Ivona2509 -> RE: Azoospermija (27.1.2024 14:56:15)
|
Pozdrav svima.Nova sam ovdje pa mi ne zamjerite ako nešto zeznem,još se snalazim u forumu.Ovako,suprug ima Klinefelter sindrom,naša borba u Hrvatskoj je završila s rečenicom doktora:" 0% šanse za Micro tesu,nešto malo za tesu.Idite na donaciju" i tako smo bili otpisani kao još jedan papir koji se s vremenom zaboravi nakon što je viđen reda radi.Ipak,svi mi imamo onu psihu "mora biti riješenje" i tako iskopamo info za dr.Emre u Istanbulu.Ugovorimo konzultacije telefonski,ostanemo fino šokirani njegovim znanjem o dijagnozi,ali tada smo bili samo za drugo mišljenje,koje se vrlo brzo pretvorilo u 50% šanse za uspjeh i voljom za pokušaj.Kamen je pao sa srca.Suprug dobio Arimidex za terapiju.Suprugov ukupni testosteron je bio 8.14 (09.11.2023) da bi 10.01.2024 narastao na 14.00!! Ljudi moji,to je bio šok alo pozitivan,doktor vrlo zadovoljan.Da napomenem ja imam 27,suprug 28god.Trenutno se pripremamo za put ka Istanbulu,na naše životno putovanje,puni nade,pozitive,spremni na sve.Ukoliko će netko biti tamo od 11.2 do 3.3,neka mi se javi. ❤️
|
|
|
|