Maya20 -> RE: Azoospermija (2.11.2021 13:30:15)
|
IZVORNA PORUKA: Ruznopace Hvala puno, mnogo znaci sto ce jos neko biti u isto vreme kad i mi ❤️ Nama je rekao da ponesemo sta imamo od analiza ostalo cemo uraditi tamo, mada ja bih opet nesto uradila ovde da budem sigurna da je sve u redu, da odem spremna. Hormone, briseve sve to imam uradjeno ne znam sta bi jos mogla da uradim. Da li si ti nesto jos radila? Ja nemam ni kontakt sa ginekologom vidim da ima devojaka koje su kontaktirale ginekologa. Ja samo sam sa dr.Emre razmenila par mejlova analize njegove poslala i dogovarali se za mtese i da li cemo uporedo stimulaciju ili ne. Nekako sam sve vise zbunjena sto se blizi taj datum odlaska Ja apsolutno nista nisam radila od nalaza. Sa dr smo razgovarali telefonom i on je nama takodje rekao da ponesemo samo nalaze koje imamo kod kuce. Pitala sam ga da li treba da stupim u kontakt sa ginekologom, rekao je da nema potrebe, sve cemo kad dodjemo tamo. Iskreno, ja se mnogo ni ne opterecujem oko toga, najvaznije je da suprug prodje dobro, a dalje cemo lako.Jedan par je vec tamo, a jos dva para pored nas idu ovog meseca. Nadam se da cemo bar nekog od vas sresti tamo,da se zajedno radujemo nasim uspesima
|
|
|
|