Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 5.12.2011 22:13:46
|
|
|
|
bea83
|
ivas,jel su ovo cene za jungle garderobicu?
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 5.12.2011 22:31:11
|
|
|
|
ivas
|
Sve je u toj radnji sto drzi Jungle, doduse ima i drugih firmi pa nisam sigurna dal je sve sto sam videla od ovoga Jungle, uglavnom jeste. Kazem, nije sad bas toliki izbor da se zapucas ako ti je bas daleko, meni je u komsiluku pa cu sigurno opet ici. Al mi se cine cene sasvim ok.
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 5.12.2011 22:57:54
|
|
|
|
bea83
|
Da,da to je ta radnja Forma VS, što drže Jungle, ima i u mom kraju pa ću prošetati, ok su cene
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 6.12.2011 9:23:02
|
|
|
|
smeskicTB
|
beiceee, divnoooo! tvom deckicu mislim da ce trebati vise tih vecih! one je krupan deckic vec sada! ja sutra donosim od prve snaje stvarcice koje mi je odvojila-bodice, zeke, trenerkice, a za vikend cemo kod mame prebaciti krevetac, dusek, kadicu i sediste. ivas, super su ceneee! hvalaaa! mi smo na zvezdari..a hocu da napravim, suzim izbor na dva tri lokala gde cemo otici-jer cemo vec imati dosta stvarcica, jos kada od druge snaje dobijem..pa ce mi trebati cebenca, neki prekrivac, neki peskir, neko odelce za izlazak, carapice.. bea, javni nam kada i ti odes;)
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 7.12.2011 13:26:49
|
|
|
|
babybeemaja4
|
Pozdrav svim trudnicama i mamama!! Da li neka od vas ima jungle kolica i kakva su vam iskustva sa istim?
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 7.12.2011 13:41:23
|
|
|
|
minavb
|
Možeš ovde o kolicima da pročitaš dosta Kakva kolica? II deo hihi, istovremeno
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 8.12.2011 17:57:45
|
|
|
|
smeskicTB
|
devojkea, koji pribor a bebice cete uzimati....ili ste uzimale? meni se dopadaju npr chicco i cetka, cesalj, makazice..oko 500-600din su.
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 8.12.2011 18:35:16
|
|
|
|
maslackic
|
znam samo da postoje od prirodne dlage i od vestacke.... neku ne preporucuju a ja opet ne mogu da se setim koju...valjda ce neko napisati
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 8.12.2011 18:42:50
|
|
|
|
smeskicTB
|
maslackic, ja nadjoh da se prirodna ne preporucuje, vec fina vestacka.
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 8.12.2011 18:49:50
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: smeskicTB devojkea, koji pribor a bebice cete uzimati....ili ste uzimale? meni se dopadaju npr chicco i cetka, cesalj, makazice..oko 500-600din su. taj pribor sam uzela chicco:cetka i cesalj, to i danas koristimo a sto se tice nege noktica, uzela sam isto komplet:makazice, grickalica i turpijica (ne secam se da li chicco ili nuk)... svakako imamo lose iskustvo sa tim, nikada nismo uspeli time lepo da isecemo noktice (uvek sam drhtala da ga ne ustinem, sto se par puta i desilo) kao onim obicnim makazicama koje imas sigurno u tvom setu... tako da time nikako nisam zadovoljna.
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 8.12.2011 21:51:21
|
|
|
|
smeskicTB
|
madre, hvalaaaa ti!
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 11:01:49
|
|
|
|
Azra_
|
Zna li neka koja je cena tetra pelena u onim prodavnicama sto prodaju pamuk iz Arilja?
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 11:17:47
|
|
|
|
maslackic
|
oko 100 din su ovde kod mene u kraju,mislim da sam maksimum videla da su 110 din. manje od 100 nisam videla
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 11:47:19
|
|
|
|
Azra_
|
Ja sam najskuplje videla u Aksi. Ima ih od 122din po komadu, obicne , bele, a one u boji 140din!
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 12:21:19
|
|
|
|
ivas
|
Meni se od pribora najvise svidja sve iz DMa - cetka i cesalj, makazice i sl. I cene su im super a njihovi proizvodi se strogo kontrolisu sto mi se svidja. Kupila sam neke plasticne kasicice bez bisfenola za sad, svasta nesto mi jos treba. A sto ne valja prirodna dlaka? Meni se bas dopala neka cetka od kozje dlake. Jel zbog alergena ili sta?
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 12:27:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam kupila tetra pelene na NBG u Sneguljici (valjda se tako zvaše ), kod Piramide, za 86 din i 96 din po komadu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 12:32:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Pribor smo mi uzeli Chicco, četku i češalj i makazice. Makazice su odlične, nikad nismo imali problema sa sečenjem noktiju, četka je od prirodne dlake i super je samo treba voditi računa da se ne umasti...
< Poruku je uredio gae_gr -- 9.12.2011 12:33:46 >
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 12:43:19
|
|
|
|
maslackic
|
Meni su sve tetra pelene bezveze, nekako su providne...bar ove sto sam do sada videla , jos akada sam videla da ima tri vrste, te rubljene , te englane , te nerubljene... uzecu na prve na koje naidjem..
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 13:04:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je moja mama naše uzela u Dečijem dućanu i skroz su dobre, nisu tanke i providne ko one u Aksi.
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 13:10:20
|
|
|
|
ivas
|
Gae di to ima taj Deciji ducan? I koliko su kostale? I ja muku mucim sa tim tetra, sve su mi grube i bezveze prosto ne znam koje da uzmem.
< Poruku je uredio ivas -- 9.12.2011 13:11:19 >
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 13:17:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Radnja gde smo mi štošta kupili je u Gospodskoj u Zemunu, ali pošto sam videla da su otvorili radnju i u Čačku, verujem da ih ima još negde po Beogradu, ali ne znam gde. Cenu takođe ne znam ali su oni inače prilično povoljni. Ima još jedna dobra radnaj u Zemunu, kod Zemunske bolnice (tamo gde se završava Bežanijska) tu je mama našla odlične šbedske pelene i divne bodiće od jako kvalitetnog pamuka.
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 13:39:40
|
|
|
|
maslackic
|
ee pa Gea tamo smo mi uzeli posteljinu imaju super stvarcice u decijem ducanu
< Poruku je uredio maslackic -- 9.12.2011 13:40:03 >
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 9.12.2011 13:52:12
|
|
|
|
ivas
|
Hvala Gae, to mi je komsiluk a nisam uopste ulazila do sad tamo, ne znam zasto! Moracu da kupim vec jednom te pelene i da zavrsim sa njima, tako me smaraju...
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 14.12.2011 20:36:55
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: smeskicTB devojkea, koji pribor a bebice cete uzimati....ili ste uzimale? meni se dopadaju npr chicco i cetka, cesalj, makazice..oko 500-600din su. Ja ću u DM Babylove četku (i češljić koji pretpostavljam nema neku svrhu ), danas sam bila, lepo izgledaju (bilo je samo roze varijanta pa ću sledeći put) i skorz je ok cena oko 200 i nešto dinara (veštačka dlaka) i oko 300 i nešto prirodna E našla sam u DM i švedske pelene (proizvodjač Pan), bilo je jedno otvoreno pakovanje pa sam malo pipnula, odličan je kvalitet, pakovanje od 5kom. oko 470dinara
< Poruku je uredio bea83 -- 14.12.2011 20:38:01 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.