mati -> RE: Inhalacije (17.10.2014 16:41:00)
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Ja sam odlucila posle sinocnjeg mog gusenja, upale grla kakvu nisam imala do sada... decijeg laringitisa i davljenja slajmom i svega ostalog.. Danas cu otici da kupim PiC pingvina ili zeku (sada valjda umesto pande imaju zeku) i najjeftinije u apoteci Jankovic 5052,00 dinara. Jedino sto nema maska za odrasle, a potrebna mi je pa mi kaze apotekarka da ima da se kupi neseser sa rezervnim delovima koji moze da se naruci. Na netu vidim da kosta oko 900,00 dinara i u njoj ima i velika maska. Cak i tako bi me izaslo jeftinije nego bilo gde gde bi narucila ili u drugoj apoteci gde sam pitala za cenu inhalatora. Valjda cu dobro uraditi sa tim inhalatorom... Shishi, a ti bi bas taj PiC? Mi imamo OVAJ i stvarno je dobar, a ima sve te rezervne delove i maske... Mozes cak da ga uzmes i na penzioni cek, ako imas nekog penzionera.[sm=smiley1.gif] Ne koristimo ga cesto, pu pu, ali sluzi i kvalitetan je... A ti uvek mozes da je zamaje klipovima ili da joj skrenes paznju necim dok "mirise dim"...
|
|
|
|