Prolecee -> RE: Azoospermija (30.7.2022 21:23:19)
|
IZVORNA PORUKA: Buba11 Kako se zove klinika u kojoj radi dr Emre? IZVORNA PORUKA: Prolecee IZVORNA PORUKA: Buba11 Mi nazalost nismo imali uspeha u klinici Momart, Tansel je nasao spermatozoide, ali tri pokusaja bez uspeha. Da li mozete da mi kazete koja je cena kod dr Emrea, zajedno sa stimulacijom? IZVORNA PORUKA: Maya20 Pozdrav svima. Nisam se dugo oglašavala, pa ajde da se i ja malo javim. Već sam pisala o tome da je suprug imao jednu m Tese u Novembu, u Turskoj i da mu je radio dr Emre. O doktoru imam samo reči hvale, ali mi eto, nismo imali uspeha. Obzirom da nismo želeli da odustanemo kontaktirali smo dr Tansela kod koga smo bili prethodne nedelje. Na osnovu hormonskih nalaza, dao mu je terapiju, koju je moj suprug već počeo sam sebi da daje, pa ćemo videti šta će se dešavati. Na dan pregleda, radio je u roku od sat vremena dva spermograma. Na oba je uoceno po par spermatida. Doktor je kao i mi bio iznenadjen. Smatram da sve treba pokušati, a mi to sigurno hoćemo. Uplovili smo u još jednu borbu u nizu pa kako bude. Srećno svima🍀 Cao, izvinite ako se ubacujem, ali rekoh da napisem i ja jer smo ovde pa su isto sveze info. Microtesa je 1500e, zamrzavanje spermatozoida 250e, IVF sa ukljucenom hormonskom terapijom 3000e. Mi smo jos uz to platili dva spermograma po 40e, PCR testove 30e, Ostalo je jos da platimo zamrzavanje embriona, i posle transfer. Ne znam tacno koliko ce oni kostati. UNIMED CENTER, a bolnica gde se rade intervencije i gde je i IVF centar OTA & Jinemed.
|
|
|
|