|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
17.12.2011 23:59:11   
lesica
Ajd ovako-preliminarni utisci:
Drago mi je da sam videla sve devojke koje sam vec od ranije znala ( neke prevelike price nije moglo biti) Drago mi je sto sam upoznala i vecinu ostalih user posted image Drago mi je sto nam sve nove mamike prosto sijaju i odisu radoscu. Ove nase tudnicice i trudilice su nam mnogo lepe,pu pu pu. Decica su sva porasla,i ne zna se koje je sladje (opet pu pu pu) Zao mi je sto sam propustila iznenadjenje na Majinom i Dunjinom licu kada ih je Deka pozvao da pridju,ali valjda je neko to pribelezio user posted image I moram da vam kazem da sam se odusevila Guppikom,ona je tek kao devojcica,toliko mila i draga.

Poklon je L jedva docekala da otvori i odusevila se-makaze iz doktorskog seta i lopta su omiljene.

I nekolicina nasih fotki
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1026
17.12.2011 23:59:14   
vonavoj
IZVORNA PORUKA: madre

ali kao sto rekoh tamo, von sam odmah prepoznalauser posted image

e,pa moje sike nisi mogla da zaobidjesuser posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1027
18.12.2011 0:02:44   
Anoniman
Mi imamo samo par, a i telfonom sam slikala, pa to nije bas to ... lepe su user posted image vidi se i moja devojka, a i ja user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1028
18.12.2011 0:04:45   
minavb
Ja sam sve propustila zbog mog prilepka.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1029
18.12.2011 0:06:46   
Sanjica26 RR
Ni ja se nisam uopste slikala. user posted image Sad me boli i ruka od drzanja Teodore.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1030
18.12.2011 0:12:12   
zoća
vidi moga glavonjicu sa Lenkomuser posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1031
18.12.2011 0:15:12   
lesica
Zoco,a vidi ti moju L sto je izbacila batak user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1032
18.12.2011 0:17:41   
zoća
ma šta da ti pričam,a čarape pogledaj je kao lutkauser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1033
18.12.2011 0:28:40   
minavb
Vidi Vanju kako glodje grisin :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1034
18.12.2011 0:29:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Ja sam sve propustila zbog mog prilepka.user posted image

Ali ti je prilepak još slađi nego na slikama (ako je to uopšte moguće user posted image )

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1035
18.12.2011 0:29:18   
zoća
vidiš da dete jedeuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1036
18.12.2011 1:55:28   
minavb
Poseban user posted image za Nedju. Ajd Maju vec znam, ali Nedju kad sam videla,  ko da je znam hiljadu godina. Bas mi je bilo kratko i haoticno, i moramo ponovo da se organizujemo.Poseban poljubac za Jecu, Alexx, Viking, Mihi, Viku, Misonju, PE, Nedju, Maju, Ivaj, Lesicu, Sneleta, Sanjicu, Pepeljugicu, Nensi, Geu, Zocu, Znentinu, Von, Dunjicu, Gupiku, Super mamu i sve druge mamice koje su sinoc bile na zurci, a ja nisma stigla da im se javim!

< Poruku je uredio minavb -- 18.12.2011 1:56:39 >

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1037
18.12.2011 2:24:32   
Iza Duge
U igraonici jeste ostala casa za bebe, "no spill". Dali smo je Suzani (Dunji), kao i jos jednu plasticnu flasicu, a sto se tice paketica, personal ga je trazio cele veceri, ali ga, na zalost, nismo nasli. 

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1038
18.12.2011 5:45:28   
Anoniman
Draga guppy i Dunja. Hvala vam za paketic ali stvarno niste trebale. Prvo, moja je obaveza bila da svoje paketice preuzmem na vreme.

A drugo, malo sam preterala sinoc i ivinjavam se. Kad sam stigla kuci tek onda sam shvatila da sam prvi put ostavila Gicu sa tek navrsenih 10 dana. A jos kada sam videla da bet mm, beter od 28 godina, sedi na mom uzglavlju koje je bilo bez pokrivaca naslonjen i nadnet na krevetac, sa facom 15-20 cm id gicine i dahce tako u nju, 5 min sigurno od kako sam dosla kuci, odlepila sam. Njega sam izbacila iz sobe a meni je hormon lupio takvu samarcinu da sam jedva docekala da izadju iz stana. Izvinite jos jednom za moju reakciju jer je mozda neko modgao da shvati da ja mislim da je greska organizatora. Sve je bilo super, samo nam je nedostajalo jos vremena. Zao mi je sto nisam mogla da curkulisem vise i pozdravim se sa mnogima ali buce aigurno ubrzo jos neko druzenje pa cemo nadoknaditi. user posted image
IZVORNA PORUKA: guppy RR

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Meni je neko ukrao Preslatkocin paketic ili da ne gresim dusu mozda ga je slucajno uzeo. I ja sam jako i tuzna i ljuta. Nisam ih uzela jer nisam htela prvo da secam tri paketica 10 dana posle porodjaja, a devojke su se ponudile da mi donesu ali bilo je besmisleno da guram tri paketica oko nogu, jer je deo za sedenje bio prilicno uzan.

Verujem da ih je Dunja obisla i ostavila 10 min pre mog odlaska u igraonice, a malo pre 8 je ostalo bas nas malo. Ja sam racunala na te paketice da bih izbegla haos i guzvu i kupovinu po gradu. Em je NG em su slave i svuda je pakoa. Meni mm treba sada da je sa nama a ne da se zaglavljuje po prodavnicama, posebno sto u januaru odlazi od kuce na 5 nedelja. JA za preslatkocu imam extra poklon kao dodatak, ali sam planirala i paketic.

Verujem da ce se resiti, ali je stvarno jedno, nemam reci, kakvo iskustvo. Mozda me malo i drmaju hormoni kad sam se odjednom ovako stuzila user posted image

Dunja i ja smo svratile do prodavnice posle dočeka i kupile paketić za tvog malog miša :)
Stićiće City Expressom na tvoju adresu (javi mi na PP) u toku naredne nedelje.

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 1039
18.12.2011 8:06:52   
Anoniman
Sve je dobro, kad se dobro svrsi, a guppy i Dunji samo reci hvale :)

Misu bice prilike :) sigurno, sve ce doci na svoje mesto, a najvise hormoni, pa se vidimo na Rucnim radovima user posted image

A na prolece, kad svi malo porastemo :) gledacemo se i ceracemo se mi jos :) Hvala svima na osmehu, razgovoru i dobroj energiji user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1040
18.12.2011 8:42:49   
minavb
Ovo je sve sto sam ja sinoc uspela da slikam
user posted image
user posted image
user posted image

Vanja upravo zvace svoje Fun&Fit pahuljice iz paketica i bas mu se svidjaju.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1041
18.12.2011 8:55:57   
Ana RR
Drugari, svi ste super user posted image dogodine se i mi družimo sa vama (bože zdravlja).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1042
18.12.2011 9:02:40   
moja ciklama
IZVORNA PORUKA: Zenetina

Sve je dobro, kad se dobro svrsi, a guppy i Dunji samo reci hvale :)

Drage moje, meni je jako žao što nism bila sa vama, slike su divne..ljubim vas sve puno..

< Poruku je uredio moja ciklama -- 18.12.2011 9:03:49 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1043
18.12.2011 9:04:11   
tijatija
Vidim da vam je bilo lepo, meni je samo zao sto nisam blize da se i ja druzm sa vama user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1044
18.12.2011 9:04:23   
mihi
IZVORNA PORUKA: Nensi*

Ja moram da napisem da je nasa Guppy jedna jaaaaaaaaaaako mila i divna zenica,i mnogo mi je drago sto sam je upoznala,kao i Mayu i Nedjuuser posted image

I meni Guppy je divna moja imenjakinja kao da je znam 100 godina i Maja i Neđa žao mi je što nismo mogli da pričamo malo više. Veliki ljubac i ostalim ženama Jeca, Minavb, Dunja, Viking, Super mama, Lesica, Gae, Alexx, Nensi, Viku, Malog Miša......user posted image . Predlažem jedno druženje mama bez mladunaca, da se malo ispričamo i družimo.

< Poruku je uredio mihi -- 18.12.2011 9:06:36 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1045
18.12.2011 9:21:46   
mejvis
Evo i nas!
Jakša je bio jako nervozan i zbunjen i samo je gledao da se prilepi za mene ili mm.user posted image
Bila je baš gužva, prostor kao lavirint pa dobar deo vas nisam uspela ni da vidim!user posted image
Biće još prilika, za neko opušteno druženje....
Paketić je super, svašta smo pronašli lepouser posted image , hvala Ringeraji!user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1046
18.12.2011 9:24:21   
Anoniman
Mihi user posted image , predlog podržan!!!

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1047
18.12.2011 9:28:21   
mihi
IZVORNA PORUKA: snek

Mihi, jel ovo tvoje dete?
user posted image

Ovaj veći dečak je Jecin (Jeca RR) e evo mog Miše
user posted image  

< Poruku je uredio mihi -- 18.12.2011 9:29:13 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1048
18.12.2011 9:29:42   
minavb
I opet ja predlazem igraonicu "Kamicak". Ima mesta za parking posto je u Sava centru, ima ok kafic koji je staklom odvojen od ogromnog dela za igranje dece pa mozemo lepo da ih vidim. Osvetljeno, prostrano, cisto, Gazela otvorena...Recimo neke subote popodne da se skupimo tamo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1049
18.12.2011 9:30:50   
mihi
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Mihi user posted image , predlog podržan!!!

Gae tebe sam videla a tvoj bebac nije došao ili ja nisam uspela da vidim u noj gužvi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here