Prolecee -> RE: Azoospermija (6.9.2022 18:01:59)
|
IZVORNA PORUKA: Marinkovicm Mi se smpremamo za koji dan da idemo na stimulaciju.. ono sto sam primetila da svi dolaze na tranfer kasnije tacnije vecina.. Da li vam je to domtor predlozio ili je bio vas izbor .. Nama je odmah rekao da cemo transfer raditi posle dva tri meseca ali meni nije bas jasno zasto je to tako pa me zanima vase misljenje Cao, Marinkovic.đ Meni je Tosun odmah, na prvom pregledu, rekao da ce transfer najverovatnije biti kasnije. Materica je u tom trenutku bila dobra, jedino sto sam imala jeste jedan folikul (zaostali, iz prethodnog ciklusa, kome kako sam razumela tu nije bilo mesto, tj. samo je bezveze zauzimao prostor a bio prazan). Koliko mi je objasnio, sama hormonska stimulacija je intezivna i telu, jajnicima, materici potrebno je vreme da se odmori i vrati u neko prvobitno stanje, pogotovo sto za transfer opet krece terapija hormonima, laksa je, blaza, ali je opet tu i opet napreze i jajnike i matericu. Videces sada kada budete otisli i zapocnes sa terapijom kako ti cike rastu a i stomak bogme, bar sam ja imala takav slucaj, kao hodajuce burence sam bila.đ A i praksa kod njih je, koliko sam shvatila bas iz ovih razloga, da transfer bude sa smrznutim materijalom, jer je veci procenat uspesnosti, samim tim sto telo ima vremena da odmori. Tako da nemoj da se brines nista, i ja sam bas dosta strepela i hiljadu pitanja i nedoumica sam imala.
|
|
|
|