RE: HRONO ISHRANA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

soni -> RE: HRONO ISHRANA (28.2.2015 22:01:08)

jel ima svrhe da pocnem sada...u 7. sam mesecu trudnoce sam...??? plasim se da cu da grunem sa kilazom ova 3 meseca

ivaMark -> RE: HRONO ISHRANA (2.3.2015 8:29:16)

Figaro, svaka cast [sm=bravo.gif]

Von i ja pecem hleb, svakog drugog dana...samo bez recepta, smutim sama ali je princip kao kod tebe: mera je od prilike [sm=smiley36.gif]
inegralno brasno 70% a 30% kombinacija heljdinog i razenog brasna, SB, PP, maslinovo ulje, semenke neke, nekada bez...mlaka voda, so i to je to... Nekada ga pecem odmah i nista mu ne fali. Jedem ga samo za dorucak.

Jovana nema problema sa stolicom od kako jede ovaj hleb.

Soni, ne znam sta bih ti napisala...probaj nesto da usvojis iz hrono... Ne znam kako ide u trudnoci, mada sam citala da je bezbedan nacin ishrane.

Meni je hrono osnova, ne pridrzavam se svega ali sam dosta toga usvojila i kg idu doleeeee [sm=smiley1.gif]

majared -> RE: HRONO ISHRANA (2.3.2015 11:55:42)

Krenula sa hrono ishranom [sm=bravo.gif]
Danas prvi dan

majared -> RE: HRONO ISHRANA (3.3.2015 8:39:12)

Izvestaj za juce:
Dorucak: ovseni hleb sa puterom i kiselo mleko u 8 h.
Rucak: Juneće sniscle u 13
Vecera: tunjevina u 18
Od dorucka do rucka jedva izdrzala.
Posle rucka do vecere uopste nisam oset_ila glad
Od vecere do leganja u krevet (u 20:30) nisam ogladnela ali u toku noći drljalo mi u stomaku

majared -> RE: HRONO ISHRANA (9.3.2015 11:11:00)

Da vas ne smaram sa svakodnevnim jelovnikom, ono sto je bitno - nedelju dana 3 kile. Doduse, to je voda, jos uvek nije pocelo salce da se topi (vidim da se obim stomaka slabo smanjio) ali polako, ja sam resena da uspem

ivaMark -> RE: HRONO ISHRANA (9.3.2015 11:20:12)

Samo napred MR [sm=bravo.gif]

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (12.3.2015 18:21:12)

maja red ja sam apsolvirala hrono,i jako mi je pomogla,i moram ti reci dorucak ti je jezivo slab i nemas uopste povrce

ivaMark -> RE: HRONO ISHRANA (12.3.2015 18:50:49)

MR, lepo kaze adulence....
Nisam na hrono ali sam dosta toga usvojila odatle, pisala sam gore. Moras povrce da ubacis, npr ja za dorucak jedem pancetu, kisleo pleko i hleb koji pravim, kis. mleko takodje...ili napravim picu, integralnu naravno [sm=smiley36.gif] i pojedem puuuunoooooo... Za dva meseca sam skinula 7kg i dojim malog pa ne smem bas da utanjim sa hranom [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (12.3.2015 20:22:46)

Ma hrono je zakon....ja obicno za dorucak 4-5 parcica hleba uglavnom tonus ili vitas panceta,prsuta pecenica kako kad,ajvar feta,ma bas svasta kajmak paradajz...ne sve zajedno naravno...

majared -> RE: HRONO ISHRANA (12.3.2015 20:26:46)

IZVORNA PORUKA: adulence

maja red ja sam apsolvirala hrono,i jako mi je pomogla,i moram ti reci dorucak ti je jezivo slab i nemas uopste povrce

Jos se plasim kolicinski da pojacam hranu jer sam na restrikciji. Ali polako se oslobadjam, danas pojela za dorucak 3 parceta hleba i hummus, rucak kupus sa suvim mesom i ceri paradajiz kao salata, vecera riba. Najgora mi je vecera, ne znam sta bih osim ribe i belanaca, Neki predlog?

majared -> RE: HRONO ISHRANA (12.3.2015 20:30:19)

Nadam se da ce lakse biti kada dodje prolece i bude vise svezeg povrca

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (12.3.2015 20:38:09)

Znam svi se plase da nece mrsaviti ovo sto ti pisem sam jela u restrikciji,a da vecera je najteza,ali ja sam navise bolela da pravim corbice od rikvica karfiola praziluka blitve pa dok kluca ubacim jedno belance ili iseckam malo piletine...

majared -> RE: HRONO ISHRANA (13.3.2015 7:50:44)

Mene zeza sto ne smem boraniju, grasak, pasulj. pirinac. Mnogo bi mi olaksalo zivot da smem sve to da jedem jer je to uobicajna hrana kod nas u kuci

Figaro88 -> RE: HRONO ISHRANA (16.3.2015 12:27:56)

Isidora ima na fb grupa Hrono ishrana bez cenzure,i u njoj(u fajlovima)imas tablice sta je dozvoljeno i za koji obrok,kao i pravila.Od 12-tog do danas sam skinula 6kg.Ja bih jos toliko pa cu da produzim jos 28 dana restrikcije.Sad mi se vise i nejede slatko,navikla sam se na ovu satnicu i obroke,bas mi prija.Proveravala sam i krvnu sliku pre par dana i ona je savrsena...

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (19.3.2015 15:39:56)

Hrono ishrana je stvarno super i ta stranica je odlicna sto je figaro napisala i ja sam u njoj,ja se sada ne pridrzavam striktno svega ,ali neke stvari sam usvojila kao NO NO,hleb samo ujutru jedem slatkise inace ne jedem i za sad evo za koji dan ulazim u cetvrti mesec trudnoce i mislim da sam se ugojila malo manje od pola kg...a pri tom sto isto kaze figaro krvna slika super....

Modessty -> RE: HRONO ISHRANA (19.3.2015 15:48:31)

našla stranicu, skinula ono uputstvo i još se ne usuđujem da krenem. [sm=smiley9.gif]

jabudic -> RE: HRONO ISHRANA (19.3.2015 15:51:08)

Ja sam bila na hrono prije trudnoće, ne baš od A-Š, ali pridržavala sam se nekih osnovnih pravila. A onda mi je u trudnoći bilo muka od hrono hleba, od svega onoga što se jede, užas.

I sad se samo nadam da ću posle trudnoće krenuti ispočetka. [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: HRONO ISHRANA (19.3.2015 15:54:42)

razmišljam kako da sve ono prilagodim svom načinu života. Ima logike i ne izgleda teško. Videću. Moraću malo da se pokrenem oko toga. SLatkiši me ubiše! Živim na šećeru poslednjih meseci!

adulence -> RE: HRONO ISHRANA (19.3.2015 15:57:23)

Mod meni bi lakse jer inace slatkise ne jedem,ali je super i moze da se prilagodi,pogotovu sada kada nam s proleca dodje gomila lepog povrca...

Figaro88 -> RE: HRONO ISHRANA (20.3.2015 8:02:35)

Prva slika je par dana posle pocetka,nekih 80kg,druga jutros 74kg.Ostalo jos desetak za skidanje...
[img]http://www4.slikomat.com/13/0320/id1-napred.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0320/xxz-sastra.jpg[/img]

majared -> RE: HRONO ISHRANA (20.3.2015 8:03:24)

Doruckujem kod kuce oko 7, rucam na poslu oko 1 i vecera kada se vratim oko 6. Hleb samo ujutru (integralni), rucak nosim na posao, vecera lagana, riba, belance, salata.
Mnogo se bolje osecam od kako sam na HI

majared -> RE: HRONO ISHRANA (20.3.2015 8:06:00)

Figaro za koje vreme si dosla do te kilaze? I ja sam krenula sa 80, posle tri nedelje stigla do 76,600

Mod ova slika je najbolja inspiracija da krenes sa Hrono ishranom

Figaro88 -> RE: HRONO ISHRANA (20.3.2015 8:08:07)

Ove crne pantalone ne mogu vise da nosim,velike su mi.Sad je sve malo usporilo,skidem oko pola kg nedeljno sto je ok.Mod ja sam se i ugojila zbog slatkisa.Mogla sam da ih jedem non stop,nekad umesto obroka[sm=smiley13.gif]A sad pojedem dva-tri puta nedeljno po kockicu crne cokolade popodne i to mi bude dovoljno,jednostavno se odviknemo,mada je bilo uzasnih kriza na pocetku.
Majared krenula 12-tog februara,znaci mesec i osam dana sam vec na hrono.

NadaR -> RE: HRONO ISHRANA (20.3.2015 8:08:41)

Bravoooo Figaroo!

branki* -> RE: HRONO ISHRANA (20.3.2015 8:20:54)

figaro,odlicno,bas se vidi da si smrsala[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>