Hortenzija -> RE: Azoospermija (8.12.2023 13:51:15)
|
Koliko lepih vesti! Cestitam @prolece, dobro dosli drugari! @bicesuper bravo!!! Bas sam se obradovala kada sam procitala za pozitivnu betu, samo napred!Sto se tice embriolaba, pisala sam ranije na forumu. Ki smo bili kod njih ma konsultacijama pre konsultacija sa Emreom. Savrsena klinika koju bih preporucila svakome ko ima problem sa ZENSKOM neplodnoscu. Sto se tice azoo na mene nisu uopste ostavili dobar utisak. Otisli smo na konsultacije sa urologom, da pregleda supruga, pogleda rez, koji se nije pojavio (mozda nisu ni planirali da dodje). Onda su meni odradili sve preglede i bili u fazonu ok, kada hocete da zakazemo operaciju. Meni je takav stav neprihvatljiv. Tek tako da se zakaze operacija kod nekog koga nikada nismo videli je totalni nonsens. Posle toga smo otisli kod Emrea, koji ima totalno drugaciji pristup. Naravno, bili smo i kod Vinke, Bojanica, kontaktirali Schlegela…Superugu su u startu rekli da ide na donaciju, visok fsh, nizak inhibin b. Po meni nema sta da se izgubi. Mikrotese nije uopste invazivan operacija kao tese, uzimaju se samo mali delovi tkiva, mom suprugu drugi testis nisu ni otvarali. Na donaciju mozete uvek otici, pokusaj sa spurugom da se dogovoris da odete na operaciju i da time zavrsite pricu o pokusajima. Nece to toliko uticati na nivo testosterona da mu ugrozi zdravlje.
|
|
|
|