Ruznopace -> RE: Azoospermija (29.11.2021 10:59:51)
|
IZVORNA PORUKA: Maya20 IZVORNA PORUKA: Ruznopace IZVORNA PORUKA: Maya20 IZVORNA PORUKA: Ruznopace Pozdrav svima nova sam na forumu i u celoj ovoj prici. I kod nas je dijagnostikovana azoo i odmah smo se odlucili za tursku. Idemo krajem meseca, celu stimulaciju cemo raditi tamo. Pa me zanima koliko cesto se ide na kliniku, zanima me zbog smestaja, da li da bude bas blizu doktora ili moze i malo dalje, blize centru. Mi smo planirali da budemo tamo 25 dana pa ce tu biti dosta vremena za set_____nju. Hvala vam na svim podeljenim informacijama puno znace Pozdrav i tebi. Supwr sto se odlucili na taj korak, mi smi nekoliko godina ovde izgubili. Najbolje će te posavetovati oni koji su vec bili ili su trenutno tamo, ali licno mislim da je bolje da uzmete smestaj blizu klinike, bar smo tako mi uradili. Mi takodje idemo krajem meseca, tacnije 22og. Drago mi je da ce par nas biti tamo u isto vreme. Kakvi su nalazi tvog supruga, da li mu je na spermogramu uvek bila 0? Puno srece vam zelim Za tebe je bilo pitanje ne snalazim se jos uvek ovde najbolje 😁 Eej, jos uvek smo tu. Nazalost nismo bili uspesni na Mtese,ali cekamo nalaz patologA, da li ste vi u Istanbulu? Bas mi je zao, drzite se. Mi dolazimo sutra uvece, ako zelite ako vam treba da pricate sa nekim mi cemo biti tu pa se javite.
|
|
|
|