|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
17.12.2011 22:58:14   
Anoniman
Ja sam bila ona sa bebicom, a dje si ti bila, kad te ja ne videh, mislim sigurno sam te videla ali nisam znala da si to ti?! user posted image

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 976
17.12.2011 22:58:53   
Anoniman
Ma bila sam ja i šatirana nekad, nego sad nešto imam nekih obaveza po kući pa mi se ne sedi kod frizera predugo user posted image

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 977
17.12.2011 22:59:11   
madre
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

madre je za mene bila potpuno neočekivana pojava, izgleda kao tri aviona, a stalno piše kako nešto jede i kako se goji (ne verujte joj ništa). 

user posted image hvala ti do nebauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 978
17.12.2011 22:59:45   
Vika
Muz ti cuvao bebu gore u cosetu a ti je i podojila ili u cvetnoj bluziuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 979
17.12.2011 23:01:45   
pepeljuga
Madre, jesi ti bila na spratu, u crvenoj haljini? Bilo mi glupo da buljim svima u bedzeve a jos slabo vidim bez naocara, bila bih kao neka lujka user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 980
17.12.2011 23:02:31   
Vika
Jeste ta cica, i mene je prijatno iznenadilauser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 981
17.12.2011 23:02:36   
Anoniman
ahaha ne nisam bila u cvetnoj bluzi, bila sam skoro u black varijanti, crvena kosa, i nisam dojila bebu, nije joj se jelo, bilo joj vruce user posted image

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 982
17.12.2011 23:03:29   
Vika
Onda nemam pojma!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 983
17.12.2011 23:03:31   
Snelle
Ja sam skoro sa svima uspela da  prozborim reč-dve i u svaki ćoše onog zamka sam uspela da "zavirim", sem u wc user posted image

Direktna veza do poruke: 984
17.12.2011 23:03:59   
Anoniman

madre je za mene bila potpuno neočekivana pojava, izgleda kao tri aviona, a stalno piše kako nešto jede i kako se goji (ne verujte joj ništa). 

Ovo isto sam i ja rekla. Madre user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 985
17.12.2011 23:04:37   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: madre

user posted image hvala ti do nebauser posted image

Ovaj Nedjin post potpisujem u potpunosti user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 986
17.12.2011 23:04:39   
Sanjica26 RR
Madre, prestani da drzis dijetu.user posted image Vidis da svi komentarisu da fenomenalno izgledas.user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 987
17.12.2011 23:05:21   
Anoniman
Ja kad sam videla neke od vas, uopšte nisam imala utisak da vas vidim prvi put, nekako mi je taj susret bio totalno prirodan, kao da se viđamo svaki danuser posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 988
17.12.2011 23:06:15   
Vika
Meni je takav utisak bio kad smo se ti i ja pozdravile. Kao da smo se juče rastale

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 989
17.12.2011 23:07:21   
Anoniman
Upravo takouser posted image

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 990
17.12.2011 23:09:03   
madre
zene, nemam reci, mnogo vam hvalauser posted image mnogo mi je bilo lepo veceras sa vamauser posted image
sanjice, ja dijetu ne drzim, ja sam ona koja kuka kako non stop jede, secas seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 991
17.12.2011 23:10:30   
Anoniman
vika user posted image user posted image

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 992
17.12.2011 23:11:40   
Anoniman
Evo "dijetalke" user posted image
user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 993
17.12.2011 23:12:16   
zoća
kada mo već kod toga omlatila sam pizzu.Nemam nuteluuser posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: madre

zene, nemam reci, mnogo vam hvalauser posted image mnogo mi je bilo lepo veceras sa vamauser posted image
sanjice, ja dijetu ne drzim, ja sam ona koja kuka kako non stop jede, secas seuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 994
17.12.2011 23:12:47   
Snelle
Mi smo sutra oko 11,12h u igraonici na Čukarici, pa ko je za reprizu druženja....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 995
17.12.2011 23:13:12   
bubulence
madre daj neku slicicu da te vidimo kada te toliko hvaleuser posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 996
17.12.2011 23:14:31   
minna

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Madre, jesi ti bila na spratu, u crvenoj haljini? Bilo mi glupo da buljim svima u bedzeve a jos slabo vidim bez naocara, bila bih kao neka lujka user posted image

isto i ja...a znaci to je madreuser posted image

i jako mi je žao što nisam upoznala Ženetinu, Minnu i Pepeljugu, mislim da samo njih tri nisam upoznala, čak ni videlauser posted image

i meni je bas zao, opet kazem pola nisam ni videla, a one koje sam videla pojma nisam imala ko je. Bice valjda prilikeuser posted image
A i non stop sam jurcala za ovim malim, i non stop morala da gledam u njega da ne napravi neku glupost i pored toga je uspeo da napravi pi****iju

Direktna veza do poruke: 997
17.12.2011 23:14:36   
madre
IZVORNA PORUKA: zoća

kada mo već kod toga omlatila sam pizzu.Nemam nuteluuser posted image user posted image

upravo se vratih iz mekauser posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 998
17.12.2011 23:16:47   
pepeljuga
Minna, vi ste preslatki, a jos smo i dobro prosle kako su nam deca aktivna, da upotrebim finu rec user posted image

Madre, slobodno u Mek, super izgledas user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 999
17.12.2011 23:17:25   
zoća
e a sada ozbiljno.Stvarno mi je žao što je bilo sve u trku i što se sa masom žena nisam upoznala.Ali mi je drago što sam sa nekima i uspela da prodivanimuser posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here