Maya20 -> RE: Azoospermija (3.11.2021 17:04:35)
|
IZVORNA PORUKA: Bicesuper Pozdrav devojke i nove i stare. Najbolje je odmah ovde doci, mi smo izgubili vreme dodsue ne nasom krivicom, dobili smo koronu ali smo ipak na kraju stigli ovde i zasada je sve dobro. Ja sam i dalje na stimulaciji, izgleda da ce tek u subotu biti aspiracija, a trebalo je u cetvrtak, doktor mi je produzio za svaki slucaj... Svi ovde dolazimo prvenstveno zbog problema koji imamo, ali ne treba nam fokus biti samo na tome. Istanbul je caroban grad, pun zivota. Mi ga stvarno obilazimo uzduz i popreko, krajeve koji nisu samo turisticki, ma svasta nesto. Predjemo peske po 15 hiljada koraka minimum. Preporuka je da istrazite malo sve pre nego krenete i da svaki dan, svaki drugi dan odete u drugi kraj. Mi uglavom odemo peske do metro stanice ili pristansta ili koristimo taxi. Taxi je dosta jeftin gotovo neverovatno, kao i vecina stvari. Ovo sve pisem zbog smestaja. Kod dr se ide mozda 4/5 puta za tih nekih 12,13 dana, dr Emre i ginekolozi su u zgradi UNimed i ona je bas blizu zgrade bolnice (tamo se ide na aspiraciju i microtese i tamo se daje spermogram). Mi smo se fokusirali da budemo blizu ordinaciji i bolnici i zaista jesmo. Ono sto je problem nije bliyina vec sto je ta kraj Nisantasi mnogo uzbrdo nizbrdo i o tome treba voditi racuna. Da sad mogu da biram iznova smestaj moj izbor bi bio manje vise slican ali npr nesto u ulici Ihlamurdere cadesi. Ona je bas ziva, u Beskitasu je a ovaj Nisantasi je u Sisliju ali je to sama granica da se ne zbunite. Moze i nesto blizu te ulice ali ponovo vodite racuna za uzbrdo nizbrdo. Dakle ta ulica je ziva, puno je mladih, ako neko ne voli guzvu nije preporuka, brzo se spusti do pristanista, ali stanica za metro i nije bas blizu. Ni od mene nije blizu za srpske pojmove naravno, za Istanbul je to bas blizu, samo je uzbrdo. Ako se pak odlucite za centar (mada ne znam sta neko ovde smatra centrom) onda do dr mozete i taxijem, vrlo je povoljan, npr kosta ce vas oko 400 dinara. Malo sam oduzila, ako vas jos neso interesuje pisite. Zelim vam svima srecan put i puno srece i uzivaja u ovom carobnom gradu Bicesuper,hvala mnogo na korisnim informacijama, zaista mnogo znaci. Javljaj nam se za dalje, puno srece ti zelim🍀
|
|
|
|