Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 14.10.2015 15:54:24
|
|
|
|
Lavica78
|
Meni danas stigla i po dogovoru zvala Valjevo kako bih počela sa kontracepcijom, ali su mi rekli da ne počinjem ovaj mesec nego da se javim sledeći, pa sam se malo smorila
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2015 15:02:11
|
|
|
|
Mirjanche
|
A joj Lavice, znaci i mene ce pomeriti za sledeci mesec. Ja jos nisam dobila ali ocekujem svaki dan. A isto su mi rekli da se javim. I jos mi je doktor rekao ako dobijem oko 8-9 okt. onda nebih mogla da krenem ovaj mesec ali ako bude kao i sto treba od 15 do 20 onda cu krenuti sa kontracepcijom. Al sad po tebi vidim da ce i mene pomeriti :(
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2015 15:13:16
|
|
|
|
Elena011
|
Tako je i kod mene, s tim što je meni i najavio da je moguće da ću krenuti tek sa novembarskim ciklusom pa se nisam baš toliko smorila kad mi je potvrđeno. S druge strane - očito ćemo biti u istoj grupi
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2015 15:21:56
|
|
|
|
Mirjanche
|
Elena kada si ti dobila? Verovatno cemo biti sve u istoj grupi. Receno je da kad pocnemo da pijemo kontracepciju, pijemo sve dok nam ne jave da prestanemo pa makar to bilo i mesec i po dana. Tako namestaju da dobijemo odprilike u isto vreme da bi napravili grupe.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2015 15:24:07
|
|
|
|
Elena011
|
Aha, i meni su upravo tako rekli, tipa da mogu da uzimam te pilule 23 ili 29 dana, da je svejedno gledano iz perspektive postupka, a tako oni formiraju grupe. Ja sam dobila 6., sledeću (ne)očekujem oko 1.11.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2015 15:34:54
|
|
|
|
Mirjanche
|
Joj stalno racunam kad krecu sa stimulacijama, sabiram se i oduzimam i samo me boli glava :) Sve se trudim da prestanem sa tim al mi ne uspeva bas najbolje. Volim da znam na cemu sam, vise mi je muka od cekanja. Sreca ide vikend pa cu lepo na veliko spremanje po kuci da manje razmisljam :) :) :)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2015 15:44:02
|
|
|
|
Elena011
|
Razumem, ubiše nas te šta bi bilo kad bi bilo varijante Doduše, u tvom slučaju je neizvesnost stvarno realna, ako ti zakasni malo moguće je da ćeš krenuti odmah sa počulama mada je isto tako moguće da bi i u tom slučaju bila s nama u postupku početkom decembra. Joj, kalkulacija... Ja danas uzela upute za analize koje su mi rekli da uradim, ali neću ništa pre polovine novembra da bude sveže. U slobodno vreme zabavljam se gledanjem tutorijala za samodavanje injekcija Planirate li vi da budete koji dan u Valjevu, mislim na deo oko aspiracije i embriotransfera?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2015 16:22:45
|
|
|
|
Lavica78
|
Ja se sva sreća smorim samo u momentu, pa to podelim sa vama, a onda, šta ću, moram dalje a i bude mi lakše kad sa nekim podelim Ali ko zna zašto je to dobro, eto - možda ćemo stvarno sve biti u istoj grupi Ja ne isključujem mogućnost da provedem neki dan u Valjevu, ali videćemo još kako će se stvari odvijati. Tipa ako dođem na folikulometriju i kaže mi da dođem sutra opet ili sl, mislim da ću ostati u Valjevu. A što se tiče preispitivanja, lakše mi je kad vidim da nisam jedina Preispitivanja i kombinacije, uh, ubiše
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2015 16:34:53
|
|
|
|
Mirjanche
|
Pa evo pisem ispocetka, pisem na tel pa mi nije poslalo poruku :-) ne bih volela da ostanm u Valjevu ako ne moram, jer bih bila sama tamo pa bih se smorila od dosade. Ali ako bude bio sneg, led i ostalo sigurno cu ostati tamo jer nevolim ibarsku magistralu ni kad je lepo vreme. Al ne razmisljam o tome jer kao resicemo to kad dodje vreme, pa kako mora tako cemo. Ne mogu sad i sa tim da se opterecujem :-)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.10.2015 8:42:56
|
|
|
|
Elena011
|
Ja sam mislila da ostanem dan nakon embriotransfera, čisto da ne putujem onim truckavim putem odmah, moguće da to ne bi uticalo na uspešnost, ali bi na mene u psihičkom smislu. Ne znam kakvo će biti vreme, ali ne isključujem ni opciju da budem u Valjevu skroz od aspiracije. Inače, što se tiče puta, mnogo mi je prijatniji put preko Obrenovca, manje je dobar u smislu kvaliteta ceste, ali nekako je mirniji, lakše se vozi.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.10.2015 11:19:22
|
|
|
|
alex88
|
Devojke samo da vam pozelim srecu,brzo ce sledeci ciklus.Ne opterecujte se oko ostajanja ili putovanja,svakako nema veze sa ishodom.Mi nismo ostajali u Va,ukupno smo otisli 6puta +1 na prve konsultacije.Posle uradjenog transfera oborila malo sediste,zalegla i uzivala do kuce,mirovala par dana zbog bolova,posle se ponasala normalno,otisla kod sestre,50km je udaljena,po ceo dan bila napolju sa klincima,opustalo me sve to jer me to cekanje zadnje nedelje ubijalo i uspelo je.Kod prve vto smo ostali dva dana pa tek dosli kuci,mirovala sam stroga zbog nadzora mm ,uspelo je i tad.Tako da nema pravila,moj vam je savet ponasajte se onako kako se osecate.Vucem vas jakoooo i cekam u lepsim temama
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.10.2015 14:01:39
|
|
|
|
Elena011
|
Hvala ti Ma svesna sam ja na nekom racionalnom nivou da ne mora apsolutno mirovanje, ali znam sebe - ako ne bi uspelo, a nisam preduzela svaku sitnicu ne bih se lako iščupala iz pakla samooptuživanja, zato mi je lakši ovakav način.
< Poruku je uredio Elena011 -- 16.10.2015 14:02:12 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.10.2015 14:35:53
|
|
|
|
alex88
|
Zato sam i rekla da je najbolje slusamo sebe i svoja osecanja,tezak je i pretezak psihicki ceo postupak ali proci ce i isplatice se ova borba.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.10.2015 17:11:39
|
|
|
|
Lavica78
|
Alex hvala na podršci Biće teško, ali kako smo pregurali sve ovo do sad, tako ćemo pregurati i još ovo malo što je ostalo i dočekati i sledeći ciklus i veeeliiikuuu betu Samo se treba opustiti i zaposliti glavu. I ja mislim da je najgora varijanta sedeti i čekati. Godišnje doba nam baš neće ići na ruku, ali svakako treba raditi ono što nam prija: čitati, kuvati, provoditi vreme sa dragim i pozitivnim ljudima, pa i prošetati (ako je zima nije lav )... Znam sigurno da neću ići na posao pošto mi je posao vezan za računar i sedenje, a ume da bude i stresan...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.10.2015 10:13:17
|
|
|
|
alissa77
|
Evo i mene na ovoj temi i sve Vas pozdravljam i pridruzujem se..U KC sam ove nedelje predala dokumentaciju...Koliko se ceka od Resenja od drugostepene do odlaska u Valjevo?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.10.2015 13:35:02
|
|
|
|
Elena011
|
Dobro nam došla Mi koje trenutno pišemo po ovoj temi nismo ti baš merodavne za odgovor pošto smo htele Narodni front, a dobile Valjevo zbog gužve. Ja sam drugu prošla u martu, u avgustu dobila pozivno pismo za septembar, ali ako u startu navedeš Valjevo sigurno dolaziš na red brže.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2015 9:31:11
|
|
|
|
Mirjanche
|
Dobro jutro svima :) Evo mene sa lepim vestima. Juce sam dobila i jutros zvala Valjevo, rekli su mi da pocnem sa kontracepcijom i da je pijem do 19.11. a da odem po stimulaciju 24.11. :) :) :) A sad da proverim vremensku prognozu za kraj novembra i pocetak decembra :)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2015 14:38:29
|
|
|
|
radoznalamala
|
Samo da se javim Jutros u Valjevu nikad vise trudilica al je lepo videti ih, nasmejane i pozitivne. Ja sam samo isla da potvrdimo da je beta spala (1,74 jutros), i da nastavljamo dalje... Sutra idemo na prvostepenu komisiju, i bas mi nesto i nije sve jedno
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2015 15:50:13
|
|
|
|
Lavica78
|
Mirjanche, pa to je super! Taman da povučeš nogu i da nam preneseš svoje iskustvo Radoznalamala baš mi je žao Ajde držim fige, na kraju krajeva to je samo pišljiva komisija
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2015 15:55:45
|
|
|
|
radoznalamala
|
Lavice hvala od Tako nekako i dr Bane kaze , al opet sam sva u prebrajanju da nesto nismo zaboravili, preskocili... Sad cu lepo da odspavam malo, i da ne mislim... A sutra ako koja od onih (ni malo prijatnih) gospodja u komisiji bude pocela da zakera, ima nacisto da se razgoropadim
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2015 16:00:26
|
|
|
|
Lavica78
|
Ma neće, nisu one baš tako strašne Idi iscooliraj malo, pa javi sutra kako je sve prošlo, a videćeš da će proći k'o po loju
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2015 16:04:31
|
|
|
|
radoznalamala
|
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti Ima da napravim "okupljanje Valjevskih trudilica", i to odma onde na 7 spratu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.10.2015 9:02:46
|
|
|
|
Elena011
|
A joj, radoznalamala, mnogo mi je žao što je tako ispalo! :( Šta da ti kažem, drži se, biće uskoro sve u redu Mirjanche, neka je sa srećom i sveeee nam pričaj!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.10.2015 16:39:16
|
|
|
|
Lavica78
|
Radoznalamala, šta bi? Kako je prošlo na komisiji?
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.10.2015 19:55:00
|
|
|
|
radoznalamala
|
Sorry sto se ne javih... Prodjosmo, glatko i opusteno, mada sam morala da trcim u dom zdravlja po drugi uput za mm, njegova doktorka napisala na pogresnom formularu od ponedeljka da zovem one drage sestrice na klinici i proverim kad je drugostepena, mada mi Bilja rece da ce biti otprilike 23.11 jer ce dr Bane biti odsutan 3 nedelje u novembru. Ni to nije daleko, sad samo lagano, jedno po jedno :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.