vesnam -> RE: Azoospermija (23.4.2016 14:04:53)
|
IZVORNA PORUKA: degu IZVORNA PORUKA: vesnam Zvončice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Marija, verujem da ste teško podneli celu situaciju, potpuno te razumem, ali opet ostaje donacija. Ako baš puno želite bebu, nije ni to loše rešenje, opet će ti muž biti sa tobom kroz celu trudnoću, a i imaćeš svoju bebu. U svetu je to skroz normalna opcija, a i mi smo za to ako ništa ne nađu kod mm. Sredite malo misli pa ćete već naći neko adekvatno rešenje. Drago mi je da ste se opet pokrenuli, uplašila sam se da ste odustali, a zbog ovog podebljanog mi je posebno drago [sm=bravo.gif] roditelji su svakako oni koji odgajaju dete, genetski materijal je manje važan u odnosu na ljubav i sreću koju vam dete može pružiti, a opet mnogo bolje od usvajanja jer ćete proći kroz trudnoću i imaćete bebu od rođenja, što kod usvajanja nije moguće, ali u svakom slučaju dete te osvoji za čas, pa ma kojim putem došlo, da li ste ili niste u krvnom srodstvu je najmanje važno. Deguuuuuuuuu [sm=smiley31.gif] hvala na podršci, brzo ćemo rešiti celu situaciju, verovatno do kraja godine, a i red bi bio [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|