|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da se smejemo našoj deci... :-)
10.7.2015 19:20:49   
veselicaa
Viki uzmi jedan Herbafast da ne jedes tolikouser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2201
12.7.2015 10:12:00   
mila83
Moja cerka mi rece juce :
Mama,kupi onaj novi prasak za ves,on super pere jer ima nemacku tehnologiju ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 2202
12.7.2015 11:20:19   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: mila83

Moja cerka mi rece juce :
Mama,kupi onaj novi prasak za ves,on super pere jer ima nemacku tehnologiju ! user posted image

user posted image Pametno dete razmišljauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2203
12.7.2015 17:12:33   
vikiveki
Evo najnovija provala.Sedimo mi kod komšija i komšin komentariše:"Jao Stefi ala si ti pocrneo!" a on se namrgodio pa kaže"Nisam ti ja crnac,ja sam Stefan"

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2204
12.7.2015 17:19:01   
aleksandrici
Vrlo pametno.I meni je odvratan nas prasak a i ne znam koji da izaberem,strasno,od cega li ga samo prave?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2205
12.7.2015 17:19:52   
aleksandrici
I ja cu herbafast ali bi da probam sve ove djakonije koje stavljate ovde da hvatamo zazubice.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2206
12.7.2015 17:57:40   
mila83
Moj sin konacno svaku put kad ide da piski dize dasku,pa posle vraca. Ispocetka smo ga non stop podsecali.Sada,kada je to poceo redovno da radi,kaze : "Mama,ja sam se sada opametio ! "user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 2207
12.7.2015 17:59:13   
vikiveki
user posted image jao što je pametan tj. kako se samo opametiouser posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2208
12.7.2015 18:04:21   
aleksandrici
Sretnem vaspitacicu koja mi kaze da mi je dete bilo dobro i da su za uzinu imali kroasan sa kremom.Pricam sa sinom a on mi kaze"odakle znas"-kazem" sve majke znaju sta joj jedu deca".Dugo je rastao sa njim,verujuci u tu glupost.

Direktna veza do poruke: 2209
12.7.2015 22:19:48   
QueenJ
user posted image
Opustiše me dečica vaša prepametna. Ali lutka koja povraća... user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

Direktna veza do poruke: 2210
13.7.2015 10:02:15   
Buba Mira

IZVORNA PORUKA: QueenJ

user posted image

Baš smo to pominali juče kad smo doneli kucu, da to i njemu ne uradi user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 2211
13.7.2015 10:15:41   
mila83

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

IZVORNA PORUKA: QueenJ

user posted image

Baš smo to pominali juče kad smo doneli kucu, da to i njemu ne uradi user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 2212
13.7.2015 20:11:23   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: mila83

Moj sin konacno svaku put kad ide da piski dize dasku,pa posle vraca. Ispocetka smo ga non stop podsecali.Sada,kada je to poceo redovno da radi,kaze : "Mama,ja sam se sada opametio ! "user posted image

Pametnica mala,moj jos uvek ne vodi racuna....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2213
13.7.2015 21:37:44   
vikiveki
Ma deca su puna fora,mogla bih po ceo dan da im se smejemuser posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 2214
14.7.2015 1:30:31   
Ivanka 75
Na letovanju smo.... 22h uvece, setamo...
Iva: Kaki mi se!
Mm: Daleko je da idemo u sobu, ajde u pesak na plazi pa cemo pokupiti i baciti u kantu.
Iva: Neeeee, ne mogu ja to, ne zelim da prljam plazu user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2215
14.7.2015 9:04:48   
Anoniman
ivanka pametnica malauser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 2216
14.7.2015 9:22:19   
vikiveki
user posted image pametnica ,ispravno razmišlja,treba doći sutra tu da se kupauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2217
14.7.2015 11:39:13   
Kata90

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Evo najnovija provala.Sedimo mi kod komšija i komšin komentariše:"Jao Stefi ala si ti pocrneo!" a on se namrgodio pa kaže"Nisam ti ja crnac,ja sam Stefan"

Kako me nasmejeuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2218
14.7.2015 11:58:41   
aleksandrici
Pametno dete.Ja sam to ,ili slican dozivljaj dozivela sa sinom.Vracamo se busom od mojih koji zive 300 km od mene.On prestao da piski u pelene ali ja sam mu staila pamper za svaki slucaj,jer smo u busu."Piski mi se"-kaze dete."Ma slobodno ti piski".Dete je plajkalo celim putem,i naravno nije hteo da piski.Kako je samo plakao,i sad mi zao.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2219
14.7.2015 12:37:01   
Anarunika

IZVORNA PORUKA: aleksandrici

Pametno dete.Ja sam to ,ili slican dozivljaj dozivela sa sinom.Vracamo se busom od mojih koji zive 300 km od mene.On prestao da piski u pelene ali ja sam mu staila pamper za svaki slucaj,jer smo u busu."Piski mi se"-kaze dete."Ma slobodno ti piski".Dete je plajkalo celim putem,i naravno nije hteo da piski.Kako je samo plakao,i sad mi zao.

I mi smo u periodu odvikavanja od pelene dosta putovali na relaciji Beograd-Šid. I isti smo problem imali. Stavimo pampers za svaki slučaj ali ne vredi,kada mu se piški, moramo da stanemo. Ali to je off,pa da ne zalazim dublje u temu.
Jutros Ika gleda kako se bakćem sa Živom pa krenuo da se mazi i kaže "Ja sam tvoja beba" ja kažem jesi, a on:"Ali ja sam tvoja najmlađa beba" Ja mu kažem lezi onda da te presvučem ,da ti stavim pelenu evo taman sam spremila, a on "ma ne mama ti se šališ, to je Živina pelena". A kad sam mu ponudila siku nije se bunio,nije rekao da je Živina, nego je odmah prihvatio user posted image

Direktna veza do poruke: 2220
14.7.2015 14:19:31   
mila83
Ivanka,bas je pametna ta tvoja devojka,tako i treba ! user posted image
Ika mazonja maliuser posted image

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 2221
14.7.2015 14:27:04   
vikiveki
Anarunika,sika se nikad ne odbijauser posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 2222
14.7.2015 16:26:38   
emicaa
Zaboravila sam vam ispričati kako me dijete osramotilo u subotu na bazenu.Nas dvije se brćkale u dječijem a mm ležao kod stvari.Blizu nas u bazenu bio još jedan bračni par sa bebom i kad su izašli iz vode i krenuli moja T poče plakati i na sav glas dozivati tog čovjeka TAJOOO i još krene za njima user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2223
14.7.2015 16:35:29   
veselicaa
Hhahaha Emice user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2224
14.7.2015 16:40:47   
vikiveki
Emicee traži ćera novog tajuuser posted image možda joj taj čika ličio na njenog tajuuser posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

zensko ime
pahulja76

pomozite nam da odaberemo ime za nasu devojcicu

1.Andrijana (18%)

2.Marijana (11%)

3.Nina (54%)

4.Valentina (18%)

Ukupan broj glasova: 358

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here