|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2011
17.12.2011 22:34:09   
nela79

IZVORNA PORUKA: Nensi*

Nela,jeste,to je moj Vuk user posted image

Ma cisto da znas da su vas slikaliuser posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 951
17.12.2011 22:35:12   
zoća
mi smo oni kao ekskurzija sa najviše torbetina i mnogobrojniuser posted image user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 952
17.12.2011 22:37:45   
Anoniman
Evo stigoh i ja kućici, moram da vam kažem da je meni bilo divno!
Verovatno zato što nisam vodila Nešu, pa sam bila skroz opuštena i imala vremena, stigla sam sa mnogim dragim ženama da se ispričam, sa nekima, nažalost samo da se upoznam, i jako mi je žao što nisam upoznala Ženetinu, Minnu i Pepeljugu, mislim da samo njih tri nisam upoznala, čak ni videlauser posted image
E sad, glupo mi je da pišem pojedinačno utiske za svaku ženu, mada bih moglauser posted image Ali moram da napišem sledeće: videla sam Vanju kako jedeuser posted image user posted image , madre je za mene bila potpuno neočekivana pojava, izgleda kao tri aviona, a stalno piše kako nešto jede i kako se goji (ne verujte joj ništa). Takođe, moram da kažem za Inicu da je divna trudnica i da skroz sija, i da spomenem da viking izgleda kao devojčicauser posted image

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 953
17.12.2011 22:38:03   
pepeljuga
Nensi, pa to je to onda, ali na njegovom pise samo Vuk 2 god. Dobili smo sve isto, samo je lopta druge boje, tako da to valjda i nije problem, previse Vukova je bilo za jednog Deda Mraza user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 954
17.12.2011 22:38:40   
Maya21
evo i ja da se javim da sam stigla kuci user posted image zao mi je Misu zbog paketica, zao mi je sto neke nisam ni upoznala, ali bice prilike.
Hvala na poklonu, bila sam zbunjena, nisam ocekivala user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 955
17.12.2011 22:39:04   
pepeljuga
jako mi je žao što nisam upoznala Ženetinu, Minnu i Pepeljugu

Takodje user posted image Valjda cemo drugi put user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 956
17.12.2011 22:39:38   
Inica
Hvala user posted image
Sa decom je tesko i progovoriti koju rec- pogotovo sa manjom.. Em je bila guzva, pa i ne mozes da stignes- i da hoces. Jos kad nikog ne poznajes- kao ja user posted image Jedino Ribizla je bila od meni poznatih..

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 957
17.12.2011 22:40:02   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Nensi, pa to je to onda, ali na njegovom pise samo Vuk 2 god. Dobili smo sve isto, samo je lopta druge boje, tako da to valjda i nije problem, previse Vukova je bilo za jednog Deda Mraza user posted image

Ma opusteno bre user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 958
17.12.2011 22:41:09   
Maya21

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

E sad, glupo mi je da pišem pojedinačno utiske za svaku ženu, mada bih moglauser posted image Ali moram da napišem sledeće: videla sam Vanju kako jedeuser posted image user posted image
Takođe, moram da kažem za Inicu da je divna trudnica i da skroz sija, i da spomenem da viking izgleda kao devojčicauser posted image

viking user posted image hvala na brzoj turi upoznavanja usputnih znamenitosti Beograda user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 959
17.12.2011 22:41:19   
madre
zene, bilo je super! malo sam se potparila, no dobrouser posted image
moram da priznam da nisam znala kako da reagujem kad nekog vidim, da l da pruzim ruku ili samo udjem u konverzaciju, nisam se bas najbolje snasla. ali stvarno nije bilo moguce da zenama buljim u grudi ne bih li saznala ko je ko, pa da ispadnem jos vise naopakauser posted image . ali kao sto rekoh tamo, von sam odmah prepoznalauser posted image
inace i mi smo zaboravili flasicu tamouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 960
17.12.2011 22:42:17   
Anoniman
Mihi, jel ovo tvoje dete?
user posted image

Direktna veza do poruke: 961
17.12.2011 22:42:29   
zoća
Nensi tri i ja smo se mimoišle dva puta,tolikouser posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 962
17.12.2011 22:43:40   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: zoća

Nensi tri i ja smo se mimoišle dva puta,tolikouser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 963
17.12.2011 22:46:23   
Anoniman
PE hvala ti na recima hvale, meni je mnogo drago sto smo tako prirodno i normalno se pozdravile i razmenile koju kao da se znaaamooo ihaaa :) i svideo mi se tvoj stajling, bas si gotivna :)

Snek generacijo bas si mi super :) za ono malo sto se razgovarasmo

Nela hvala za foto, ufatila si nas :)

Ivaj komsinice eto upoznasmo se uprkos guzvanjcu
:)

Direktna veza do poruke: 964
17.12.2011 22:47:05   
vonavoj
inice,i ja sam tebe prepoznala..po stomacicu i cerkiciuser posted image
ali nisam uspela da ti pridjemuser posted image
moram da idem da se kupam,alarm svira da se uspava...pisemo se sutra!user posted image stavicu i slike!

Direktna veza do poruke: 965
17.12.2011 22:47:09   
Vika
Drago mi je sto sam uspela da zaskocim nekoliko dama ali nije bilo vremena niti mogucnosti da upoznam sve!
Havala na trudu svima koji su ucestvovali u organizaciji. Veci prostor i manje vrucine bez duvana bi mi vise leglo ali ne moze se svima ugoditi.
Deca su naravno preslatka a mame kao devojcice

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 966
17.12.2011 22:47:29   
Anoniman
Vuk i Pavle
user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 967
17.12.2011 22:48:08   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Vika

Drago mi je sto sam uspela da zaskocim nekoliko dama ali nije bilo vremena niti mogucnosti da upoznam sve!
Havala na trudu svima koji su ucestvovali u organizaciji. Veci prostor i manje vrucine bez duvana bi mi vise leglo ali ne moze se svima ugoditi.
Deca su naravno preslatka a mame kao devojcice

Ja tebe nisam ni videla user posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 968
17.12.2011 22:48:43   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: snek

Vuk i Pavle
user posted image

I mm user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 969
17.12.2011 22:51:11   
Vika
Protutnjali smo kroz prizemlje pa otisli na sprat. Biće još prilika a kad grane proleće da nađemo neku poveću livadu i onda se upoznajemo na tenane!

Upoznala sam Guppy, Dunju, Mayu21, Malog Miša, Minnu, Madre, Snelle, Ribizlu, Lesicu, Minuvb, Mihi, Nedju, Viking, Super Mamu, PE, Jecu i srela Ivaj i Sanjicu.

< Poruku je uredio Vika -- 17.12.2011 23:00:55 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 970
17.12.2011 22:52:22   
Anoniman
I naravno onuser posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 971
17.12.2011 22:54:04   
Anoniman
vonavoj vec sam ti napisala napred, ja te videh, ali tek kasnije skontah da si to ti, ustvari kad dodjoh kuci, citajuci tvoj post, jes ti visoka, tanka, sa naocarima?! Ali sta ces guzva, a ja sam malo gore malo dole, beba sa tatom gore, ja dole sa starijom ceri iiii ... ali bice danaaaa ko kobasica user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 972
17.12.2011 22:55:18   
Vika
Zenetno jesi bila u cvetnoj bluzi na spratu podignute kose?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 973
17.12.2011 22:56:25   
zoća
Snek zamišljala sam te kao šatiranu a ti si tamno smeđa,moj čovekuser posted image
IZVORNA PORUKA: snek

I naravno onuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 974
17.12.2011 22:57:59   
Sanjica26 RR
Upoznala drage ljude koje sam zelela da upoznam, ali nisam mogla da se ispricam.
Nadam se da ce biti jos neka prilika da se sa tim zenicama ispricam. user posted image
Snek zao mi je sto te nisam upoznala. A, tek sam sad skontala da si pricala sa mojom sestrom na spratu.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.12.2011 22:58:50 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here