Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.6.2015 23:50:55
|
|
|
|
QueenJ
|
Jaaaao, Ivkaaaa, jaooo, djuubreenceeee...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.6.2015 16:01:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama, jel tako da deca nemaju puno dlaka na guzi i ispod pazuha a veliki imaju?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.6.2015 9:41:12
|
|
|
|
Kata90
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.6.2015 23:11:13
|
|
|
|
QueenJ
|
Da, na žalost! Ivka...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 12:37:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Moj sin gologuz, sa flasicom u ustima, seta u babinim cipelama na stiklu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 12:40:54
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mama, jel tako da deca nemaju puno dlaka na guzi i ispod pazuha a veliki imaju? Ahahahahahahahaha Konstatacija na mestu
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 12:42:32
|
|
|
|
vikiveki
|
A moj mali biserko,jutros čim je ustao pita:Mama kada ćemo se bazenisati? misli čovek kada će se kupati
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 13:21:18
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Moj sin gologuz, sa flasicom u ustima, seta u babinim cipelama na stiklu zamislila sam ga tako i smijem se ko luda
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 13:24:03
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mama, jel tako da deca nemaju puno dlaka na guzi i ispod pazuha a veliki imaju? Ivanka ćerka ti dobro zaključuje
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 13:24:17
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam kupila Teodori divan jednodjelni kupaći,postaviću poale sliku.Naravno nisam joj ga oblačila i čisto sumnjam da ću joj obući ali nisam mogla da mu odolim
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 13:26:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Mali mis pa ko kaze da su cipele sa stiklom samo za devojcice Veki pa lepo reklo dete
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 13:26:39
|
|
|
|
emicaa
|
Jaaao ja pisala u pogrešnoj temi,mogu li modovi prebaciti post u temu kupaći za djevojčice
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 13:30:45
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Jaaao ja pisala u pogrešnoj temi,mogu li modovi prebaciti post u temu kupaći za djevojčice primetila sam
< Poruku je uredio veselica -- 4.7.2015 13:31:34 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 13:41:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao Veselice,kada bih samo imala vremena da zapisujem sve njegove izjave,imala bi materijala za jednu knjigu u stilu one Olovka piše srcem
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 15:43:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ova Ivina izjava nije bas za smejanje ali.... "Mama, a sta se radi kad se nema dete?" (sta rade oni koji nemaju decu, doslo mi da zaplacem Nema ni 5 godina a vidi i zakljucuje takve stvari, sva sam se najezila)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 16:26:04
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Jao Veselice,kada bih samo imala vremena da zapisujem sve njegove izjave,imala bi materijala za jednu knjigu u stilu one Olovka piše srcem Ja sam neko vreme zapisivala bisere,imam ih,pogotovo od Milice..steta je to da se zaboravi..ti njihovi biseri nas samo podsecaju na deciju iskrenost i naivnost koju svi zaboravimo,manje vise...i radovanje malim stvarima.Zato volim jako ovu temu
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 21:23:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivanka kako deca umeju da postave pitanje da se zacudis.Tada shvatis da znaju vise nego sto mi mislimo da znaju.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 22:29:08
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ova Ivina izjava nije bas za smejanje ali.... "Mama, a sta se radi kad se nema dete?" (sta rade oni koji nemaju decu, doslo mi da zaplacem Nema ni 5 godina a vidi i zakljucuje takve stvari, sva sam se najezila) Da često nismo ni svesni koliko nam deca brzo povežu neke stvari...i kada mi postave tako neko pitanje,ostanem zatečena,ne zato što ne znam da im odgovorim već zato što se začudim kako su te stvari shvatili
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:12:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Veceras me pitala "Mama, sta je to imenica? Patike su na stolu, patike i stolu su imenice jer se oni tako zovu, zar ne? To u stvari ne postoji, samo se tako kaze da su imenice." Zanemela sam Znam da je to cula neki dan u nekom crtanom ali njene godine i price koje servira svaki dan su mi toootalno cool kao majci
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:16:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma imam utisak da se današnja deca rađaju sa fakultetom koliko samo više imaju znanja nego mi u njihovim godinama,ali to je zato što imaju i više izvora informacije koje su im dostupni...mi kada smo bili u njihovim god sigurno nismo učili pesmice na engleskom preko kompa
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:18:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Ajoj cetiri godinice i vec zna imenice,Bravo za Ivu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:22:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A kad podje u skolu i kad bude trebala da ih uci ima da koluta ocima dok ja objasnjavam na 1000 primera! I bice "a sta ce mi te imenice, dosadne su"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:25:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Ne mora da znaci,evo moja A rano naucila neke stvari koje se uce tek u prvom razredu i nije joj bilo dosadno kada ih je opet ucila u skoli.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:26:51
|
|
|
|
Jole84
|
Iva je šou, pametnica mala sve je na mamu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.7.2015 23:26:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Ivanka tako je meni sada sa mojom ćerom...dok nije krenula u školu sve je zanimalo,a sada kako ide godina za godinom postaje sve nezainteresovanija...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Трудница и беба у саобраћају.пеперутка16Колико сте задовољни понашањем возача према трудним пешакама и женама са колицима?Веома сам задовољна. (
0%)
задовољна сам. (
100%)
Ни задовољна ни незадовољна. (
0%)
незадовољна сам. (
0%)
Веома сам незадовољна. (
0%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!