jovicaa -> RE: Inhalacije (4.12.2013 13:11:56)
|
torbice mislim da tu vise stvari igra ulogu. evo recimo aleksandar nikad u zivotu nije imao ni jednu upalu, a u vecini slucajeva kada je bolestan cak mu ni sline nismo izvlacili, od pune godine pa do skoro, sada mu izvlacimo zato sto nam opet dozvoljava. on jednostavno ima prirodno jak imunitet i mislim da zdrava ishrana koju ja forsiram kod dece koliko god mogu isto igra veliku ulogu... i maksim ima jak imunitet, od ovih virusa koji se sad vrzmaju po zru sva deca dobijaju upalu usiju, laringitis, njih dvojica, da kucnem u drvo, prodjose obojica samo kao viroze, nadam se da ce tako i ostati. i to nije prvi put. tako da mislim da je ishrana jako bitna i da treba da se forsira sto zdravija, posebno kod oset_ljive dece. i naravno da se lekovi izbegavaju u sirokom luku, kada god je to moguce, mislim na sve lekove, ne samo na antibiotike. zato sto organizam mora da nauci sam da se izbori sa virusima, ne treba mu pomagati po svaku cenu. i naravno jos jedna bitna stvar po meni je i genetika... i da naglasim aleks nikada nije inhaliran, a imao je viroza, kod kojih je bilo i slina i slajma, sta god moze da se zamisli. ali nikad nikakve upale, prosto ima jak imunitet, a ima dece koja su oset_ljivija.. recimo maksimu obavezno redovno vadim sline, gledam da uvek bude cist nosic, zato sto je imao jednu blagu upalu usiju.
|
|
|
|