Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.7.2015 19:20:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Viki uzmi jedan Herbafast da ne jedes toliko
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 10:12:00
|
|
|
|
mila83
|
Moja cerka mi rece juce : Mama,kupi onaj novi prasak za ves,on super pere jer ima nemacku tehnologiju !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 11:20:19
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Moja cerka mi rece juce : Mama,kupi onaj novi prasak za ves,on super pere jer ima nemacku tehnologiju ! Pametno dete razmišlja
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 17:12:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo najnovija provala.Sedimo mi kod komšija i komšin komentariše:"Jao Stefi ala si ti pocrneo!" a on se namrgodio pa kaže"Nisam ti ja crnac,ja sam Stefan"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 17:19:01
|
|
|
|
aleksandrici
|
Vrlo pametno.I meni je odvratan nas prasak a i ne znam koji da izaberem,strasno,od cega li ga samo prave?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 17:19:52
|
|
|
|
aleksandrici
|
I ja cu herbafast ali bi da probam sve ove djakonije koje stavljate ovde da hvatamo zazubice.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 17:57:40
|
|
|
|
mila83
|
Moj sin konacno svaku put kad ide da piski dize dasku,pa posle vraca. Ispocetka smo ga non stop podsecali.Sada,kada je to poceo redovno da radi,kaze : "Mama,ja sam se sada opametio ! "
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 17:59:13
|
|
|
|
vikiveki
|
jao što je pametan tj. kako se samo opametio
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 18:04:21
|
|
|
|
aleksandrici
|
Sretnem vaspitacicu koja mi kaze da mi je dete bilo dobro i da su za uzinu imali kroasan sa kremom.Pricam sa sinom a on mi kaze"odakle znas"-kazem" sve majke znaju sta joj jedu deca".Dugo je rastao sa njim,verujuci u tu glupost.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.7.2015 22:19:48
|
|
|
|
QueenJ
|
Opustiše me dečica vaša prepametna. Ali lutka koja povraća...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.7.2015 10:02:15
|
|
|
|
Buba Mira
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Opustiše me dečica vaša prepametna. Ali lutka koja povraća... Baš smo to pominali juče kad smo doneli kucu, da to i njemu ne uradi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.7.2015 10:15:41
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira IZVORNA PORUKA: QueenJ Opustiše me dečica vaša prepametna. Ali lutka koja povraća... Baš smo to pominali juče kad smo doneli kucu, da to i njemu ne uradi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.7.2015 20:11:23
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Moj sin konacno svaku put kad ide da piski dize dasku,pa posle vraca. Ispocetka smo ga non stop podsecali.Sada,kada je to poceo redovno da radi,kaze : "Mama,ja sam se sada opametio ! " Pametnica mala,moj jos uvek ne vodi racuna....
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.7.2015 21:37:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma deca su puna fora,mogla bih po ceo dan da im se smejem
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 1:30:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Na letovanju smo.... 22h uvece, setamo... Iva: Kaki mi se! Mm: Daleko je da idemo u sobu, ajde u pesak na plazi pa cemo pokupiti i baciti u kantu. Iva: Neeeee, ne mogu ja to, ne zelim da prljam plazu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 9:04:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ivanka pametnica mala
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 9:22:19
|
|
|
|
vikiveki
|
pametnica ,ispravno razmišlja,treba doći sutra tu da se kupa
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 11:39:13
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Evo najnovija provala.Sedimo mi kod komšija i komšin komentariše:"Jao Stefi ala si ti pocrneo!" a on se namrgodio pa kaže"Nisam ti ja crnac,ja sam Stefan" Kako me nasmeje
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 11:58:41
|
|
|
|
aleksandrici
|
Pametno dete.Ja sam to ,ili slican dozivljaj dozivela sa sinom.Vracamo se busom od mojih koji zive 300 km od mene.On prestao da piski u pelene ali ja sam mu staila pamper za svaki slucaj,jer smo u busu."Piski mi se"-kaze dete."Ma slobodno ti piski".Dete je plajkalo celim putem,i naravno nije hteo da piski.Kako je samo plakao,i sad mi zao.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 12:37:01
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrici Pametno dete.Ja sam to ,ili slican dozivljaj dozivela sa sinom.Vracamo se busom od mojih koji zive 300 km od mene.On prestao da piski u pelene ali ja sam mu staila pamper za svaki slucaj,jer smo u busu."Piski mi se"-kaze dete."Ma slobodno ti piski".Dete je plajkalo celim putem,i naravno nije hteo da piski.Kako je samo plakao,i sad mi zao. I mi smo u periodu odvikavanja od pelene dosta putovali na relaciji Beograd-Šid. I isti smo problem imali. Stavimo pampers za svaki slučaj ali ne vredi,kada mu se piški, moramo da stanemo. Ali to je off,pa da ne zalazim dublje u temu. Jutros Ika gleda kako se bakćem sa Živom pa krenuo da se mazi i kaže "Ja sam tvoja beba" ja kažem jesi, a on:"Ali ja sam tvoja najmlađa beba" Ja mu kažem lezi onda da te presvučem ,da ti stavim pelenu evo taman sam spremila, a on "ma ne mama ti se šališ, to je Živina pelena". A kad sam mu ponudila siku nije se bunio,nije rekao da je Živina, nego je odmah prihvatio
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 14:19:31
|
|
|
|
mila83
|
Ivanka,bas je pametna ta tvoja devojka,tako i treba ! Ika mazonja mali
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 14:27:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Anarunika,sika se nikad ne odbija
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 16:26:38
|
|
|
|
emicaa
|
Zaboravila sam vam ispričati kako me dijete osramotilo u subotu na bazenu.Nas dvije se brćkale u dječijem a mm ležao kod stvari.Blizu nas u bazenu bio još jedan bračni par sa bebom i kad su izašli iz vode i krenuli moja T poče plakati i na sav glas dozivati tog čovjeka TAJOOO i još krene za njima
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 16:35:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhahaha Emice
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.7.2015 16:40:47
|
|
|
|
vikiveki
|
Emicee traži ćera novog taju možda joj taj čika ličio na njenog taju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
zensko imepahulja76pomozite nam da odaberemo ime za nasu devojcicu1.Andrijana (
18%)
2.Marijana (
11%)
3.Nina (
54%)
4.Valentina (
18%)
Ukupan broj glasova: 358Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!