Amelita -> RE: Azoospermija (10.6.2015 11:14:59)
|
Pozdrav devojke,da krenem prvo od same klinike,FENOMENALNI SU,preselili su se na novu lokaciju u zgradu koja je skoro pa u samom centru Sarajeva,pored Miljacke je.Tim lekara i anesteziologa je stvarno vrhunski kao i svo osoblje,trude se maksimalno i stvarno zele da postignu najbolje moguce rezultate.Sam zahvat je u nasem slucaju trajao dva sata jer su se trudili maksimalno da nadju to sto nam je potrebno i morali su raditi oba testisa.Nasli su nedovoljno sazrele spermatozoide sa kojima nazalost nista nisu mogli uciniti,ipak je hemoterapija i zracenje dosla u najgorem mogucem trenutku,a to je kada je mm imao 15 god. i bio u pubertetu i ostao je na tom nivou sazrevanja sto se tice plodnosti.Tako da svi koji su prosli kroz fazu takvog vida lecenja u kasnijim godinama imaju velike sanse da se pronadje kvalitetan materijal,nazalost kod nas nije tako,ali da se zivi mora i mi smo veliki borci i furamo dalje.Doneli smo odluku da nam je bebac najbitniji pa cemo do kraja godine najverovatnije ici na donaciju,samo da se odlucimo na koju cemo kliniku i da skupimo novac.Medicina je u danasnje vreme napredna tako da smo mi optimisti i nadamo se da ce buducnost biti optimisticna.Sto se tice post-operativnog perioda,bolovi u donjem delu stomaka i nogama su izrazeniji od bolova u testisima ali nije nista strasno,posle par dana je vec ok,najbolje je ici autobusom jer mm i nije bio bas za voznju auta.Sve nase preporuke su ici u Bahceci kliniku,ako treba neke dodatne informacije pisite rado cu vam odgovoriti.Znam da je tesko svima ali glavu gore i zivot ide dalje.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|