Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 14.12.2011 21:18:59
|
|
|
|
maslackic
|
Bea, kad si vec promoter pisi sta jos ima i cene...jesu li povoljniji nego u Aksi? ima li pampersa kod njih u dm u ... pisiii
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 14.12.2011 21:23:42
|
|
|
|
bea83
|
Hahaha, ima i pampersa ali čini mi se da je ista cena kao u Aksi (mislim da je razlika oko 30,40 din u korist DM-a al to je zanemarljivo) Mada sam ja definitivno odlučila da ću pampers uzeti samo za porodilište, a sve drugo ću verovatno DM-ove Babylove Danas sam bila u onom malom kod Beogradjanke a i bila sam sludjena pa nisam sve pohvatala al pitaj ako te nešto konkretno zanima, možda se setim ovo je malo off- al povoljni su im tuferi za grudi i krema za bradavice, mnogooo povoljniji od Akse i svih drugih
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 14.12.2011 21:26:55
|
|
|
|
maslackic
|
zaboravim da pitam ta krema za grudi DM ova kako se zove i koliko kosta? i ima li u dm u kaoapoteka da se kupi hidrogen, fizioloski,papirni flasteri... ja nesto nisam ljubitelj dm a, valjda sam navikla na lily, u dm udjem samo sebi sampon da kupim i to je to, a vidim da ima dosta dzidza bidza za bebe sto u liliju nema
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 14.12.2011 21:33:34
|
|
|
|
isidora88
|
krema za bradavice babylove oko 200 din,isto toliko i tuferi za grudi
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 14.12.2011 21:33:40
|
|
|
|
Inica
|
Maslackic, ima dosta toga zanimljivog u DM-u, i u odnosu na lily je povoljniji..
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 14.12.2011 21:36:30
|
|
|
|
maslackic
|
Nikako nemam naviku da svracam tamo, samo za Clear sampon ,jer ga jedini imaju bas moram da odem... ta baby love krema ne mora da se pere pre dojenja?
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 14.12.2011 22:00:54
|
|
|
|
isidora88
|
ne mora da se pere,to je obican lanolin
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 15.12.2011 18:16:44
|
|
|
|
bea83
|
Maslackic dok ja stigoh da se javim devojke ti već sve odgovorile i ja sam ti neki promoter Znači kremica je oko 200 i nešto din i ne mora da se pere pre dojenja inače nema apoteka u DM
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 15.12.2011 18:38:30
|
|
|
|
smeskicTB
|
beiceee, kada ces do jungle-a? bas me interesuje kakav je izbor cebica, prekrivaca kod njih... a ja cu posle bozica jer mi tek sledeceg vikenda stizu stvarcice od druge snaje..pa da znam sta mi treba tacno.. i trgovacka 8 je gde blize, sta je orjentir, da li se vidi lako lokal?
< Poruku je uredio smeskicTB -- 15.12.2011 18:39:08 >
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 15.12.2011 18:42:05
|
|
|
|
bea83
|
Ja ću verovatno do zaove za vikend da pokupim nešto od stvarčica da znam šta treba da dokupim Kad završim više sa ovim bolnicama i glupostima onda ću lepo da se posvetim stvarčicama, tamo od kraja sledeće nedelje, ne brini javiću ti šta ima...prošli smo pre neko veče dok smo šetali i ima divnih zekica u izlogu, neobičnih i veselih boja (ja jurim narandzaste, žute,teget i tako neke jarkih boja, zaobišla bih one bebi plave i zelene,sve su mi iste)
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 15.12.2011 18:44:32
|
|
|
|
smeskicTB
|
okssssss! hvalaaa! samo mi reci okvirno gde se nalaze?
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 15.12.2011 18:47:30
|
|
|
|
bea83
|
Ne znam koliko poznaješ Žarkovo...odmah pored velikog Maksi diskonta, sa desne strane, tu je i autobuska stanica
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 15.12.2011 19:22:32
|
|
|
|
smeskicTB
|
to je onaj maksi na pocetku zarkova..cim se udje sa brda ili cukarice..sa desne strane..? da li se vidi sa ulice, da nije zavuceno?
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 15.12.2011 19:23:56
|
|
|
|
bea83
|
Jeste to je taj, nije zavučeno,vidi se lepo
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 15.12.2011 19:26:32
|
|
|
|
maslackic
|
Pa mozes i u pohorsku na nbg..kod akse je blizu... kako planiras u aksu tamo, ta je bas velika
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 15.12.2011 19:27:51
|
|
|
|
smeskicTB
|
ee, hvalaaa bea! maslackic, verovatno cu u aksu na brdo..videcemo jos..ali da znam;)
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 29.1.2012 15:56:08
|
|
|
|
Svetnik
|
Mame,da li neka od vas zna gde je u Nisu najpovoljnije kupovati sve potrebne stvari za novorodjence?Hvala!
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 16.2.2012 9:42:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Peticija za ukidanje pdv-a na pelene , hranu i opremu 02- 08. mart
< Poruku je uredio ribizla -- 16.2.2012 9:43:20 >
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 17.2.2012 11:21:58
|
|
|
|
Zvoncica84
|
Za sada racunam 350e krevetac, dusek, komoda,kolica. Garderobu cu vecinom dobiti, pa + sve ostale sitnice nadam se da se uklapam u 500e. Ribizla ja gledam u taj sajt ko tele , i ne kapiram gde se ostavljaju podaci za peticiju ?
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 17.2.2012 20:42:50
|
|
|
|
Jelena80
|
Drage moje Nislijke gde ste se vi snadbevale opremom, garderobicom i svim neophodnim stvari za bebu u nasem gradu?
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 18.2.2012 9:58:57
|
|
|
|
Lilla
|
Ovdje kosta kao i garderoba za odrasle i smatram da je to cist bezobrazluk. Ja sam poremecena sto se tice kupovanja stvari za bebu a znam da nisam jedina i da vecina majki uziva u tome da trosi novac upravo na garderobu za svoje malce, zbog toga i jeste tako. Industrije koriste nase slabosti
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 18.2.2012 17:33:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvoncica84 Ribizla ja gledam u taj sajt ko tele , i ne kapiram gde se ostavljaju podaci za peticiju ? Od 02 - 08. marta ce biti
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 19.2.2012 16:18:11
|
|
|
|
Zvoncica84
|
Ukapirala sam do kraja , mogli su nam dati i vise vremena. Mada je drzava rekla jos u januaru da od toga nece biti bas nista. Ali u svakom slucaju drzimo palceve!
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 20.2.2012 8:29:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da ce biti nesto od toga , ipak je ovo izborna godina
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 20.2.2012 14:12:09
|
|
|
|
vukosava
|
Mislim da je cena relativna a da zavisi od npr. sledećih faktora: 1. Koliko stvari možete da dobijete od nekog ko ima starije dete 2. Koliko ćete dobiti poklona 3. Da li beba mora da se modira ili je ok da je samo udobno i pamuk 4. Da li ste blizu granice pa da kupite npr. U Madjarskoj neke stvari jeftinije 5. Ima li veze godišnje doba 6. Da li ne morate da ležite pa imate više vremena da tražite povoljnije stvari 7. Da li ste skoro imali dete pa ne morate sve da nabavljate iznova
< Poruku je uredio vukosava -- 20.2.2012 14:13:21 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.