mama krava -> RE: HRONO ISHRANA (28.1.2016 9:50:44)
|
Može i taj iz Rogenarta, to je po receptu Ane Gifing, tako se i zove. U Hleb i kifle ima i hrono pogačice sa čvarcima... Ja sinoć bila na treningu, a pre treninga pojela malo voćne salate i koricu hleba koja je ostala mužu od ručka...nisam mogla da odolim[sm=smiley1.gif]. Posle treninga sam toliko bila crkla da sam samo htela da se strpam u krevet, ali sam se naterala da pojedem tanjir pileće supe... Bravo za sve drugare koji idu dole sa kg...ja se još nisam merila, mada meni to i nije toliko važno, ali sam primetila da mi odeća drugačije stoji, oko butina i stomak mi je manje naduvan...ne verujem da sam nešto puno skinula, ali mislim da su mi i vežbe pomogle da se malu podignu mišići i prepoblikuje telo...idemo dalje... Jutros topla limunada... D- jedna pita od krompira i kis mleko i dva parčeta, ali malog su prečnika, belog hleba bez kvasca (ima ga u Maxiju i prilično je rustičan i tvrd, ali ja takve volim) sa puterom, pečenica i odozgo malo rendane šargarepe i cvekle. R - roštilj i grilovano povrće...časti šefica na poslu...kupila auto[sm=smiley1.gif] V- plan od sinoć...belanci sa paprikom i salatica Dijo, meni su rendana šargarepa i cvekla fantastične, sa malo limunovog soka...mmmm, možeš i kupus da dodaš, malo semenki suncokreta...
|
|
|
|