Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 9:42:43
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: liliana Čestitam mojim RR drugaricama, dobitnicima nagrada!!! Drago mi je da su sve 3 ZAISTA članice naše RR družine i da su , kao takve, dobile nagrade, da i ovog puta nagrade nisu otišle u ruke nekoga ko nije članica RR (mislim-zaista član, a ne član "po potrebi" za svrhu dobitka nagrade), več "nagradna igračica" na ovom portalu!!! Ko o cemu, ti o ovome...po ko zna koji put, pa nije RR samo tvoja i tvojih prijateljica clanica! Ja bas dosta cesto preporucujem RR svojim drugaricama koje jos nisu clanice, za nekog ko je nov nije lako ukljuciti se u jednu ovakvu "zajednicu" (pricam iz iskustva), nagradne igre tome potpomazu... ja sam se prikljucila videvsi clanak o RR vezano za poklone u okviru "Porodica poklanja Porodici ". Cestitam pobednicama!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 9:50:27
|
|
|
|
dejana007
|
Hvala AndreaK
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 11:18:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Još degu samo da mi javi sve što je portebno i šaljem u Aksu:)
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 11:29:00
|
|
|
|
boba 11
|
smrc smrc niko nije glasao za nas al nema veze imamo prilike opet da srocimo pesmice... Sve cestitke pobednicama i aplauz za nova pravila Pratila sam ova prepucavanja i nemam nameru da bilo koga uclanim samo da bih dobila nagradu ali ima nas svakakvih Inace i ja sam prvo dobila neku poruku za nagradnu igru i tako se uclanila ali sad sam presrecna sto sam clan ovako velike porodice i sto mogu da steknem nova prijateljstva ,puno dobrih saveta i odgovore na razna pitanja vezano za decu Pozdrav i sve cestitke i organizatorima i dobitnicima
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 12:07:45
|
|
|
|
tvoja.greska
|
sve cestitke pobednicama! prijava za nagrade nije ogranicena brojem postova?
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 12:52:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Nije, nema potrebe da ograničavamo nove članove u tom smislu, svi su nam dobrodošli. Ali da bi glasanje bilo objektivnije i da bi sprečili otvaranje naloga samo radi glasanja uveli smo novo pravilo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.1.2012 12:53:55 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:11:51
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK IZVORNA PORUKA: liliana Čestitam mojim RR drugaricama, dobitnicima nagrada!!! Drago mi je da su sve 3 ZAISTA članice naše RR družine i da su , kao takve, dobile nagrade, da i ovog puta nagrade nisu otišle u ruke nekoga ko nije članica RR (mislim-zaista član, a ne član "po potrebi" za svrhu dobitka nagrade), več "nagradna igračica" na ovom portalu!!! Ko o cemu, ti o ovome...po ko zna koji put, pa nije RR samo tvoja i tvojih prijateljica clanica! Ja bas dosta cesto preporucujem RR svojim drugaricama koje jos nisu clanice, za nekog ko je nov nije lako ukljuciti se u jednu ovakvu "zajednicu" (pricam iz iskustva), nagradne igre tome potpomazu... ja sam se prikljucila videvsi clanak o RR vezano za poklone u okviru "Porodica poklanja Porodici ". Cestitam pobednicama! Andrea, izvini, u čemu je tvoj problem sa mnom?????? Niti sam učestvovala, niti više učestvujem, niti ču učestvovat. Samo kažem da su nagrade otišle u ruke RR članica koje su zaista članice i zavređuju da dobiju nagradu, a ne u ruke onih koji dođu na RR da nešto pokupe, nikad niko ni na jednoj temi drugoj ih vidio nije, osim u temama gdje se nešto deeli. RR nije moja, niti mojih drugarica, niti sam ikada to rekla. Moja je u smislu da mi je lijepo družit se ovde3 sa devojkama na temama koje su predmet mog interesovanja, a sa devojkama koje su dobile nagrade bliska sam isto koliko i sa bilo kim drugim na RR!!! Znači-nisu mi drugarice ni privatno, niti na FB!!!
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:26:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Čestitke dobitnicama na predivnoj nagradi! Mi danas OPET Ivi kupili WOW igračku.... poludeli i tata i mama za njima Muvali se pola sata dok nismo odabrali čistača ulica Sad čekamo da se probudi pa da ga otpakuje...
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:30:56
|
|
|
|
degu
|
Hvala svima na čestitkama Dunja poslala sam ti pp, javi ako još nešto treba Čestitam i ja dobitnicima
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:35:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nama je vatrogasac LETEO sa terase i ostao nepovređen Ni ogrebotina! Eto malo reklame od veterana korisnika WOW igračaka A već merkam i sledeću...
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:36:38
|
|
|
|
Milevaa
|
e stvarno su pobedile najlepše pesmice, svaka čast stihoklepcima! Ivanka koju mi wow igračku najviše preporučuješ za devojčicu?
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:46:56
|
|
|
|
dejana007
|
i opet hvala svima mora se umesam ja nemam devojcicu, ali kad gledala wow igracke ona bundevica sa kocijama mi je prelepa (ima je ovde na prvoj strani)
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:50:25
|
|
|
|
Milevaa
|
Dejana videla sam je, prelepa je. ja bi mojoj devojcici kupila nju ili avanturu sa ponijem! obavezno okačite slike da vidimo šta ste dobile.
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:50:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Milevaa e stvarno su pobedile najlepše pesmice, svaka čast stihoklepcima! Ivanka koju mi wow igračku najviše preporučuješ za devojčicu? Jao ne znam, ona se igra sa svima podjednako. Sestrić ima policajca i raketu i ona se sa njima igra isto kao sa svojima (imamo vatrogasca i auto Polly), vatrogasca obožava! Ipak su zanimljivije ona koje imaju neke skrivene funkcije, otvaranje tajnih pregradaka, pritiskanje sirena, dugmića, okretanje nečega i slično. Videćemo kako će biti sa čistačem ulice.... off topic, izvin''te (Dunja nemoj da me biješ )
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 4.1.2012 13:51:48 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:50:50
|
|
|
|
Milevaa
|
jel vi birate igračke?
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 13:50:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni se svidja bundevica sa kocijama.
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 14:46:06
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: Milevaa jel vi birate igračke? mislim da dobijamo, ali sta god da je bicu prezadovoljna jer jos uvek nemamo ni jednu wow igracku :)
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 4.1.2012 15:48:39
|
|
|
|
strumfetica
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 1:10:19
|
|
|
|
galovic
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 10:37:57
|
|
|
|
deki.rs
|
sve cestitke!
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 16:00:17
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
cestitke dobitnicama... vidim da je ovde bilo raznih prepirki... pravila, pravila ... nasa pesmica nije imala nijedan glas inace nasa je bila pod br. 11 :)
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 17:08:36
|
|
|
|
tannata
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 21:09:17
|
|
|
|
ljubavna
|
da li će biti još ovih nagrada?
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 21:09:50
|
|
|
|
ljubavna
|
a što plačete? IZVORNA PORUKA: tannata
|
|
|
|
RE: Osvojite Wow igračku i zabavi nikad kraja! 5.1.2012 21:13:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ljubavna da li će biti još ovih nagrada? Krenula je nova kviz/anketa KLIK
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?