladna?" Ja:" Nisam"...On:"Moraš biti gladna sad!" ...dobro,gladna sam...odlazi i donosi poslužavnik iz kuhinje, a na njemu njegove gaćice pala sam od smeha...uzeo iz korpe gde je čist veš pa mi servirao večeru
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.7.2015 19:16:42
|
|
|
|
mila83
|
pa kada si gladna !
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.7.2015 19:18:07
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Prilazi mi mlađi sin i pita:Mama jesi li gladna?" Ja:" Nisam"...On:"Moraš biti gladna sad!" ...dobro,gladna sam...odlazi i donosi poslužavnik iz kuhinje, a na njemu njegove gaćice pala sam od smeha...uzeo iz korpe gde je čist veš pa mi servirao večeru
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.7.2015 19:19:26
|
|
|
|
vikiveki
|
koliko sam gladna još bi mogla i poslužavnik zajedno sa gaćicama pojesti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Godišnje dobaKoje vam je omiljeno godišnje doba?leto (
44%)
zima (
6%)
jesen (
2%)
proleće (
48%)
Ukupan broj glasova: 178Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!