Verolina -> RE: HRONO ISHRANA (11.6.2014 14:34:12)
|
IZVORNA PORUKA: Sirena Rina Ja sam pre 2 godine 7 dana bila na hrono ishrani, efekti su se videli, ali sam posle tih nedelju dana pocela da radim i to je bio kraj.. Tj, ugojila sam se nekih 5kg od tada, imala probleme sa stomakom.. Pre nedelju dana sma ponovo pocela da pazim na ishranu. prva 2 dana nisam se bas pridrzavala, ali poslednjih 5 jesam (bar mislim). Znam da ne treba da se merim, ali rekoh nece stetiti..kad ono mrvica preko kilaze od pre 5 dana.. obim struka 1.5-2cm siri!!! [sm=smiley19.gif] Izdeprimirala sam se skroz.. Pa ispade da sam manje imala kada sam na poslu jela sendvice, ili peciva, nego od kada nosim povrce sa mesom .. Za dorucak sam imala palentu, jogurt, heljdinu proju, sendvice na tostiranom hlebu na poslu do rucka pojedem par dvopeka ili par tanjusnih malenih slanih keksica. rucak meso sa krompirom (samo jednom!), inace sa drugim manje problematicnim povrcem... slatka uzina: retko, ali u nedelju dana sam imala: 2 dana po parcence torte, cinija jagoda sa medom i to je sve... drugim, danima nisam imala uzinu. vecera komad svezeg zelenog kupusa uz malo mesa npr, ili kuvano jaje, ili par listica suhomesnatog Gde gresim??? Unapred hvala na odgovoru. Pozdrav Krompir i mahunarke batali bar dva meseca. Trudi se da za dorucak jedes gomilu proteina sa parcencetom hleba-tipa, jaja, sunku, kiselo mleko i komad kajmaka na parcetu hleba. Ja sam na hrono, ali mojoj Hrono. Posle skoro mesec dana skinula sam 7.5 kg i 5cm obima u struku. Ja sam izbacila veceru jer mi ne prija, ali zato rucam kasnije i uz rucak uzmem parce crnog hleba koji ja mesim.
|
|
|
|