miracleB -> RE: Azoospermija (1.2.2022 15:14:37)
|
IZVORNA PORUKA: Bicesuper Miracleb ja sam zatecena time da se to radi na odledjenim pa da se oni ponovo zalede. Pitala sam dr sto puta, rekao mi je da kad se jednom odlede ne mogu vise da se ponovo zamrzavaju. Svima kad odlede za jedan pokusaj, ako se ne vrate svi, ostatak se baca. Ovo me je toliko zacudilo da nemam reci. Jacaivan samo polako, jako mi je zao, kao i svima. Imate za jos pokusaja pa uspece. Sto se tice tog testiranja embriona, ja sam isto videla da se to radi, citala sam neke clanke. Mi cemo uskoro tamo pa cu vam javiti. Pozdrav i drzite se Ja sam to testiranje trazila i posle 2.neuspelog pokusaja i tad mi je emre rekao da mi nismo kandidati za to i da se to nazalost ne radim na zamrznutim jedinl kad bi opet sve radili.Medjutim posle ovog puta sam to dobila od dr.Bayazita kao predlog tako da se ocigledno nesto u medjuvremenu promenilo. A to zasto stavljaju npr 3 embriona u jednu slamku meni isto nije jasno posto znam da u vecini vracaju 1 ili 2 embriona, medjutim pretpostavljam da to ima veze sa kvalitetom mozda embriona, sigurno postoji neki razlog zasto nekima zalede po 2 a nekom po 3... treba pitati doktora to...
|
|
|
|