Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:30:10
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: veselica Ne mora da znaci,evo moja A rano naucila neke stvari koje se uce tek u prvom razredu i nije joj bilo dosadno kada ih je opet ucila u skoli. Veselice neće njoj to odmah dosaditi,ali vremenom ako je već naučila nešto unapred,steći će utisak da ne mora da uči kad već to zna,pa će se opustiti i neće naučiti da treba da uči...jesam sa malo izfilozofirala nadam se da ti je jasno šta sam htela da kažem
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:34:15
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ma imam utisak da se današnja deca rađaju sa fakultetom koliko samo više imaju znanja nego mi u njihovim godinama,ali to je zato što imaju i više izvora informacije koje su im dostupni...mi kada smo bili u njihovim god sigurno nismo učili pesmice na engleskom preko kompa Potpuno se slazem Viki. Meni moja M deluje mnogo starija nego sto jeste,ne samo po svom znanju vec i zrelosti.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:36:04
|
|
|
|
veselicaa
|
Razumem Viki,ali eto kazem kod moje A nije takav slucaj.Ali ona stvarno lepo uci,najbolji je ucenik u odeljenju i dosada nisam imala problema sa njenim ucenjem.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:39:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Veselice onda je to super,ima takve dece,koja su jednostavno takva...radoznala i željna znanja
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:48:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vikiveki, ne zanima moju Ivu apsolutno nista, nema ona nekih interesovanja, osim za Rainbow Dash i Moj mali poni Equestria girls ali izgleda da je dobar slusalac, nekad kad mi objasnjava nesto cini mi se kao da sebe preslisava i da samoj sebi pokusava da razjasni to sto prica. Nije bila takva do pre 2-3 meseca. Procvetalo mi dete
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:49:08
|
|
|
|
Idica
|
Gledam sa bratovom cerkicom Kefalicu i decu pitaju "Sta je ljubav?". Ja naravno,pitam nju:" Ana,sta je to ljubav?". A ona preozbiljna kaze "Ljubav je kad ti tata donese jagode,a napolju je sneg.".
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:51:21
|
|
|
|
Idica
|
Ana,ko ti je odsekao siske? Pa,sisarka!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:53:24
|
|
|
|
mila83
|
Kad vec pricate o tome,ja se malo po tom pitanju brinem,moja M je savladala bez problema citanje cirilice,pa i latinice skoro,pocela samo inicijativno da pise dnevnik ! kratke recenice ali to je dnevnik..matematiku ukapirala sve radnje,engleski savladala na casovima taj program za prvake...Videcemo kako ce biti.Meni isto deluje da nece gubiti motivaciju,voli da uci..pisala sam o tome na pravoj temi,vreme ce vec pokazati. Da ne masimo ovde temu vise Moj sin je danas pricao o tome koga ce zvati na svoj rodjendan,kako nece zvati Nindzu,jer je Nindza udario njegovu devojku Kristinu
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:53:27
|
|
|
|
vikiveki
|
Ivanka...neka samo cveta super je duša mala
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:54:11
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Veselice onda je to super,ima takve dece,koja su jednostavno takva...radoznala i željna znanja Radoznalost je njeno drugo ime A voli i da uci,evo pocela je neku bas debelu knjigu da cita,pravi deciji roman,sunce moje pametno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 13:48:56
|
|
|
|
Buba Mira
|
Znači, moje dete je skroz antihrist. Igra se s onom lutkom što kao pije vodu pa piški. I ja usput bacim pogled šta radi, kad malo malo lutka stoji naglavačke. Ja kažem, pa kako to tako bebu držiš, ne može tako da pije i piški?! Kaže ona pa i ne treba da piški, ja joj sipam kroz piku pa onda povraća! Mis'im, prvo sam stajala zblanuta, onda ušla u kupatilo i umrla od smeha, ja gajim sotonu lično!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 13:51:48
|
|
|
|
mila83
|
Sto ne bi moglo i obrnuto...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 13:52:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Bm hahhahhahha.ajojjj to ti je ta decja logika na delu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 13:59:34
|
|
|
|
Buba Mira
|
A majku mu, sve mora naopačke
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 13:59:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao Buna Miro baš sam se nasmejala,što mora biti sve po pravilima Ćerka ti je super,mora da je glavna u grupi,ako ide u vrtić
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 14:02:09
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ide u vrtić od napunjenih godinu dana, nije glavna, ja mislim da je super to što kod njih baš nema te "glavne dece". Jako se lepo grle i druže svi sa svakim, baš sam ih posmatrala više puta. Al' da je naopačke, naopačke je
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 14:46:07
|
|
|
|
Rosita
|
Hahaha, buba miro, crica . D je poceo sa pitanjima: Mama, sta je to sestra? Mama, sta je to otisak? Mama, STA MI ZELIMO ? Pre neki dan vice napolju na autobus: Stoj u ime zakona!!! (Nodi )
< Poruku je uredio Rosita -- 5.7.2015 14:48:52 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 14:59:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Znači, moje dete je skroz antihrist. Igra se s onom lutkom što kao pije vodu pa piški. I ja usput bacim pogled šta radi, kad malo malo lutka stoji naglavačke. Ja kažem, pa kako to tako bebu držiš, ne može tako da pije i piški?! Kaže ona pa i ne treba da piški, ja joj sipam kroz piku pa onda povraća! Mis'im, prvo sam stajala zblanuta, onda ušla u kupatilo i umrla od smeha, ja gajim sotonu lično! I Iva je isto to radila pre 15ak dana! Jos joj ja sipala boju za kolace u vodu pa sve bilo ljubicasto! Ali Iva ne koristi rec "povraca", njena izjava je bila "da joj izadje djubre kroz usta" (tako ona kaze i kad joj je muka)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 14:59:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Znači, moje dete je skroz antihrist. Igra se s onom lutkom što kao pije vodu pa piški. I ja usput bacim pogled šta radi, kad malo malo lutka stoji naglavačke. Ja kažem, pa kako to tako bebu držiš, ne može tako da pije i piški?! Kaže ona pa i ne treba da piški, ja joj sipam kroz piku pa onda povraća! Mis'im, prvo sam stajala zblanuta, onda ušla u kupatilo i umrla od smeha, ja gajim sotonu lično! I Iva je isto to radila pre 15ak dana! Jos joj ja sipala boju za kolace u vodu pa sve bilo ljubicasto! Ali Iva ne koristi rec "povraca", njena izjava je bila "da joj izadje djubre kroz usta" (tako ona kaze i kad joj je muka)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 15:03:28
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Pre neki dan vice napolju na autobus: Stoj u ime zakona!!! (Nodi ) Haahaha
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 19:10:30
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Ide u vrtić od napunjenih godinu dana, nije glavna, ja mislim da je super to što kod njih baš nema te "glavne dece". Jako se lepo grle i druže svi sa svakim, baš sam ih posmatrala više puta. Al' da je naopačke, naopačke je baš mi je simpatična,čitala sam i juče dok si pričala o njenim nestašlucima,sve je to znak da je jako inteligentna,sve je zanima i istražuje svet soko sebe na svoj način
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.7.2015 19:13:00
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka I Iva je isto to radila pre 15ak dana! Jos joj ja sipala boju za kolace u vodu pa sve bilo ljubicasto! Ali Iva ne koristi rec "povraca", njena izjava je bila "da joj izadje djubre kroz usta" (tako ona kaze i kad joj je muka) Ma Iva je super,sve što sam pisala za Buba Mirinu malecku isto bih mogla reći i za Ivu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.7.2015 11:23:09
|
|
|
|
Rosita
|
Meni je moj D juce rekao - Ti si zla maceha. Znam da ne zna znacenje, al ne bese mi milo . Jos ja kazem mm cujes li ti sta on meni kaze, a mm ce - provalilo te i dete , bezobraznici jedni
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.7.2015 11:32:22
|
|
|
|
aleksandrici
|
Bas ste me nasmejali,nije sotona ,vec jedna mala cupavica,ljubim je,kako si samo to slatko opisala,dece se samo razlikuje od malena od druge dece,istrazuje?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.7.2015 11:59:18
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Meni je moj D juce rekao - Ti si zla maceha. Znam da ne zna znacenje, al ne bese mi milo . Jos ja kazem mm cujes li ti sta on meni kaze, a mm ce - provalilo te i dete , bezobraznici jedni Hahahha
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
šta vam je pomoglo ?vladimir_nsKo vam je više pomogao u lečenju neplodnostiLekari (
66%)
Travari (
7%)
Vračevi (
0%)
Bioenergetičari (
8%)
Iskustva sa foruma (
20%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!