Prolecee -> RE: Azoospermija (19.9.2022 20:09:14)
|
IZVORNA PORUKA: Marinkovicm IZVORNA PORUKA: Prolecee IZVORNA PORUKA: Marinkovicm Cao, aspiracija je zavrsena izvadjeno mi je 28 jajnih celija.. stomak me malo boli ali podnosljivo.. dr je rekao da ce nam javiti koliko ce embriona biti za zamrzavanje.. ponovo smo ga pitali koja je cena tranfera rekao je 2000-2500.. znaci definitivno smo razumeli .. jos jedan par je bio sa nama iz Srbije njima je istu cenu rekao.. Zdravo, super, to je bas lep broj, sad samo odmaraj i dosta vode, jer je mozda i blaga hiperstimulacija.Sad sto se tice cene transfera, ajoj pa ja sam stvarno zatecena. Nekako, nikako mi to nije jasno, jer i kada smo mi razgovarali sa njima, bilo je price o nekih 1000e. Ne znam kako to da prokomentarisem, jeste da cene svega idu u nebesa, ali je ovo zaista mnogo vise. Jos jedan transfer preko. A sa druge strane je Bicesuper pre deset___ak dana platila 1000e. Ne znam u cemu je razlika. I mi smo bili zateceni stvarno nismo znali sta da kazemo od soka.. ali opet nemamo kud sta da radimo nema sad nazad Mozda je to cena za vracanje dva embriona.š¤·āāļø šMalo da okrenemo na salu, ali nema nam druge. Svakako planiram da ih pitam kako bismo znali tacno, jer generalno suprug i ja, i vecina nas, radimo za plate tako da je taj finansijski aspekt prebitan u svemu ovome.
|
|
|
|