Bicesuper -> RE: Azoospermija (20.2.2022 17:18:10)
|
Pravac Mtese. Nema potrebe za daljim lutanjima, ako ih ima, onda ce ih naci na taj nacin. Ja ne znam kako moze da se ustanovi to sto je rekao dr Bojanic, verovatno biopsijom. Dr Emre je vrlo prijatan, on je nekada radio na toj Bahceci klinici i iskreno mislim da smo tako mi z Srbije i okruzenja i i saznali za njega. On ne radi tamo vec npr 2,3 godine mozda. Mi smo bili smesteni u stanu, jer smo ostali 23 dana pa hotel nije dolazio u obzir, trebalo nam je nesto prostranije. Taj kraj u kom je bolnica je dosta uzbro nizbrdo pa savetujem svakako taksi, a kad budete isli na duze za stimulavciju i to onda biraj, nesto tu u okolini meni je super taj kraj, i sad idemo u stan tu u blizini, ali je dosta nizbrdo i uzbrdo... Mi ovaj put idemo kolima, da poupujemo svatsa nesto... Istanbul je caroban i nadam se da ce vam biti sve dobro pa da se vratitei zivate u njegovom duhu. Sto se tice prevoza sa aerodroma nemam savet, mi smo rezervisali prevoz ali nemam reci pohvale. Prvo su nas lagali, pa da nas smeste sa nekima, pa kao vozac imao sudar, bas sam bila neprijano iznenadjena. Ali posto smo mi bukirali za nas same i ja sam rekla d idem kod dr oni su nas smestili a ostatak ljudi je cekao kao lud - to se zove Tranigo i culi smo preporuke ali eto ja nisam zadovoljna i ne bih nikako preko njih. Kad smo se vracali uzeli smo taksi, narucila nam gazdarica stana. Prezadovoljni, aksi je izuzetno jeftin, o aerdoroma nekih 2 hljade dinara ako ne i manje. Mozete zamoliti hotel da vam poruci taksi.
|
|
|
|