Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 10:41:56
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Hvala puno Isidora, bas cu svratiti, imam tu blizu. Pa javljam jesam li nasla i za koliko. Jance ne znam kakve sad veze ima jesu li pamucne ili platnene Vazno je da je prirodan materijal. Ja sam do sad nailazila samo na pamucne i za druge ne znam. nama su u skolici rekli da su platnene bolje jer su cvrsce,ja sam njih koristila,bas su krute i bezveze.
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 14:12:54
|
|
|
|
jance
|
znaci ipak u novosadskim skolicama kazu da treba da se uzmu takve.. nista imacu i jedne i druge pa sta mi bude izgledalo bolje i prakticnije.. jesu one i skuplje?
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 19:28:50
|
|
|
|
srna001
|
Pa pamuk je platno.Platnene pelene tj. tetra i švedske jesu od pamuka.Gde ste vi videle sintetičke pelene?
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 22:13:14
|
|
|
|
jance
|
cek malo, sad sam se zbunila.. ja sam kupila pamucne, a sad jesu li one druge platnene ili kako se vec zovu.. mozda sam ja los materijal cula
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 22:18:27
|
|
|
|
isidora88
|
razlika je sto su jedne crvste i krute(te su kao bolje) a druge su od mekog pamuka cena je manje vise ista,mislim da su jeftinije ove cvrste svedske gace
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 22:20:23
|
|
|
|
isidora88
|
poenta je da se pamuk ne razvlaci,znaci kad ih zategnete da ne mogu da se tegle,valjda ste uspela da me razumete
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 22:24:44
|
|
|
|
jance
|
kontam.. znaci ja sada trebam jos one cvrste da kupim.. one su dobre jer su cvrste pa zbog kukova, jel tako malko bezim pred rudu, znam, puno ce mi u skolici jos objasniti a verovatno i pokazati, al kad su ljudi vec poceli da mi daju i kupuju neke stvari, moram da znam kuda da ih usmerim
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 22:26:08
|
|
|
|
isidora88
|
evo tih od cvrstog pamuka KLIK a ove su te sto su mekane KLIK
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 22:27:13
|
|
|
|
isidora88
|
jance da ,tako su nama objasnili u skolici,sto cvrsce to bolje
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 22:37:27
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 evo tih od cvrstog pamuka KLIK a ove su te sto su mekane KLIK da, sad kontam, hvala zeno
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 30.6.2011 22:41:24
|
|
|
|
isidora88
|
nema na cemu
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 8:38:33
|
|
|
|
*boka*
|
Ja bila juce u Aksi i nemaju one tetra pelene sa aplikacijama. Kazu da ih nikada nisu ni imali... Imaju samo svedske sa zekama, medama i sl. ali to sam vec kupila.
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 12:19:05
|
|
|
|
Nina777
|
Boko, ja sam te sarene kupila u Ikei, a videla sam da ih je bilo i u radnji koja prodaje Ikeine stvari u Bulevaru Kr.Aleksandra, ne znam koji broj ali negde dalje gore, sa desne strane, na spratu iznad Idea hipermarketa (cini mi se da je Idea :)). Za cenu nisam pitala jer smo vec kupili. Obicno bude oko 30% vise nego u Ikei, a mozes i da narucis da ti neko od tih preprodavaca donese, vidi na sajtu ako ti se svidjaju
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 12:23:22
|
|
|
|
MarijaBg
|
Boko, ja sam u nekom malom butiku videla te sarene tetra pelene, proizvodi ih Jungle ( oni kinezi sto kopiraju stvari ) sigurno mozes da ih nadjes u Piramidi negde Mislim da je pakovanje od 5 kom bilo oko 700 din
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 12:28:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo ti Boko link jungle, pa vidi gde se nalaze u Bg-u.
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 12:38:31
|
|
|
|
jance
|
Sanjice ti si moj idol! ko da si znala! upravo sam dosla iz Baby shop Sara gde imaju Jungle proizvode i bas sam se iznenadila koliko su neke stvari jeftinije.. i bas otvorih temu to da napisem, kad ti imas i sajt njihov.. taman da blize proucim... hvala
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 12:41:27
|
|
|
|
vonavoj
|
sanjice,i mene su bas interesovali!
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 12:41:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znam ja sta tebi treba u datom trenutku Ja imam mnogo njihovih stvarcica. Uzeli smo prekrivac i dva cebenca. Divni su materijali. Nehodajuce cipelice koje su isto super. Super je ako si nasla vise asortimana njihovih prozivoda. Kod mene retko gde mogu da se nadju njihovi prozivodi. Von ti si u Bg-u, pa mozes da skoknes do njih.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 1.7.2011 12:43:20 >
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 12:44:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Ja bila juce u Aksi i nemaju one tetra pelene sa aplikacijama. Kazu da ih nikada nisu ni imali... Imaju samo svedske sa zekama, medama i sl. ali to sam vec kupila. Imaš u Turbo limaču
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 12:44:55
|
|
|
|
jance
|
pa imaju dosta toga.. kolica, sedista, nosiljke, dandoline, i neku garderobicu ako sam dobro videla....
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 12:46:12
|
|
|
|
vonavoj
|
steta sto nema cena! nisam u Bgu,u Pa,ali mogla bi da skoknem!
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 1.7.2011 12:48:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad sam se setila dobilla sam za poklon sesir, suknjicu i bluzicu. Bas je medeno. Naravno za Teodoru
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 5.7.2011 22:55:00
|
|
|
|
*boka*
|
Hvala devojke puno na informacijama!!!
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 6.7.2011 0:20:52
|
|
|
|
Anoniman
|
turbolimac ce se verovatno zatvoriti. Neke radnje po bgd su vec zatvorene, a vecina je bas sa jako malo robe. Ima sad dosta popusta, bas sam danas bila, pa mozda nije zgoreg proveriti sta se moze kupiti sad povoljnije.
|
|
|
|
RE: Koliko koštaju stvari za novorođenče 20.7.2011 1:34:13
|
|
|
|
klara01
|
Ana hoces li nam reci gde si ti uzela one sarene svedske. Ja sam prosle god. za sestrinog malog kupila 10 belih i 10 sarenih(kod nas su 120din) i ona je koristila samo sarene,kaze da je nekako kvalitetniji pamuk na njima nego na belim,bolje se rastezu pri povijanju,pa sam i ja htela njih,nikad nisam ni cula za te platnene,necu ni da ih kupujem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.