|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
17.12.2011 23:18:02   
Vika
Pepeljugo jesi i ti bila gore? Mislim da sam pazila tvog malog dok je silazio sa stolice?

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1001
17.12.2011 23:18:20   
minna

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Minna, vi ste preslatki, a jos smo i dobro prosle kako su nam deca aktivna, da upotrebim finu rec user posted image

Madre, slobodno u Mek, super izgledas user posted image

hvalauser posted image i vi isto, zao mi je sto ih nisam slikala. Da ja sam bas zadovoljna kako je bio dobar, moglo je da bude svastauser posted image

Direktna veza do poruke: 1002
17.12.2011 23:19:16   
madre
ja sam znala da sa da decom od price nema nistauser posted image ali ovo je svakako bilo njihovo veceuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1003
17.12.2011 23:20:06   
Anoniman
Madre, možeš u mek i posle ponoći, i opet bi izgledala ko avion (mlaznjak)!!!

Direktna veza do poruke: 1004
17.12.2011 23:20:45   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Vika

Pepeljugo jesi i ti bila gore?

Au bre, pa mi kao da smo bili na 5 razlitih mesta user posted image Ko je za da organizujemo prevoz za Novi Sad i odemo onako svi džumle na njihovo druženje? user posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1005
17.12.2011 23:21:11   
Anoniman
Zenetino, mlogo mi je drago da te bar upoznah i mlogo mi je krivo što ne imadoh priliku da prozborim koju s tebe...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1006
17.12.2011 23:21:47   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Snelle

Au bre, pa mi kao da smo bili na 5 razlitih mesta user posted image Ko je za da organizujemo prevoz za Novi Sad i odemo onako svi džumle na njihovo druženje? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1007
17.12.2011 23:21:49   
Anoniman

Ja sam zauser posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1008
17.12.2011 23:22:56   
Anoniman
Ja oma pakujem torbu za NS! user posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1009
17.12.2011 23:23:07   
Anoniman
Uh, kako bese onaj sajt za fokte?

< Poruku je uredio Zenetina -- 17.12.2011 23:24:30 >

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1010
17.12.2011 23:23:42   
guppy RR

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Meni je neko ukrao Preslatkocin paketic ili da ne gresim dusu mozda ga je slucajno uzeo. I ja sam jako i tuzna i ljuta. Nisam ih uzela jer nisam htela prvo da secam tri paketica 10 dana posle porodjaja, a devojke su se ponudile da mi donesu ali bilo je besmisleno da guram tri paketica oko nogu, jer je deo za sedenje bio prilicno uzan.

Verujem da ih je Dunja obisla i ostavila 10 min pre mog odlaska u igraonice, a malo pre 8 je ostalo bas nas malo. Ja sam racunala na te paketice da bih izbegla haos i guzvu i kupovinu po gradu. Em je NG em su slave i svuda je pakoa. Meni mm treba sada da je sa nama a ne da se zaglavljuje po prodavnicama, posebno sto u januaru odlazi od kuce na 5 nedelja. JA za preslatkocu imam extra poklon kao dodatak, ali sam planirala i paketic.

Verujem da ce se resiti, ali je stvarno jedno, nemam reci, kakvo iskustvo. Mozda me malo i drmaju hormoni kad sam se odjednom ovako stuzila user posted image

Dunja i ja smo svratile do prodavnice posle dočeka i kupile paketić za tvog malog miša :)
Stićiće City Expressom na tvoju adresu (javi mi na PP) u toku naredne nedelje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1011
17.12.2011 23:23:54   
zoća
au Snelle svaka ti je ko u Njegoša,user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1012
17.12.2011 23:24:39   
pepeljuga

Pepeljugo jesi i ti bila gore? Mislim da sam pazila tvog malog dok je silazio sa stolice?

To si bila ti? Onda smo bile blizu i moje dete je pokusavalo da pregazi tvoje user posted image Definitivno nam treba jos zabava, dok se mi prepoznamo i pokopcamo ko je ko... user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1013
17.12.2011 23:25:18   
madre

Ko je za da organizujemo prevoz za Novi Sad i odemo onako svi džumle na njihovo druženje? user posted image

ako mislite da cete tamo vise pricati, grdno se varateuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1014
17.12.2011 23:25:46   
minna
Zaboravila sam da kazem da je Dunja jako lepo izgledalauser posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1015
17.12.2011 23:26:29   
Anoniman
Moraćemo čitav konvoj da poćeramo...

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 1016
17.12.2011 23:27:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pepeljuga
Definitivno nam treba jos zabava, dok se mi prepoznamo i pokopcamo ko je ko... user posted image

Slažem se

Direktna veza do poruke: 1017
17.12.2011 23:27:41   
Anoniman
Guppy RR stvarno ste sjajneuser posted image , mene ste bas pozitivno ozracile, bas ste ono, pravi coveci user posted image

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 1018
17.12.2011 23:28:57   
viking
Ahaha, Neđo, znam zašto to kažeš, ne važi se! user posted image
Mayo, nema na čemu, i drugi put, samo što ćemo da uključimo i neke kafane user posted image

IZVORNA PORUKA: Maya21

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

E sad, glupo mi je da pišem pojedinačno utiske za svaku ženu, mada bih moglauser posted image Ali moram da napišem sledeće: videla sam Vanju kako jedeuser posted image user posted image
Takođe, moram da kažem za Inicu da je divna trudnica i da skroz sija, i da spomenem da viking izgleda kao devojčicauser posted image

viking user posted image hvala na brzoj turi upoznavanja usputnih znamenitosti Beograda user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1019
17.12.2011 23:29:27   
Anoniman
gae_gr user posted image mnogo si simpa, i ovo ne kazem da bih ti podilazila user posted image ali bice dana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1020
17.12.2011 23:29:52   
boba 11
Uh sta vas je na temi prosto neverovatno
Jedva cekamo docek u NS iako mojima pretim da nece biti paketica ako nisu dobri al znaju oni da ce dobiti i stalno spominju.Jedva cekam da im vidim izraze kad vide dekicu posto je dosad sve delovalo kao da ga se boje.Cak nisu prepoznali mog tatu kad se maskirao dve godine za redom i jedva su mu prisli da se slikaju i uzmu paketiceuser posted image
Jedva cekamooooooooooooo
A vi ringerajke malo budite blaze ipak su se trudili da organizuju podelu paketica deci a ne toliko druzenje za mame.Bice i za to prilikeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1021
17.12.2011 23:29:54   
Nensi*
Ja moram da napisem da je nasa Guppy jedna jaaaaaaaaaaako mila i divna zenica,i mnogo mi je drago sto sam je upoznala,kao i Mayu i Nedjuuser posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1022
17.12.2011 23:30:17   
Anoniman
Generacijo slikomat user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1023
17.12.2011 23:31:42   
Anoniman
Viking, morala sam to da ti kažemuser posted image
Nensi, i meni je jako drago što sam te upoznala, a Vuk je pravi šećer user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 1024
17.12.2011 23:32:06   
Anoniman
Fala generacijo user posted image

user posted image

moje starije dete Tamara

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 17.12.2011 23:45:58 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here