Hortenzija -> RE: Azoospermija (15.11.2021 23:20:43)
|
Ne, kod nje sam bila samo na stimulaciji. Posle sam isla na kontrolu u dz, to mi je bilo najlakse posto mi je blizu kuce, a ide se na 2-3 dana da bi pratili endometrijum za fet. Tu su mi i uradili uz da provere da li se sve vratilo u normalu. Aparat nije neki fensi, obican uz.Sto se tice odnosa, pre feta ok, ali posle ne, posebno ce ti naglasiti da nema u periodu od dve nedelje dok se ceka beta.IZVORNA PORUKA: Bicesuper Hvala puno na odgovoru.Svakako sam mislila da sačekam da dobijem, tako mi je i on rekao. Rekao mi je i sex tek posle ciklusa.To me začudilo no nema veze.Inače sam čitala dosta oprečnih mišljenja i istraživanja vezanih za sex odnose u procesu stimulacije a kasnije i kod transfera.Dosta njih u poslednje vreme savetuje sex odmah posle transfera i u narednim danima jer se tada luče neke supstance tj T celije, a koje utiču da se plod bolje veze…Ovo onako pišem možda neko ima neka iskustva.Mada mi se čini da dr su više u fazonu da se izbegava.Ne znam da li sme ovde da se piše, @hortenzija možda si već pisala za dr koja ti je ovde vodila stimulaciju.Ja bih da nađem dobrog ginekologa koji će me pogledati a koji će me gledati i pre puta za transfer, kada se radi UZ. Ja nemam nekog ginekologa ovde koji mi je proveren, moja dr u domu zdravlja je neviđeno dobra i pre posvećena ali tamo se uz pokvario pre sto godina i sad imaju samo stari.Znam da si ti bila zadovoljna doktorkom i da je Sulejman bio, pa kontam da te je ona i posle gledala.
|
|
|
|