|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
18.12.2011 9:31:19   
lesica
I ja se slazem da klinci nekako treba da ostanu kuci a mi natenane popijemo kaficu.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1051
18.12.2011 9:32:43   
mihi
Mina kafiić ne deca i igraonicauser posted image user posted image user posted image user posted image . Šalim se može super je igraonica, bili smo tamo na rođendanu.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1052
18.12.2011 9:35:52   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: minavb

I opet ja predlazem igraonicu "Kamicak". Ima mesta za parking posto je u Sava centru, ima ok kafic koji je staklom odvojen od ogromnog dela za igranje dece pa mozemo lepo da ih vidim. Osvetljeno, prostrano, cisto, Gazela otvorena...Recimo neke subote popodne da se skupimo tamo.

Ovo zvuči super user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1053
18.12.2011 9:37:33   
minavb
Evo jos boljeg predloga-uspavamo decu uvece i nadjemo se negde na pivuuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1054
18.12.2011 9:38:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mihi

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Mihi user posted image , predlog podržan!!!

Gae tebe sam videla a tvoj bebac nije došao ili ja nisam uspela da vidim u noj gužvi.

Ostala je kod kuće sa dragim tatom jer kašljuca i slini. user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1055
18.12.2011 9:38:43   
mihi
To je mnoooogo bolje, ne pijem pivo al nešto će se već naći, možeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1056
18.12.2011 9:40:12   
SUPER MAMA
Predlažem jedno druženje mama bez mladunaca, da se malo ispričamo i družimo.

I ja slazem. lepo bi smos e ispricali natenane.
user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1057
18.12.2011 9:44:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Evo jos boljeg predloga-uspavamo decu uvece i nadjemo se negde na pivuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1058
18.12.2011 9:57:44   
Anoniman
user posted image   user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 18.12.2011 9:59:15 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1059
18.12.2011 10:01:00   
Anoniman
user posted image

A evo i moje cere u teksas haljini pored dekinice user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1060
18.12.2011 10:02:14   
Olga75
joj kako su medeni user posted image
znaci decica su se lepo provela user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1061
18.12.2011 10:20:38   
dacica
ja sam razocarana i organizacijom-koje nije ni bilo,uzas,i igraonicom koja je mala,skucena i grozna...od toliko igraonica u Bg-u,prelepih,velikih,i divnih,mi u najgoru...reci nemam,nije imalo ni gde da se sedne,ni popije pice,deca u malom prostoru,bez zanimacije,katastrofa,za deljenje paketica-uzas,prostor skucen,kao u sauni,deca mokra,pa odmah i nervozna,animacija-uzas!!!,sve u svemu...katastrofa,i na nista nije licilo...user posted image user posted image user posted image
a,toliko smo se radovali druzenjuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dacica -- 18.12.2011 10:22:03 >

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1062
18.12.2011 10:22:05   
Olga75
uh , Dacice pa nije bilo valjda bas toliko grozno user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 1063
18.12.2011 10:24:21   
dacica
ja sam ocekivala da ce to biti kao prvo bolja organizacija,pa prostor da deca mogu da se igraju,mi popijemo kafu,upoznamo se...a,sve u svemu,nismo imali gde ni da sednemo,ma ni da prodjes,a kamoli sednes,za decu uzas,program...bolje pripreme deca u o.š.

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1064
18.12.2011 10:25:26   
dacica
jedino lepo---sto su sva deca preslatka!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1065
18.12.2011 10:28:33   
mihi
Dacice mislim da ovo nije istina, Dunja je kod izbora igraonice poslala link i dala da pogledamo i kažemo svoje mišljenje, moje dete se sve vreme igralo, popila sam kafu, šminkala se popričala sa neki RR devojkama, mnogi su kasnili pa se stvarala guzva, dole je bilo puno a gore prazno moglo je i to da se popuni.  Ali naravno svima se ne može ugoditi, što se paketića tiče bilo je mnogo više od 500din koliko smo za paketić dali. Još jednom hvala Jeci i Maji.

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 1066
18.12.2011 10:31:52   
Anoniman
Mina, očekujem te na čvarcima u nsuser posted image
Moram još jednom da napišem koliko je meni bilo lepo, malo su mi se slegli utisci i stvarno mi je drago što sam konačno mogla da pružim ruku i zagrlim žene sa kojima svaki dan ćaskam, i da vidim prelepu dečicu. Vredelo je dolaska i gubljenja u beograduuser posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1067
18.12.2011 10:32:11   
Anoniman
Slažem se sa Mihi, Dacice verovatno nisi prošla kroz celu igraonicu, već samo kroz neke delove.Jeste bilo pretoplo i mali se unervozio, odnela sam ga gore na sprat, presvukla, pa se smirio. Sve u svemu bilo je ok.

< Poruku je uredio snek -- 18.12.2011 10:41:19 >

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1068
18.12.2011 10:37:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mihi

Dacice mislim da ovo nije istina, Dunja je kod izbora igraonice poslala link i dala da pogledamo i kažemo svoje mišljenje, moje dete se sve vreme igralo, popila sam kafu, šminkala se popričala sa neki RR devojkama, mnogi su kasnili pa se stvarala guzva, dole je bilo puno a gore prazno moglo je i to da se popuni.  Ali naravno svima se ne može ugoditi, što se paketića tiče bilo je mnogo više od 500din koliko smo za paketić dali. Još jednom hvala Jeci i Maji.

Potpisujem (osim što je Žaba em mala em ostala kod kuće pa se nije igrala user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1069
18.12.2011 10:39:31   
dacica
bila i gore i dole,i na linku se ne vidi da su sve male prostorijice i skucene,samo smatram daod tolikooooo igraonica u Bg-u,nam je za ovolikoooo ljudi trebala neka mnogo veca i prostranija,sa velikom prostorijom za roditelje,da mozemo lepo da se druzimo i upoznamo,i lepo sednemouser posted image ovako,nikoga nisam ni upoznala,dete mi je bilo mokro skroz i unervozilo se od vrucine,dok je cekalo paketic,a nije samo ona i ostala deca su bila mokra,pa i ja...ja sam to zamisljala mnogo lepse....a,organizacija,je 0

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1070
18.12.2011 10:45:14   
Anoniman
Mihi user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 18.12.2011 10:46:17 >

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 1071
18.12.2011 10:47:28   
LillyT
Nisam bila i jako sam ljubomorna na vas što ste išle... posebno mi je žao zbog Maye i Neđe koje su došle iz Novog Sada jer ipak njih nemam prilike da vidim u BG-u.

Moje dete je zadovoljno paketićem, od jutros mi je već 10 puta slušala pluća, a hvataljkama je sekla nokte. Slikovnicu je "pročitala", bojanku još nije overila, a onaj stiker na disku je odmah smaknula.

PUNO hvala Mini što mi je donela paketić (i još nešto što ćemo zajedno da otvorimo i satarimo).

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 1072
18.12.2011 10:49:04   
Anoniman
dacice, igraonica je bukirana dok spisak jos nije bio zakljucen, a mislim da cak nije jos ni pocelo prijavljivanje. U odnosu na proslu godinu bilo nas je bar duplo vise. Mislim da se nije moglo pretpostaviti da ce se prijaviti toliko ljudi.

Bilo je bolje nego prosle godine, a verujem da ce sledece biti jos bolje.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1073
18.12.2011 10:51:57   
minavb
A Beogradske toplane?user posted image
Meni su bedzevi tako slaaaatki.

< Poruku je uredio minavb -- 18.12.2011 10:53:00 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1074
18.12.2011 10:56:10   
vonavoj
meni je bilo super,i igraonica nije mala,nego su se svi nabili dole..i jos kasnili!!
mislim,mala jeste,ali je ipak bilo prostora,gore su prostorije bile prazne...
i organizacija je bila dobra,devojke su se potrudile!!!user posted image
a deca su mokra u bilo kojoj igraoniciuser posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here