Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 11:37:43
|
|
|
|
LP mama
|
Jutros priča meni Luka sav ozbiljan "Znaš da Elena više neće živeti u Srbiji?" A gde se seli pitam ga ja, "pa ne znam, mislim skroz na drugi kraj Šida"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 11:43:00
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Ali zato ima svoje izjave, sreća pa samnom priča . Prekjuče mi viče iz sobe: -Mama, Lena se probudila!!! Ja pitam - Jesi li je ti probudila? -Ne, mama, ti si je probudila, sigurno si lupala tanjirima pa si je probudila
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 13:09:59
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: LP mama Jutros priča meni Luka sav ozbiljan "Znaš da Elena više neće živeti u Srbiji?" A gde se seli pitam ga ja, "pa ne znam, mislim skroz na drugi kraj Šida" Dečije shvatnje prostora i vremena A i on je mali čovek, za njega je to mnooogo pešačenja
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 13:51:54
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: LP mama Jutros priča meni Luka sav ozbiljan "Znaš da Elena više neće živeti u Srbiji?" A gde se seli pitam ga ja, "pa ne znam, mislim skroz na drugi kraj Šida" slicno i kod nas,preseljenje na drugu adresu je ozbiljna stvar ! Gledali smo neku emisiju na Animal planet,kako deca maze i hrane male pingvine i krenuli oni mene da ispituju gde ima to,da ih vodim...pa krenuli ,jel ima kod babe u Sm,pa jel ima kod keke u Ns,pa jel ima u Bg..itd,kazem ja nema u Srbiji tako kao u toj emisiji,a kaze bata,pa kako nema,ajde vodi nas onda na Severni pol VOZOM ,kako mogu ta deca ,mozemo i mi !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 15:01:33
|
|
|
|
Bibilib
|
Deca su nam tako dobra da nihovom mastom mozemo obici i put oko sveta
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 15:06:51
|
|
|
|
mila83
|
Ma da,promena ulice u gradu je ozbijna,a putovanje na drugi kraj sveta je caskom, i to vozom ! nasom zeleznicom bi to potrajalo bome
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 15:09:34
|
|
|
|
Bibilib
|
Bas bi brzo stigli....
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 15:36:40
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Ma da,promena ulice u gradu je ozbijna,a putovanje na drugi kraj sveta je caskom, i to vozom ! nasom zeleznicom bi to potrajalo bome njima je ceo svet Srbija,a ostali delovi sveta su neka zabačena mesta do kojih se može i vozom stići
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 16:04:22
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: LP mama Jutros priča meni Luka sav ozbiljan "Znaš da Elena više neće živeti u Srbiji?" A gde se seli pitam ga ja, "pa ne znam, mislim skroz na drugi kraj Šida" Hhaah uplasilo se dete da je Elena otisla daleko
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 17:30:51
|
|
|
|
mila83
|
Po Dimitrijevom shvatanju,vozom se svugde moze stici
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 21:23:49
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Po Dimitrijevom shvatanju,vozom se svugde moze stici on je kao moja mama,svugde bi išla vozom,i kada god može ide vozom,jedini problem je što nema neka direktna linija od Užica do Sr.Mitrovice i Šida,pa mora da preseda u BG
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 21:58:33
|
|
|
|
mila83
|
Evo danasnjeg bisera.Kupali su se u bazenu,obicno ne mogu da ih isteram iz vode.Danas izlaze sami i ranije nego inace,pitam zasto.Kaze mi Dimi ko iz topa :"Necu da dobijem upalu kasike ! " A mali od devera dobio upalu mokracnih kanala jer se kupao u hladnoj vodi,nisu videli na vreme,pa sam mojim klincima objasnjavala sta je besika,mokracni kanali i na koje nacine se mogu prehladiti i sta znaci.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 22:25:28
|
|
|
|
vikiveki
|
baš je biser,nije razumeo šta je bešika pa je zamenio sa rečju koja zvuči slično kašika=bešika
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.7.2015 22:30:34
|
|
|
|
mila83
|
Ma razumeo je ,samo je u brzini rekao rec koja je slicna evo i sada dosao mm sa posla i kazem mu ja da kaze tati zasto je izasao sam iz bazena,onda je zastao,razmislio,otisao kod seke da pita sta je to bratic dobio,upalu cega i vratio se i rekao besike a zapamtio je on celu pricu sta je besika i cemu sluzi,tek to da vam isprica
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.7.2015 8:42:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Sinoc ispred zgrade mrak i pita Vuk mama zasto je ovako mracno nista se ne vidi. Sine pokvarila se ulicna rasveta, cika mora da dodje i da popravi. Ma neee mama znam ja zbog cega je mracno, to je dan pao sa neba i sada je mrkli mrak
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.7.2015 9:51:31
|
|
|
|
QueenJ
|
Pa, da. Logično!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.7.2015 10:19:45
|
|
|
|
mila83
|
Lepo objasnjenje Dijo
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.7.2015 10:56:48
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Sinoc ispred zgrade mrak i pita Vuk mama zasto je ovako mracno nista se ne vidi. Sine pokvarila se ulicna rasveta, cika mora da dodje i da popravi. Ma neee mama znam ja zbog cega je mracno, to je dan pao sa neba i sada je mrkli mrak sasvim logi;no obja[njenje
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.7.2015 11:46:09
|
|
|
|
LP mama
|
Evo još jedne Lukine starije anegdote, kad sam bila trudna rekli su mi da nosim devojčicu ( a ja rodila dečaka), kaže moj Luka " sad kad se porodiš i kad dobijem seku bićemo blizanci, jel da?" inače imao je u grupi u vrtiću blizance dečaka i devojčicu pa je valjda to povezao
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.7.2015 11:52:31
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Sinoc ispred zgrade mrak i pita Vuk mama zasto je ovako mracno nista se ne vidi. Sine pokvarila se ulicna rasveta, cika mora da dodje i da popravi. Ma neee mama znam ja zbog cega je mracno, to je dan pao sa neba i sada je mrkli mrak Hhahhah kakvo objasnjenje
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.7.2015 12:05:15
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Sinoc ispred zgrade mrak i pita Vuk mama zasto je ovako mracno nista se ne vidi. Sine pokvarila se ulicna rasveta, cika mora da dodje i da popravi. Ma neee mama znam ja zbog cega je mracno, to je dan pao sa neba i sada je mrkli mrak Joj Bpze dragi kakvo objasnjenje....
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.7.2015 16:08:16
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: LP mama Evo još jedne Lukine starije anegdote, kad sam bila trudna rekli su mi da nosim devojčicu ( a ja rodila dečaka), kaže moj Luka " sad kad se porodiš i kad dobijem seku bićemo blizanci, jel da?" inače imao je u grupi u vrtiću blizance dečaka i devojčicu pa je valjda to povezao tako je i moja Milica,isto ima blizance u grupi,ta devojcica joj je cak i najbolja prijateljica.Jedva je cekala da dobije sestru da i ona ima svog para blizanca
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.8.2015 16:49:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Malopre igra A Frozen igrice,S je gleda i vice "Hocu trola,kako je sladaaaaak i mali,trol,troool" Mislim otkad su trolovi mali i slatki
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.8.2015 15:15:34
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Ma razumeo je ,samo je u brzini rekao rec koja je slicna evo i sada dosao mm sa posla i kazem mu ja da kaze tati zasto je izasao sam iz bazena,onda je zastao,razmislio,otisao kod seke da pita sta je to bratic dobio,upalu cega i vratio se i rekao besike a zapamtio je on celu pricu sta je besika i cemu sluzi,tek to da vam isprica Hihihi mogu da zamislim malog Dimu kako ozbiljno i sa puno žara objašnjava hihihi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.8.2015 7:57:25
|
|
|
|
Rosita
|
Juče mm i ja sedimo u lokalnom kafiću, a D je tu na nekom prostoru gde su postavili par zanimacija za decu, automobilcic, krokodil za ljuljanje i tome slično. D vuče , gura auto, švrćka okolo. Prilazi devojci okrenutoj ledjima nama i kezi se i kaže Ćao, ja sam D. Ne čujem šta ona kaže, malko je dalje. Vidim seda on preko puta nje i nešto priča. Gledam, ubrzo prilazim da se izvinim, cica kaže nema zbog čega, on je samo prihvatio ponudu da sede . Mislim se, rano si počeo, sine
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
ZATRUDNJIVANJEbukimukiKAD STE OSTAJALI U DRUGOM STANJU DA LI STE VODILI RACUNA O PLODNIM DANIMADA (
57%)
NE (
43%)
Ukupan broj glasova: 53Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!